Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Uhvatio sam sebe da mi je jedina reakcija na ovaj klub postala ''hah lol...''

Rekonstrukcija Karadjordja? ''Hah lol...''
Stvaranje sampionskog tima za sezonu 202dodjijuce/202samostonije? ''Hah lol...''
Necemo nikog prodati? ''Hah...znate vec'' :mrgreen:

Drago mi je za Rosica, ako nista drugo. Nadam se da nece proci kao Lukic u tom klubu. Srecno, buraz, i ne okreci se za ovim izmetom za koji nas ubedjuju da je zlato.
Maki

Post by Maki »

Rabba wrote: Wed Jan 24, 2024 8:19 pm Aj što smo pustili igrača, nego što smo pustili stub odbrane...
Naša odbrana nije imala stubove, tako da se ovaj odlazak neće preterano osetiti. Koliko sam bio srećan kada se vratio u Vošu, toliko mi je sada mindeđ što odlazi. Nije imao potreban kontinuitet, svaka 2-3. utakmica kiks, a to imamo i sa Crnomarkovićem i Jeličićem. Još uvek nam treba ozbiljan štoperski par.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Složio bih se ovde sa @Maki.
Možda jeste bio najbolji, ali bilo je kikseva.
Jedino što su napredovali kako je sezona odmicala.
Jedini igrač iz prvog dela sezone čije bi se odlazak osetio je Mateus. Tu je mislim i Radulović, ali samo zato što nemamo alternativu na toj strani.
Naravno, uvek je neko malo bolji, neko malo lošiji, ali ne vidim da Jeličić neće moći da odradi isti posao.
Svakako nam treba bar jedan jači igrač na toj poziciji.
VošaNS

Post by VošaNS »

Rosić i Crnomarković bi bili mnogo bolji u drugom delu sezone, totalna glupost (još jednom dokazano) nesposobne uprave. Jeličić je dobar za tog trećeg štopera tako da nam treba mnogo jači štoper pored Crnomarkovića, ako je moguće da nije 30+ odlično.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Djisa

Post by Djisa »

VošaNS wrote: Thu Jan 25, 2024 9:20 am Rosić i Crnomarković bi bili mnogo bolji u drugom delu sezone, totalna glupost (još jednom dokazano) nesposobne uprave. Jeličić je dobar za tog trećeg štopera tako da nam treba mnogo jači štoper pored Crnomarkovića, ako je moguće da nije 30+ odlično.
Jelicic je za 4-og stopera (mozda), a Tanjga nije Za Vojvodinu. Tako da nam trebaju najmanje 2 stopera ako Rosic ode.
Kup je nas!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Možda ste u pravu. Ja koliko sam gledao Jeličića, mislim da ima potencijal i veći od Crnomarkovića, a i od Rosića. Videćemo…
Ono što će biti problem jeste period da se uigraju, ali nadam se da će Njegoš i Mateus uspeti da pomognu više u tom periodu.
VošaNS

Post by VošaNS »

У овом тренутку гледамо неке позиције, а клуб ће вас обавестити када буде неких конкретнијих потеза. Као што је рекао и директор Марко Јовановић, желимо да доведемо само оне играче који могу да донесу разлику на терену, али и ван њега да би и ови млади играчи тренирајући са њима могли да науче много од њих и да крену истим путем и да науче да представљају овај велики клуб – закључио је Бандовић.

Bandović o prelaznom roku.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

У преводу: Довешћемо сваког слободног играча за којег за 6 месеци можемо да добијемо динар :mafia:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/174193/ ... -partizana

Ove zime sam bio baš blizu dolaska u crno-bele. Vodili su se razgovori sa ljudima iz Seula, ali nije se desilo. Malo je falilo da budem saigrač sa Nikolom Antićem, igrali smo zajedno u Vojvodini. Baš zbog Novosađana nisam hteo da dođem u partizan, to je moj klub. Predsednik Zbiljić je moj kućni prijatelj i zbog njega nisam hteo da uradim to - jasan je Paločević.
:cheers: :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kako je malo falilo a on nijehteo? To mi nije jasno?

Onda nije malo falilo, u svakom slučaju :cheers:
VošaNS

Post by VošaNS »

Zanimljivost je da smo u proteklih godinu i po dana promenili više štopera nego igrača na svim pozicijama zajedno...
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Thu Jan 25, 2024 12:01 pm Kako je malo falilo a on nijehteo? To mi nije jasno?

Onda nije malo falilo, u svakom slučaju :cheers:
Ali ovo, kućni prijatelji :mrgreen: :mrgreen:
Idete na slave jedan drugome? :D
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Marko93

Post by Marko93 »

Jel sad formacija 2 6 2??
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Pod hitno treba novi stoped posto pricaju da Rosic ide u neki kineski klub I Malbasica zamenuti ocajan je bio u prvom delu sezone ili da praktikuje kembela umesto njega :D
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

SlaninarIzNS wrote: Thu Jan 25, 2024 8:37 pm Pod hitno treba novi stoped posto pricaju da Rosic ide u neki kineski klub I Malbasica zamenuti ocajan je bio u prvom delu sezone ili da praktikuje kembela umesto njega :D
TO! Malbašiću, izvini, ali ova polovina sezone ti je bila očajna... ako hoćemo ambiciozno da idemo na treće mesto i na kup treba nam novo levo krilo!
Post Reply