37. kolo: partizan - VOJVODINA 3:2 (2:0)

Stexman

Re: fkp - VOJVODINA, 37. kolo SLS

Post by Stexman »

Čuste li izjavu Tanjge? Kaze strucnjak sve smo imali u svojim rukama i nismo uspeli ali nema veze idemo dalje! Pita ga ona: Kako? On se okrenuo i otisao!

Bice ovo dobro. Ako neko preuzme odgovornost.
ssnigd

Post by ssnigd »

Makar smo osvojili ulazak u finale Kupa Srbije.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fcvisart

Post by fcvisart »

ssnigd wrote: Sun May 25, 2025 9:10 pm Makar smo osvojili ulazak u finale Kupa Srbije.
Zbiljo majstore vodi nas do finala kupa!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
VošaNS

Post by VošaNS »

Deep Purple wrote: Sun May 25, 2025 8:56 pm Zasluženo nismo otišli u evropu, mnogi neka se u klubu zapitaju.
Misliš li da hoće? Neće.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Firma kej

Post by Firma kej »

Kako smo sejali tako smo sada žneli
VošaNS

Post by VošaNS »

Kaže Tanjga dobro šta da radimo???????????????????????????????
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Sun May 25, 2025 8:56 pm Zasluženo nismo otišli u evropu, mnogi neka se u klubu zapitaju.
Jako su se potresli u klubu evo pljuste ostavke na sve strane.

Firma kej wrote: Sun May 25, 2025 9:13 pm Kako smo sejali tako smo sada žneli
:lala:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ko bi rekao da ću doživeti da mi poraz Vojvodine donese radost... Ne ekstatičnu, ali opet kakvu-takvu... Smeće jedno naprednjačko... Nadam se da će vas stići poštena pravda...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

Rabba wrote: Sun May 25, 2025 9:23 pm Ko bi rekao da ću doživeti da mi poraz Vojvodine donese radost... Ne ekstatičnu, ali opet kakvu-takvu... Smeće jedno naprednjačko... Nadam se da će vas stići poštena pravda...
+1 Verovatno ce me bes tek posle stici..

"Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas..
Nama je lepo, taman kako smo zasluzili."
:lala:
srkins

Post by srkins »

Nismo zasluzili Evropu ove godine realnost je to ali nije ni Pazar I KG opet jos jedna realnost je da ta dva tima ispadaju odmah iz Evrope e sada kako i zasto smo mi dosli u tu situaciju da budemo na kraju 6 sa verovatno najskuljim timom ikad to je vec pitanje za nase napredno rukovodstvo ,utakmicu smo po meni usli sa pogresnom taktikom da idemo na 0 0 i to se obilo o glavu . Cak mislim da je i bolje ovako jer sada nema izgovora da je ovo uspesna sezona ovo je sezona katastrofalna i da smo otisli u Evropu te dve ili 4 utakmice bi sve prekrile . Po meni ovde u najboljem slucaju imamo 7 igraca koji nesto vrede ostatak tima nije to ono sto nama treba a od tih 7 barem 2 ce otici .Ima tu dosta pitanja da li bi da je ostao Seri otisli u Evropu ,da li da nismo doveli Lalatovica da li bi bili uspesniji,da li da je ostao Bandovic mozda bi on obezbedio Evropu. Da li je Poletanovic previse lako pusten a kvalitetnijije bar po meni od U Nikolica i Vukana . Da li je mali Lane trebao da bude startni bonus kod nas . Mislim da je previse losih poteza doneseno ovih godina nismo iskoristili prilike koje su se ukazivale ,puno obecavanja a prakticno nista uradjeno ,Evropu videli nismo a recimo Cuka jednom i Tsc cak dva puta su igrali grupu .Novi stadion ni na vidiku ,omladinci osrednji, bez nekog jasnog plana idemo pa videcemo gde cemo stici
Rakovac

Post by Rakovac »

Nema veze što nismo izborili evropu, to je vrlo mali problem, problem je što niko iz ovog neće izvući pouke. Zapravo, klub vode neznalice, jer kako drugačije okarakterisati to što su ispred nas na tabeli tri kluba sa mnogo manjim budžetima. Što bi rekao Đole džaba vam novci moji sinovci.
A i drago mi je zbog Radničkog i Pazara u ovom trenutku su to mnogo fudbalskije sredine od Novog Sada.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Ali sto su obrisali objavu sa instagrama usput i komentare ahahaahahah
Turija

Post by Turija »

Ne moze se u Evropu bez pravog kadra, tj pravedne, postene selekcije, a u Vosi kadra nema ni u jednom segmentu Kluba, pocev od igraca, struke rukovodstva. Rezultat je prirodna posledica toga.

Nisu nesto bolji ni ostali koji su se plasirali u kvalifikacije, ali su se plasirali u ovakvoj ,,konkurenciji". Bili su bolji od drugih i cestitam im na plasmanu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Ja bih glavu dao za Vošu ali 1 put u životu mi je milo što ne idemo u Evropu samo zbog Ćacija u upravi .
Mark Renton

Post by Mark Renton »

У историји борбе против узурпатора унутар фудбалских клубова нигде навијачи нису славили пораз свог клуба као овде. Погледајте пургере и њихову десетогодишњу борбу против Мамића. Трагедија у сваком смислу, никад мучније није било пратити овај клуб почевши од форума, трибине, трибина и напредњачких узурпатора у клубу. Срамота је блага реч остаје само нада да ће се ове трагедије које дрмају овај напаћени клуб једном му се вратити. До тада овај клуб и навијачи неће ништа
Locked