Transferi
Re: Transferi
У овом тренутку гледамо неке позиције, а клуб ће вас обавестити када буде неких конкретнијих потеза. Као што је рекао и директор Марко Јовановић, желимо да доведемо само оне играче који могу да донесу разлику на терену, али и ван њега да би и ови млади играчи тренирајући са њима могли да науче много од њих и да крену истим путем и да науче да представљају овај велики клуб – закључио је Бандовић.
Bandović o prelaznom roku.
Bandović o prelaznom roku.
- Uvek sa tobom
У преводу: Довешћемо сваког слободног играча за којег за 6 месеци можемо да добијемо динар
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
https://www.zurnal.rs/sr/clanak/174193/ ... -partizana
Ove zime sam bio baš blizu dolaska u crno-bele. Vodili su se razgovori sa ljudima iz Seula, ali nije se desilo. Malo je falilo da budem saigrač sa Nikolom Antićem, igrali smo zajedno u Vojvodini. Baš zbog Novosađana nisam hteo da dođem u partizan, to je moj klub. Predsednik Zbiljić je moj kućni prijatelj i zbog njega nisam hteo da uradim to - jasan je Paločević.
Ove zime sam bio baš blizu dolaska u crno-bele. Vodili su se razgovori sa ljudima iz Seula, ali nije se desilo. Malo je falilo da budem saigrač sa Nikolom Antićem, igrali smo zajedno u Vojvodini. Baš zbog Novosađana nisam hteo da dođem u partizan, to je moj klub. Predsednik Zbiljić je moj kućni prijatelj i zbog njega nisam hteo da uradim to - jasan je Paločević.
- Deep Purple
Kako je malo falilo a on nijehteo? To mi nije jasno?
Onda nije malo falilo, u svakom slučaju
Zanimljivost je da smo u proteklih godinu i po dana promenili više štopera nego igrača na svim pozicijama zajedno...
- slanobarac
Ali ovo, kućni prijateljiDeep Purple wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 12:01 pm Kako je malo falilo a on nijehteo? To mi nije jasno?
Idete na slave jedan drugome?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Pod hitno treba novi stoped posto pricaju da Rosic ide u neki kineski klub I Malbasica zamenuti ocajan je bio u prvom delu sezone ili da praktikuje kembela umesto njega
-
TO! Malbašiću, izvini, ali ova polovina sezone ti je bila očajna... ako hoćemo ambiciozno da idemo na treće mesto i na kup treba nam novo levo krilo!SlaninarIzNS wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 8:37 pm Pod hitno treba novi stoped posto pricaju da Rosic ide u neki kineski klub I Malbasica zamenuti ocajan je bio u prvom delu sezone ili da praktikuje kembela umesto njega
Kaže mozzart želja je Jakob Rasmusen na pozajmicu
-
https://www.transfermarkt.com/jacob-ras ... ler/283233
izgleda vrlo dobro, biće dobar za ovih par meseci al nam jošuvek treba neko za 24/25 sezonu...
uzbuđen sam da vidim šta može pokazati
Lik igra za drugi tim danske kojem prvo mesto beži samo dva boda i to je standardno u prvih 11.
Kako je i njemu i Brendbiju u interesu da dođe kod nas?
Kako je i njemu i Brendbiju u interesu da dođe kod nas?
Plata sigurno nije mala, a otkup prevelik za nas. Ne vidim sta dobijamo s njim?fkvtelep89 wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 9:37 pmhttps://www.transfermarkt.com/jacob-ras ... ler/283233
izgleda vrlo dobro, biće dobar za ovih par meseci al nam jošuvek treba neko za 24/25 sezonu...
Kup je nas!
Oće li biti pravo otkupa?
Posto ne vidim smisao da iz drugoplasirane ekipe Danske dolazi ovde na 6 meseci.
Posto ne vidim smisao da iz drugoplasirane ekipe Danske dolazi ovde na 6 meseci.
-
Dobijamo privremeno rešenje za odbranu, vidi se cilj kluba za ovu sezonu: plasiranje u Evropu kroz osvanja kupa...Djisa wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 9:41 pmPlata sigurno nije mala, a otkup prevelik za nas. Ne vidim sta dobijamo s njim?fkvtelep89 wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 9:37 pmhttps://www.transfermarkt.com/jacob-ras ... ler/283233
A šta kada uđemo u kvalifikacije (ako uđemo)? Ode nam danac i onda opet jebiga imamo samo Jeličića i Crnomarkovića