Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Prvi tim

Post by Duplof »

@Rabba, Žika Delika je iz Konga, ali je došao kod nas iz Gabona. Tako bar piše u knjizi "Vedri dani crveno-belih" na 227. strani. :)
Morao sam koristiti puškice za ovo, izvinjavam se. :P
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Čekaj, Žika je igrao nekoliko puta i za reprezentaciju Gabona, ako se ne varam? I sad je u Gabonu(ovo poslednje je već puškica).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Duplof

Post by Duplof »

Morao sam konsultovati knjigu i internet, da ne bih pisao neproverene informacije.

Na Vikipediji piše da je rođen u Gabonu i da je nastupao za njihovu reprezentaciju. Na kraju pomenute knjige postoji spisak igrača koji su bili deo našeg kolektiva i (za većinu njih) zabeležena mesta njihovog rođenja. Za Žiku piše da je rođen u Kongu, ali da je došao iz Gabona. Tako da, verovatno si u pravu i da je autor knjige permutovao dve zemlje, jer je klub "pokupio" Žiku tokom turneje u Kongu i Gabonu. :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

N13 wrote: Mon Dec 30, 2024 2:49 pm Ko pogodi igraca iz Gabona, Liberije i Slovacke (bez varanja, iz glave), ima pivo od mene :D
Ima l' tog piva za mene? :mrgreen:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
N13

Post by N13 »

Rabba wrote: Mon Dec 30, 2024 9:38 pm
N13 wrote: Mon Dec 30, 2024 2:49 pm Ko pogodi igraca iz Gabona, Liberije i Slovacke (bez varanja, iz glave), ima pivo od mene :D
Ima l' tog piva za mene? :mrgreen:
Svaka cast :cheers:

Meni na kraj pameti da jr Kone iz Liberije... nikad mi ne bi palo na pamet.
Takodje iz Gane smo bas dosta igraca imali, mislio sam da ce Kamerun tu biti jaci.
I iz Gruzija nam je dosta interesantna, mislim da ni jedan klub iz regiona nije imao toliko Gruzina :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Slovenija - Filipovic :)
Nula guglanja, samo FM.

Nigerija: Dele, Eze Vinsent

Edit br. 24394793857485893: Antvi je isto iz Gane, kao i Frimpong ako se ne varam.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

MATIJA GOČMANAC ZA HS: „Lalatović posvećen i zahtevan – Razmišljam o pobedama, trofejima i punim tribinama na Karađorđu!“
MG: „Proveo sam puno vremena u Partizanu ali to je za mene završena priča. Nisam stvoren da mrzim nekog, tako da ne mogu da se tako izrazim ali zaista ne obraćam pažnju na njih. U prvom i jedinom planu je FK Vojvodina.“

Planovi za Budućnost? Da li se vidiš dugoročno u Vojvodini ili je ovo međustepenik pred odkazak u inostranstvo?

MG: „Vojvodina je pre roof top nego međustepenik i pri tom se uopšte ne šalim. Vojvodina je prevelik klub da bi bila međustepenik. Ispred mene su nova dokazivanja u dresu Vojvodine i razmišljam isljučivo o novim pobedama, trofejima i punim tribinama na Karađorđu.“ – zaključio je Gočmana za HotSport.
https://hotsport.rs/2025/01/01/matija-g ... radjordju/
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Свака част Гочманац, вероватно заслуге припадају и Буачу :lala: :lala:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Један од најлепших интервјуа новодошлих играча и поготово играча који су прошли омладинску школу неког од близанаца, свака част ! :lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Gocmanac vrlo korektan i odmeren. Deluje i na golu takav. :lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
djoks

Post by djoks »

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ke ... o2N-PUSxOg

Сери за максбет, хоће да остави дубок траг у клубу мислим да можемо да предахнемо сада што се тиче трансфера
Milan

Post by Milan »

Pitao sam se šta je s Aleksandrom Miloševićem koji je napravio ovaj intervju. Bio je odličan kao pratilac Voše na prošlom internet portalu…
POŠTO OBRAZ ???!!!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Image

slanobarac

Post by slanobarac »

Lepa fotka sa maskotom kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

slanobarac wrote: Fri Jan 03, 2025 5:47 pm Lepa fotka sa maskotom kluba.
Maskota tu, ali ne vidim glavnog cirkusanta, kao ni njegov strucni stab. Bila je slika u Zurnalu, samo su na njoj ekonom, ako se ne varam, kao i fizioterapeuti.
Post Reply