djoks wrote: ↑Mon Aug 26, 2024 5:29 pm
Turija wrote: ↑Mon Aug 26, 2024 4:29 pm
Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 26, 2024 4:15 pm
Bandoviću hvala na svemu i srećno u daljoj karijeri.
Na cemu hvala, @Deep???
Samo iz ciste kurtoazije, ali da li je i to zasluzio?
Na jedvite jade 4. mesto proletos, a zaredjao poraz do poraza ovog leta. Nijednog igraca nije stvorio i afirmisao? Oterao mlade snage iz Vose. Pokvario atmosferu medju prvotimcima i kod navijaca.
Moze samo hvala da je otisao.
Ja sam bas bio strpljiv sa komentarima proletos. Jedno vreme ga i branio, dok ne upozna igrace, ali dalje je sve bilo sve gore i gore.
Vrhunac sa Cukom i Napretkom u ligi i Mariborom u Evropi.
Ipak, sa njegovim odlaskom ne ocekujem neku znacajniju promenu u Vosi u svemu. Od terena, pa nadalje.
Хвала му на томе што је уопште и успео да избори европу у каквом нас је стању затекао, на томе што смо по мени имали игру у пролећном делу сезоне, што су се играчи борили до задњег минута сваке утакмице (голови вождовцу, партизану и ТСЦ-у у задњим минутама) искрено сам мислио да ће бити нешто од нас ове сезоне и да Божа зна шта ради поготово после Амстердама али шта се десило у ових задњих месец дана немам појма
A u kakvom nas je stanju zatekao?
Ranko je digao ekipu i igru. Na kraju zimskog dela sezone bili smo na bod od 4. mesta, a 9, 18 i 19 bodova od 3., 2. i 1. mesta.
Pojačali smo se i to dobrano, došli su Seri, Korać, Njegoš, Rosić i Savićević.
Onda na početku sezone počinjemo sa 4 utakmice bez pobede, znači on je sam sebe doveo u tu situaciju gde mora svaku sledeću da pobedi.
Sezonu završavamo na 4. mestu sa istim brojem bodova kao Radnički (koji je na polusezoni imao 5 bodova manje od nas) i 14, 17 i 35 bodova manje od 3., 2. i 1, mesta.
Dakle šta je zaključak, Boža je završio sezonu na četvrtom mestu sa istim brojem bodova kao Radnički, dok su mu prva tri mesta samo pobegla i to sa ekipom koja je bila mnogo mnogo bolja od zimske.
Konačan učinak 11 pobeda 7 nerešenih i 10 poraza, najgori od sve četvorice trenera u Zbiljićevoj eri.
I na kraju se popiša na navijače ubeđivajući ih kako treba da budu ponosni što smo ispali iz Evrope od Maribora i što imamo 4 boda iz 5. kola.