Bilo bi, hm, interesantno (u nedostatku bolje reci) ako bi se taj front i solidarnost nekako manifestovali i direktnom navijackom podrskom. Recimo, kao sada u finalu kupa - prisustvo predstavnika navijaca ostalih klubova koji se ne slazu sa dominacijom beogradskig dvojca, svaka grupa sa po jednom zastavom, plus prigodna parola podignuna od strane Firmasa. Da cela Srbija vidi - sad kad su nas smestili na istok i kamere ne mogu da nas ignorisu.novosadjanin wrote:fksloboda.org:" Ima insinuacija da smo mi filijala Partizana, ja ne bih rekao filijala, vec jedino da smo mozda duzni 6 bodova zbog Teleoptika prosle godine"
Nadam se da je tako, pa da od sledece sezone na svom stadionu krenete posteno protiv blizanaca, da pocne vec jednom da se siri taj front. Tu su Vojvodina, Spartak, od sledece sezone nadam se i Sloboda i Radnicki.
Mada, sad je verovatno vec kasno da se sve to izdogovara i organizuje, ali za mozda neku sledecu priliku. Ne samo kad smo mi u finalu nego bilo koji tzv. "manji" klub (da to nije finale zvezda-partizan ) da za tu jednu utakmicu svake godine zakopaju "ratne sekire" i blizancima suprotstavi ujedinjen front.
Vreme je da Srbija shvati da ne postoje samo zvezda i partizan!