Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Mon Aug 26, 2024 4:15 pm Bandoviću hvala na svemu i srećno u daljoj karijeri.
Na cemu hvala, @Deep???

Samo iz ciste kurtoazije, ali da li je i to zasluzio?
Na jedvite jade 4. mesto proletos, a zaredjao poraz do poraza ovog leta. Nijednog igraca nije stvorio i afirmisao? Oterao mlade snage iz Vose. Pokvario atmosferu medju prvotimcima i kod navijaca.
Moze samo hvala da je otisao.

Ja sam bas bio strpljiv sa komentarima proletos. Jedno vreme ga i branio, dok ne upozna igrace, ali dalje je sve bilo sve gore i gore.
Vrhunac sa Cukom i Napretkom u ligi i Mariborom u Evropi.

Ipak, sa njegovim odlaskom ne ocekujem neku znacajniju promenu u Vosi u svemu. Od terena, pa nadalje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
djoks

Post by djoks »

Turija wrote: Mon Aug 26, 2024 4:29 pm
Deep Purple wrote: Mon Aug 26, 2024 4:15 pm Bandoviću hvala na svemu i srećno u daljoj karijeri.
Na cemu hvala, @Deep???

Na jedvite jade 4. mesto proletos, a zaredjao poraz do poraza ovog leta. Nijednog igraca nije stvorio i afirmisao? Oterao mlade snage iz Vose. Pokvario atmosferu medju prvotimcima i kod navijaca.

Ja sam bas bio strpljiv sa komentarima proletos. Jedno vreme ga i branio, dok ne upozna igrace, ali dalje je sve bilo sve gore i gore.

Ipak, sa njegovim odlaskom ne ocekujem neku znacajniju promenu u Vosi u svemu. Od terena, pa nadalje.
Хвала му на томе што је уопште и успео да избори европу у каквом нас је стању затекао, на томе што смо по мени имали игру у пролећном делу сезоне, што су се играчи борили до задњег минута сваке утакмице (голови вождовцу, партизану и ТСЦ-у у задњим минутама) искрено сам мислио да ће бити нешто од нас ове сезоне и да Божа зна шта ради поготово после Амстердама али шта се десило у ових задњих месец дана немам појма
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Milos Veselinovic potencijalno novi trener.
Kafa

Post by Kafa »

djoks wrote: Mon Aug 26, 2024 5:29 pm
Na cemu hvala, @Deep???

Хвала му на томе што је уопште и успео да избори европу у каквом нас је стању затекао, на томе што смо по мени имали игру у пролећном делу сезоне, што су се играчи борили до задњег минута сваке утакмице (голови вождовцу, партизану и ТСЦ-у у задњим минутама) искрено сам мислио да ће бити нешто од нас ове сезоне и да Божа зна шта ради поготово после Амстердама али шта се десило у ових задњих месец дана немам појма
A u kakvom nas je stanju zatekao?
Ranko je digao ekipu i igru. Na kraju zimskog dela sezone bili smo na bod od 4. mesta, a 9, 18 i 19 bodova od 3., 2. i 1. mesta.
Pojačali smo se i to dobrano, došli su Seri, Korać, Njegoš, Rosić i Savićević.
Onda na početku sezone počinjemo sa 4 utakmice bez pobede, znači on je sam sebe doveo u tu situaciju gde mora svaku sledeću da pobedi.
Sezonu završavamo na 4. mestu sa istim brojem bodova kao Radnički (koji je na polusezoni imao 5 bodova manje od nas) i 14, 17 i 35 bodova manje od 3., 2. i 1, mesta.
Dakle šta je zaključak, Boža je završio sezonu na četvrtom mestu sa istim brojem bodova kao Radnički, dok su mu prva tri mesta samo pobegla i to sa ekipom koja je bila mnogo mnogo bolja od zimske.
Konačan učinak 11 pobeda 7 nerešenih i 10 poraza, najgori od sve četvorice trenera u Zbiljićevoj eri.
I na kraju se popiša na navijače ubeđivajući ih kako treba da budu ponosni što smo ispali iz Evrope od Maribora i što imamo 4 boda iz 5. kola.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Kafa wrote: Mon Aug 26, 2024 6:01 pm
djoks wrote: Mon Aug 26, 2024 5:29 pm

Na cemu hvala, @Deep???

A u kakvom nas je stanju zatekao?
Ranko je digao ekipu i igru. Na kraju zimskog dela sezone bili smo na bod od 4. mesta, a 9, 18 i 19 bodova od 3., 2. i 1. mesta.
Pojačali smo se i to dobrano, došli su Seri, Korać, Njegoš, Rosić i Savićević.
Onda na početku sezone počinjemo sa 4 utakmice bez pobede, znači on je sam sebe doveo u tu situaciju gde mora svaku sledeću da pobedi.
Sezonu završavamo na 4. mestu sa istim brojem bodova kao Radnički (koji je na polusezoni imao 5 bodova manje od nas) i 14, 17 i 35 bodova manje od 3., 2. i 1, mesta.
Dakle šta je zaključak, Boža je završio sezonu na četvrtom mestu sa istim brojem bodova kao Radnički, dok su mu prva tri mesta samo pobegla i to sa ekipom koja je bila mnogo mnogo bolja od zimske.
Konačan učinak 11 pobeda 7 nerešenih i 10 poraza, najgori od sve četvorice trenera u Zbiljićevoj eri.
I na kraju se popiša na navijače ubeđivajući ih kako treba da budu ponosni što smo ispali iz Evrope od Maribora i što imamo 4 boda iz 5. kola.
:lala:

Sa Rankom, pripremama i pojacanjima koja su tada dovedena imali bi zagarantovanu grupu u evropi. Na sve to igrali bi fudbal, imali malog Jovanovica i dalje, imali bi smeka, energije, entuzijazma, harizme, ...
„Hasta la Victoria Siempre!“
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ranko je za sve kriv. On ga je preporučio! Dajte Ranka vamo…
Mislim nije kriv onaj što je slušao Ranka i što bi trebao da ide sa Božom…

@Turija
Ja se potpuno slažem sa tobom. Druga liga i ajmo polako ispočetka, ali sa svim. I ja bih radije gledao klince u drugoj ligi nego ovo. Mislim, realno ako želim katkad da gledam fudbal onda se zna šta ću gledati. Ovde gledamo Vojvodinu, a to nije Vijvodina definitivno, ali ni po čemu. Bar je ja tako ne doživljam. Bio sam poćeo me klinac vratio na stadion pre dve-tri godine, ali klinja ode…
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Хвала на свему Божо, поготово на оном спекатклу на стадиону југословенске народне армије, а и вала одличној утакмици против цигана на Карађорђу, као и за Амстердам :lala: , срећно даље у каријери, лош тренер, ал јако добар човек.
Дајте Ранка :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Polako ljudi sa opraštanjem, pa nije zvanično još.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
1892

Post by 1892 »

Da li će leteti još nečija glava zbog ovog fijaska s početka sezone ili će biti samo standardna floskula, hvala Vengeru na svemu i puno sreće u daljoj karijeri.

Još jedna promašena sezona. Svaki naredni trener ima alibi bar do zime a onda šta nam bog da.

Neko je prethodno napisao retrospektivu kraha Bandovića. Poslednja dva rezultata su se evidentno desila zbog psihološke poljuljanosti ekipe posle ispadanja od Maribora. Jednostavno slabi smo pod pritiskom i nemamo pobednički karakter.

Ako stavimo Napredak i Radnički po strani, Bandoviću zameram :
-kukavičku izmenu na Amsterdam Areni
-odlaganje Pazara
-sramotan sastav protiv Čuke i bela zastava direktnom konkurentu u ligi
-sklanjanje Koraća
Upravo tim potezima je direktno uticao na moral i psihu igrača i potpisao sebi "smrtnu" presudu.

Nama ostaje još jedna alibi sezona puna patnje i naprednjačke demagogije.

Zbiljiću odlazi !
Come on you Reds!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

1892 wrote: Mon Aug 26, 2024 9:49 pm
Ako stavimo Napredak i Radnički po strani, Bandoviću zameram :
-kukavičku izmenu na Amsterdam Areni
-odlaganje Pazara
-sramotan sastav protiv Čuke i bela zastava direktnom konkurentu u ligi
-sklanjanje Koraća
Upravo tim potezima je direktno uticao na moral i psihu igrača i potpisao sebi "smrtnu" presudu.

Nama ostaje još jedna alibi sezona puna patnje i naprednjačke demagogije.

Zbiljiću odlazi !
Ово и сам мислим. Надам се да и званично одлази.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Mare_Liman wrote: Mon Aug 26, 2024 8:25 pm Хвала на свему Божо, поготово на оном спекатклу на стадиону југословенске народне армије, а и вала одличној утакмици против цигана на Карађорђу, као и за Амстердам :lala: , срећно даље у каријери, лош тренер, ал јако добар човек.
Дајте Ранка :mrgreen:
Ranko da je sa ovim timom mislim da bi drugačije bilo
Milan

Post by Milan »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... vi-trener/

Ako je verovati SK, zvanično je…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Dobro, i? Još jedna kombinacija. Koga je vodio taj izvikani dečko? Voždovca pre 6 godina. Od tada radi kao pomoćnik daleko odavde. Koga zna od igrača u srpskom fudbalu? Dokle ćemo da se vrtimo u začaranom krugu? Piše da preferira 3-1-4-2, tako je i kod Bandovića stajalo, ali se brže-bolje prilagodio drugoj formaciji
Statistika Veselinovića u Voždovcu: 15 6 2 7 14:23 . To trener Voše ! Vi nas zajebavate i dalje, a dokle li mislite?
Zašto ne Kačar ili Šaula, zašto baš ovaj Dunster v.2.02? Kažite lepo ko ga je preporučio i zašto?
Dovedite Slaninara ili ozbiljnog trenera, koji je imao bilo kakav uspeh u karijeri, makar i sa omladincima Kabela. Šta je bre ovo!??? :evil:
Siguran sam da je u Topoli protiv Napretka na tribinama i u loži bilo bar 10 trenera sa licencom kojima su domaći fudbal i Voša na srcu. Izabereš jednog i teraj dalje. Čemu ove egzibicije sa domaćim anonimusima tipa Rastavac, Ranko, Boža, Mingo? Dovedite bolje stranca, jer se i on ne razume u domaći fudbal kao pobrojani.
Last edited by Maki on Mon Aug 26, 2024 10:57 pm, edited 2 times in total.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ner/490456

Где их само налазе...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Maki

Post by Maki »

Katastrofa! Ko se sve neće vežbati na nama. Pazi, Ivić ga preporučio!? Bivši trener Makabija, već godinu dana bez posla, preporučuje nama svog pomoćnika!? A sadašnji trener Makabija je Lazetić. Zašto nismo njega kupili? Koji je nivo taj Veselinović? Vršnjak je Lazetićev, bez ikakvog uspeha u karijeri... Božo Dunsteru, vrati se, sve ti je oprošteno.
Naravno, sada će botovi da graknu da treba čoveku pružiti šansu, dati mu vreme da upozna tim i srpski fudbal, makar zimske pripreme da odradi... :roll:
Ljudi, ovo se iz aviona vidi da je korak nazad u odnosu na prethodna dva trenera, koji su bili katastrofa.
Post Reply