37. kolo: partizan - VOJVODINA 3:2 (2:0)

Mark Renton

Re: fkp - VOJVODINA, 37. kolo SLS

Post by Mark Renton »

СВЕ НАЈГОРЕ СВАКОМ ПОЈЕДИНЦУ ИЗ УПРАВНОГ ОДБОРА КОЈИ ЈЕ УЧЕСТВОВАО У СРОЗАВАЊУ КЛУБА И ЊИХОВИМ НАРАШТАЈИМА
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ми ове сезоне нисмо урадили ни једну ствар вредну похвале.Немамо екипу,нисмо афирмисали ни једног омладинца,или неког новог играча.Немамо помак ни назнаке неке игре,немамо тренера.Наравно да нисмо заслужили Европу па нема утакмице у сезони вредне помена,као одиграли,изгазили их и победили.Тужно је што смо и такви били у игри за Европу.Сезона за заборав,која тера људе са стадиона.
Stexman

Post by Stexman »

srkins wrote: Sun May 25, 2025 9:28 pm Nismo zasluzili Evropu ove godine realnost je to ali nije ni Pazar I KG opet jos jedna realnost je da ta dva tima ispadaju odmah iz Evrope...
Oni su se bar ljudi borili i ginuli da u odlucujucoj utakmici nesto probaju da urade. I uradili su.
Mi smo imali 3 takve utakmice i sve tri smo igrali kao da smo prvaci evrope i da nam bodovi(pobede) ne trebaju!
Zato oni treba da idu u Evropu a mi ne.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

srkins wrote: Sun May 25, 2025 9:28 pm Da li je Poletanovic previse lako pusten a kvalitetnijije bar po meni od U Nikolica i Vukana .
Nije pusten nego je oteran jer se pobunio protiv tralalatovica.
Mark Renton wrote: Sun May 25, 2025 10:39 pm У историји борбе против узурпатора унутар фудбалских клубова нигде навијачи нису славили пораз свог клуба као овде.
Ne vidim da bilo ko slavi. Nema razloga za slavlje cak ni da smo danas pobedili i kvalifikovali se za Evropu koju objektivno svime pokazanim ove godine na terenu i oko njega zasluzili nismo. A poraz ponekad dobro dodje da se osveste nesvesni i da se uzmu u pamet, ako uopste postoji volja za tako necim tamo gde se odlucuje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Sun May 25, 2025 6:07 pm Osoba koja navija da Voša ne izađe u Evropu ne može da ne voli Vojvodinu. Izlazak u Evropu bi im dao legitimitet. Finale kupa i Evropa. Malo li je, kad se gleda sa strane? To što mi gledamo agoniju od igre i lige, preplaćene vedete koje otaljavaju(često i bez uspeha) drugorazredne ekipe, manjak poštovanja prema klubu na terenu, nepotizam, nedostatak struke, to niko neće staviti u tekst i kontekst. Ne trebamo u Evropu, jer moraju za nešto da odgovaraju. I preplaćene vedete. I nepismena struka. A pogotovo šerif koji se pravi da je biznismen.

Što se Kokanovića tiče, dečko je ozbiljna igračina za sve Uroše, Lazare, Alekse... Da ne idem dalje. Bar smo ga izveli kroz školu, a on može i da se popiša po nama. Čekao je priliku do svoje 22. godine. I ništa manje nije pokazao od mnogih koji su tu priliku nezasluženo dobili i debelo naplatili.
Nisam navijao da ne izađemo u Evropu, kao što verujem da ni ti nisi navijao da izgubimo ovu utakmicu, niti bilo ko drugi.
Ako sam u pravu da nisi, onda u tom svetlu sam potpuno saglasan sa svim, a pogotovo za Kokanovića.

Sve se završilo kako je trebalo, na veliku žalost svih nas.
Sportske čestitke Pazaru i Kragujevcu, i nadam se da će uživati što duže
Blizancima ništa slično, odnosno sve suprotno.
Groundhopper

Post by Groundhopper »

Pišem i brišem svoj tekst. Obuzmu me osećanja, znam da pišem iz afekta...ali koliko pređenih kilometara imamo svi pod svojim "slaninarskim stažem", suza radosnica i tuge, sećanja i poznanstva...Da su odgovorni barem upola svesni toga! Novi Sad zaslužuje bolje!

Igrački - Rezultat ove utakmice nas nije izbacio iz Evrope, već luzerski mentalitet igrača koji su slavili 0:0 protiv Kragujevca kao pobedu. Ako progovorim o ostalim akterima ove situacije zdravlje će me izdati!

Sutra kad se probudim možda ću jednostavno reći: "Samo još jedna loša sezona."

Kad nam dođu bolji dani znam da ću biti tu i da sam prošao i ove...
Volim Vas sve!
limanfkv

Post by limanfkv »

Ove godine imamo 0 pobeda nad blizancima.
0.0625
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

Groundhopper wrote: Mon May 26, 2025 1:42 am Pišem i brišem svoj tekst. Obuzmu me osećanja, znam da pišem iz afekta...ali koliko pređenih kilometara imamo svi pod svojim "slaninarskim stažem", suza radosnica i tuge, sećanja i poznanstva...Da su odgovorni barem upola svesni toga! Novi Sad zaslužuje bolje!

Igrački - Rezultat ove utakmice nas nije izbacio iz Evrope, već luzerski mentalitet igrača koji su slavili 0:0 protiv Kragujevca kao pobedu. Ako progovorim o ostalim akterima ove situacije zdravlje će me izdati!

Sutra kad se probudim možda ću jednostavno reći: "Samo još jedna loša sezona."

Kad nam dođu bolji dani znam da ću biti tu i da sam prošao i ove...
Volim Vas sve!
I ja tebe, samo napred Vojvodina! Dok se ne resimo taloga od drustva nema nam boljeg do tad i bolje da ne igramo evropu, ko sisa ovo namestenu ligu pre bih prihvatio 5 ligu i bio srecan isto kao i sada nego ovo!
:cheers:
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

Volim te Voso ludo, volim te Voso ludje volim te Voso najludje jer ti si meni Voso sve!

Moze i ova, i dok znam da prva nece biti nema veze!
Duplof

Post by Duplof »

Sad je lako biti kapetan posle bitke, ali nije mi jasno zašto se Tanjgi dao novi, produženi ugovor pre ove utakmice? Zar nije bilo logično da se sačeka završetak sezone, pa da to danas npr. ozvaniče? Ovo je greška koju je uprava već učinila sa Bandovićem, ako se ne varam, i evo im ponovo istog "rezultata". Svakako, mislim da bi rezultat bio isti na kraju.

Ova naša sezona treba da bude primer kako ne treba voditi klub, samo što, po ko zna koji put, mi nećemo naučiti ništa iz nje. I dalje ćemo se batrgati u blatu superligaškog proseka, ne samo rezultatski, već i karakterno, organizaciono itd.

Ovo je alarm da kratkotrajno "putuj Evropo" ne ode u one stihove "putuj planeto" za večnost...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Jos jedna sezona koja lici na sve prethodne, jedino sto sada nema ni ucesca u kvalifikacijama za jedno od evropskih takmicenja. Radnicki Kragujevac i Novi Pazar su vise zasluzili da igraju evropu od Vojvodine, zelim im da doguraju sto dalje i da uđu u grupe, bolji su od nas u svakom pogledu. Trebalo bi da uslijedi prvo analiza sezone od pocetka do kraja, zatim na osnovu toga pozeljeti sve najbolje nekim igracima. Trener bi mogao da polozi za tu licencu, ne znam koja je procedura ali kad je vec uplivao u te vode, neka se i formalizuje. Tolike smjene trenera i ko je tu sve davao "doprinos" a zauzvrat nije pruzio nista na terenu, moraju biti odrednica za odlazak iz kluba. Izbjeci maksimalno bivse neostvarene igrace nekih klubova. Kakva ce nam biti odbrana nakon prodaje standardnih igraca, pronaci im adekvatnu zamjenu. Sledeca sezona pocinje rastereceno u smislu da ce biti manje utakmica jer ostaje jedino igranje u prvenstvu. Valjalo bi imati neki plan za trenera ukoliko trenutni bude previse kiksao jer je i sam rekao da u tom slucaju nece praviti problem oko povlacenja. Za nesto vise i drugacije je potrebno korijenito vise i drugacije u drustvu! Nadam se da ovi dresovi nece ostati vec da ce se vratiti oni koji jesu FK Vojvodina.
Grbavica.021*

Re: 37. kolo: partizan - VOJVODINA 3:2 (2:0)

Post by Grbavica.021* »

Чини ми се, рођаче, да је стандард покварио људе...

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ude/513372
slanobarac

Post by slanobarac »

Koja je ono dileja istetovirala leđa?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

Naš najbolji tehničar - U. Nikolić.

Rosić direktan krivac za dva gola.

Nismo ništa više zaslužili. Dok se drugi bore do poslednje sekunda, mi se mučimo i gledaju jedni u druge ko će nešto da preuzme.

Više od pola ekipe raspustiti, dovesti ko može da napravi razliku i ostatak neka igraju omladinci.
Last edited by hvylarn on Mon May 26, 2025 1:48 pm, edited 1 time in total.
VošaNS

Post by VošaNS »

A koje pravo imaju dileje i ćaciji sa severne tribine da skidaju fudbalere? Održiš im lekciju i predavanje ispred tribine i ćao. Kakve su ovo budalaštine sa skidanjem dresova?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Locked