Jelen Super Liga 2010/11

Locked
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:fksloboda.org:" Ima insinuacija da smo mi filijala Partizana, ja ne bih rekao filijala, vec jedino da smo mozda duzni 6 bodova zbog Teleoptika prosle godine"

Nadam se da je tako, pa da od sledece sezone na svom stadionu krenete posteno protiv blizanaca, da pocne vec jednom da se siri taj front. Tu su Vojvodina, Spartak, od sledece sezone nadam se i Sloboda i Radnicki.
Bilo bi, hm, interesantno (u nedostatku bolje reci) ako bi se taj front i solidarnost nekako manifestovali i direktnom navijackom podrskom. Recimo, kao sada u finalu kupa - prisustvo predstavnika navijaca ostalih klubova koji se ne slazu sa dominacijom beogradskig dvojca, svaka grupa sa po jednom zastavom, plus prigodna parola podignuna od strane Firmasa. Da cela Srbija vidi - sad kad su nas smestili na istok i kamere ne mogu da nas ignorisu.

Mada, sad je verovatno vec kasno da se sve to izdogovara i organizuje, ali za mozda neku sledecu priliku. Ne samo kad smo mi u finalu nego bilo koji tzv. "manji" klub (da to nije finale zvezda-partizan ) da za tu jednu utakmicu svake godine zakopaju "ratne sekire" i blizancima suprotstavi ujedinjen front.

Vreme je da Srbija shvati da ne postoje samo zvezda i partizan!
car jovan

Post by car jovan »

Dejan

Post by Dejan »

Butorović za SPORTAL.RS: Nećemo da idemo na Skupštinu zbog...

Fudbalski savez Srbije zakazao je Skupštinu kojoj neće prisustvovati predstavnici dva kluba, članovi "velike trojke", Crvena zvezda i Vojvodina. Razlog nedolaska beogradskih crveno-belih je nezadovoljstvo radom u Savezu, a novosadskih jer je njihov predstavnik sprečen.

- Iskreno da vam kažem nisam ni znao da je zakazana Skupština. Ali sam u međuvremenu razgovarao sa ljudima u klubu i naš predstavnik je na putu do ponedeljka, tako da je sprečen da dođe. A i da je tu, možda ne bi ni došao. Znate, sve ovo gubi smisao - rekao je za SPORTAL.RS predsednik Vojvodine, Ratko Butorović.

U medijima se pojavila informacija da ćete Vi, kao i Zvezda, bojkotovati Skupštinu?

- Ne znam šta Zvezda i Partizan rade i ne zanima me. Mi gledamo samo sebe, a svestan sam da se u srpskom fudbalu manje-više sve zna. To sam rekao pre nekoliko nedelja, a znam i pre početka svakog prvenstva. Za mene je titula Vojvodine nemoguća misija. O šampionatu odlučuju dva kluba, a mi ostali, boranija, borimo se za treće mesto i ispod. Ponavljam, mi sada ne bojkotujemo, već naš predstavnik nije tu. Odavno smo nezadovoljni dešavanjima u srpskom fudbalu i povukli smo svog predstavnika iz Zajednice Superligaša. Zašto to i Zvezda nije uradila - zapitao je prvi čovek kluba sa "Karađorđa" i kao primer lošeg u našem fudbalu naveo ponašanje u svlačionici Partizana.

- Jeste li videli ono? Znam da su imali razloga za slavlje, ali u svakoj situaciji morate da budete dostojanstveni - zaključio je Butorović.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

novosadjanin wrote:
Milan wrote:Znači pomirili smo se sa titulom... :mrgreen:

Pa...crni imaju 4 zatvorene utakmice i 6 bodova vise 6 kola pre kraja. Ima jedan promil sanse, da mi dobijemo sve do kraja i da Jagodina i Javor pobede crnog blizanca.
Milan wrote:Ironija druže, ironija... Ali opet...
novosadjanin wrote:Otkud znam, mozda neko i dalje razmislja kako je sve posteno, u igri je velikih 18 bodova, a mi zaostajemo samo 6 bodova, i onda na forumu opet nastane vanredno stanje :mrgreen:
menager wrote:
novosadjanin wrote:

Pa...crni imaju 4 zatvorene utakmice i 6 bodova vise 6 kola pre kraja. Ima jedan promil sanse, da mi dobijemo sve do kraja i da Jagodina i Javor pobede crnog blizanca.
kakva je sprdnja ova liga

6 kola pre kraja a samo +3 i sve je jasno
metalac i sevojno mogu itekako da uzmu bod, da igraju sa 100% mogucnosti

treba istupiti iz ove lige, kratko i jasno

sledece sezone ce biti jos gore, jer ulaze bask i mozda n pazar
to ce tek da bude lakrdija

treba traziti uvodjenje play offa nakon 30tog kola, kao sto to ima u izraelu ili skotskoj ili belgiji

dakle, prvih 6 za titulu nastavljaju da igraju, jos 5 kola
zadnje 4 igraju za opstanak

ovo pisem jer je nerealno da se smanji liga na 12 klubova ( po sistemu 22 kola + play off sa 6 ekipa i 10 kola) ,a to bi bilo najbolje

nema mesta za metalce, bsk, kulu , smederevo i svi koji rade u necasnim radnjama, tj ko se izbori za prva 12 nek igra, ali sam siguran da sa play offom dobijamo kvalitet vise tj smanjio bi se uticaj igranja rekreativnih meceva
novosadjanin wrote:Sve tacno menager.
Samo sto ni tvoji crveni (takav sam stekao utisak) nisu nista bolji. Jagodina, Javor, Rad, Ofk plus Indjija, Bsk i Cukaricki koji nista ne pokusavaju protiv blizanaca. Toliko su jadni da krecu sa 14 pobeda i ni to im nije dovoljno za titulu.
menager wrote: ne, vec sam rekao ciji su ciji
ofk, rad, jagodina i da ne nabrajam dalje

sve te ekipe i ne trebaju da igraju nasu ligu, ali onda se postavlja pitanje ko ce

mene bas briga ko uzima titulu ,ali ako je posteno
vosa je po meni trebala ove god da uzme titulu i uzeli bi je da su sve ekipe igrale po 30 pravih meceva
prosto mi je neverovatno da se cuti o tome
moze bar da se promeni sistem takmicenja, jer ovaj ne vodi nicemu

cak i pored onih nesrecenih kikseva sa metalcem i ofkom
ali dzaba je to kad moras da dobijes minimum 25 od 30 meceva, pa ni to nije dovoljno...pa to nema nigde u svetu
nekad si mogao i sa 5,6 poraza da uzmes titulu,sad je i 2 previse

steta sto je tako, jer bi nasa liga bila daleko zanimljivija da je postena
madda fakka wrote:
menager wrote:dakle, prvih 6 za titulu nastavljaju da igraju, jos 5 kola
Sada kako stoje stvari ne bi ni to pomoglo... Kada se pogleda ko je u prvih 6 eto ti rad i ofka. Opet bi i u tom play off sistemu imali "svoje" klubove... Igrali smo taj sistem, dobili smo nkp 3 puta u toj sezoni i opet smo bili treci. Ne vredi nista... Sistematsko ubijanje domaceg fudbala nista drugo. Igraci se trude na par utakmica godisnje i mole boga da odu odavde u beli svet gde se i igra fudbal!
SezioneFCV wrote:10 utakmica si bez poraza u domacem takmicenju, i opet nisi napredovao ni jedno mesto na tabeli.? Skandal!!!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
madda fakka

Post by madda fakka »

Zeljafcv wrote:
novosadjanin wrote:

Milan wrote:Ironija druže, ironija... Ali opet...
novosadjanin wrote:Otkud znam, mozda neko i dalje razmislja kako je sve posteno, u igri je velikih 18 bodova, a mi zaostajemo samo 6 bodova, i onda na forumu opet nastane vanredno stanje :mrgreen:
menager wrote:
novosadjanin wrote:

kakva je sprdnja ova liga

6 kola pre kraja a samo +3 i sve je jasno
metalac i sevojno mogu itekako da uzmu bod, da igraju sa 100% mogucnosti

treba istupiti iz ove lige, kratko i jasno

sledece sezone ce biti jos gore, jer ulaze bask i mozda n pazar
to ce tek da bude lakrdija

treba traziti uvodjenje play offa nakon 30tog kola, kao sto to ima u izraelu ili skotskoj ili belgiji

dakle, prvih 6 za titulu nastavljaju da igraju, jos 5 kola

ovo pisem jer je nerealno da se smanji liga na 12 klubova ( po sistemu 22 kola + play off sa 6 ekipa i 10 kola) ,a to bi bilo najbolje

nema mesta za metalce, bsk, kulu , smederevo i svi koji rade u necasnim radnjama, tj ko se izbori za prva 12 nek igra, ali sam siguran da sa play offom dobijamo kvalitet vise tj smanjio bi se uticaj igranja rekreativnih meceva
novosadjanin wrote:Sve tacno menager.
Samo sto ni tvoji crveni (takav sam stekao utisak) nisu nista bolji. Jagodina, Javor, Rad, Ofk plus Indjija, Bsk i Cukaricki koji nista ne pokusavaju protiv blizanaca. Toliko su jadni da krecu sa 14 pobeda i ni to im nije dovoljno za titulu.
menager wrote: ne, vec sam rekao ciji su ciji
ofk, rad, jagodina i da ne nabrajam dalje

sve te ekipe i ne trebaju da igraju nasu ligu, ali onda se postavlja pitanje ko ce

mene bas briga ko uzima titulu ,ali ako je posteno
vosa je po meni trebala ove god da uzme titulu i uzeli bi je da su sve ekipe igrale po 30 pravih meceva
prosto mi je neverovatno da se cuti o tome
moze bar da se promeni sistem takmicenja, jer ovaj ne vodi nicemu

cak i pored onih nesrecenih kikseva sa metalcem i ofkom
ali dzaba je to kad moras da dobijes minimum 25 od 30 meceva, pa ni to nije dovoljno...pa to nema nigde u svetu
nekad si mogao i sa 5,6 poraza da uzmes titulu,sad je i 2 previse

steta sto je tako, jer bi nasa liga bila daleko zanimljivija da je postena
madda fakka wrote:
menager wrote:dakle, prvih 6 za titulu nastavljaju da igraju, jos 5 kola
Sada kako stoje stvari ne bi ni to pomoglo... Kada se pogleda ko je u prvih 6 eto ti rad i ofka. Opet bi i u tom play off sistemu imali "svoje" klubove... Igrali smo taj sistem, dobili smo nkp 3 puta u toj sezoni i opet smo bili treci. Ne vredi nista... Sistematsko ubijanje domaceg fudbala nista drugo. Igraci se trude na par utakmica godisnje i mole boga da odu odavde u beli svet gde se i igra fudbal!
SezioneFCV wrote:10 utakmica si bez poraza u domacem takmicenju, i opet nisi napredovao ni jedno mesto na tabeli.? Skandal!!!
Sve ovo kad se skupi nikad dosta zezanja...
I Bog je Slaninar...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 41586.html

Jasna potvrda da je Jagodina ciganska filijala!
KDA

Post by KDA »

Glupost. Novinarska ili presednika FK Jagodina, ne znam, ali je glupost u svakom slučaju.
ZarkoIn

Post by ZarkoIn »

Posto ce se BASK po svemu sudeci plasirati u nasu Super Ligu, nesto sam razmisljao o tome koje su to sve ekipe iz Bg do sada ucestvovale u nasem najelitnijem fudbalskom takmicenju, a koje sa prostora Vojvodine (posmatram period od raspada SFRJ, dakle u zadnjih dvadesetak godina). Evo otprilike kojih sam se ja setio, a vi me ispravite i dopunite jer sam neke sigurno zaboravio ili pogresio.

Iz Beograda su igrali:
1. Zvezda
2. Partizan
3. OFK
4. Rad
5. Cukaricki
6. BSK Borca
7. Zemun
8. Bezanija
9. Radnicki Jugopetrol (to su oni sto su igrali na terenu pored studenjaka)
10. Obilic
11. Vozdovac
12. Hajduk sa Liona
13. Milicionar
14. Zeleznik
15. Radnicki Obrenovac
Za ove nisam siguran pa me ispravite:
1. Beograd sa Karaburme
2. Bsk Batajnica (ili su oni nekog vecitog pobedili u Kupu pa se tako proslavili?)
3. Zvezdara

Sa prostora Vojvodine:
1. Vojvodina
2. Hajduk
3. Spartak
4. Indjija
5. Mladost Apatin
6. Proleter
7. Banat
8. Buducnost Banatski Dvor
9. Becej
A da li je i neko od ovih igrao ili su mi poznati zato sto su nekada u nekom rangu takmicenja igrali i sa Indjijom (tada Agrounijom) nisam siguran:
1. Vršac
2. Kikinda
3. Elan Srbobran
4. AIK Backa Topola
5. CSK Celarevo
torrente

Post by torrente »

Zemun(najveci Sremski grad i u grbu im je grb Srema) i Radnički iz Obrenovca se ne mogu svrstati u grupu timova iz Bg-a.nikako,A Bsk i z Batajnice je izbacio partizane iz kupa,tamo negde pred kraj devedesetih...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
nboya
Administrator

Post by nboya »

Zvezdara jeste igrala kao i Kikinda.

Inace, za dva kluba si upotrebio tri imena (Proleter, Buducnost, Banat). Tako da Kikinda moze da bude br. 9. ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
car jovan

Post by car jovan »

Овде стварно треба направити лигу од 8 клубова и десет је много.Инђија има 2 победе у 20 кола и онда у наредних пет кола победе три пута,то се односи и на Металац и Хајдук,мада мислим да испада и шест клубова да би Хајдук био седми од позади,али ајде.Борац изгуби ладно од Инђије 2:0,и онда оде у Суботицу и победи Спартак који има једно десет пута јачи тим од Инђије.
laki

Post by laki »

car jovan wrote:Овде стварно треба направити лигу од 8 клубова и десет је много.Инђија има 2 победе у 20 кола и онда у наредних пет кола победе три пута,то се односи и на Металац и Хајдук,мада мислим да испада и шест клубова да би Хајдук био седми од позади,али ајде.Борац изгуби ладно од Инђије 2:0,и онда оде у Суботицу и победи Спартак који има једно десет пута јачи тим од Инђије.
Stvarno smesno! Samo gledam rezultate i umirem od smeha! Tragikomedija! :twisted:
the Gari

Post by the Gari »

Na radijskom prenosu juče izuzetno inspirisani reporter s utakmice u Subotici hteo je da kaže nešto, pa se siroma zbunio, pa je napravio lapsus, ali je na kraju izgovorio rečenicu koja odlično opisuje stanje u domaćem fudbalu : "Gol je vrlo neobičan za naše uslove - regularan je" 8)
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

the Gari wrote:Na radijskom prenosu juče izuzetno inspirisani reporter s utakmice u Subotici hteo je da kaže nešto, pa se siroma zbunio, pa je napravio lapsus, ali je na kraju izgovorio rečenicu koja odlično opisuje stanje u domaćem fudbalu : "Gol je vrlo neobičan za naše uslove - regularan je" 8)
:rolll:

http://fss.rs/sr/takmicenja/superLiga.html

Znaci nama ne vredi ni pobeda protiv cigana na kraju :oops:
Koliko sam obavesten gledaju se medjusobni susreti prvo gde gol u gostima vredi vise u slucaju da je nereseno...
I Bog je Slaninar...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Locked