Ajd da probam na brzinu, 35.minut korner sa desne strane za goste, centarsut, skok (mislim) stopera gostiju, sut na gol, golman odbija na metar od gola, pritrcava on i postize prvenac u novoj ekipi. Akhmat - Rubin, prvo poluvreme 0:1. Nikola Cumic
Cekamo da pocne drugo poluvreme. Cumic inace nije cesto u posedu lopte i ne igra nista posebno veceras, al eto uspeo je da ga ugura. Zanimljivo je da igraci i na poluvremenu daju izjave za njihovu televizij, pa je tako i Nikola dao izjavu na engleskom, koju je prevodilac preveo za televiziju.
Maritimo je pobedio u gostima 2:1, Baray usao u 83 minutu ako se dobro secam, al produzetak je bio 11 minuta tako da je opet skupio nekih 20 minuta na terenu. Imo je jednu lepu pirueticu, gde mi delovao kao Suma

, i na jedan dubinski pas je bio kratak sa uklizavanjem inace je mogao biti u lepoj sansi.
Traore i danas porazen 1:2 u nekom njihovom kupu pred oko 55 gledalaca otprilike

Zanimljivo je da je ovaj mec odigrao u veznom redu i da nije krivac za golove, iako je pas za pobedonosni gol cini mi se prosao mu kroz noge. Imao je i jedan lep sut glavom posle kornera al preko gola. Mislim da je onaj moj drugar bio u pravu kada je rekao da Traore ipak nema kvalitet.
Topicevi kuci porazeni 1:3 od Gimaraesa, Top usao u 73.minutu ili 76. sto je i nebitno, al je specificno da na terenu nije proveo ni 30 sekundi i odmah su primili gol, cak je i on bio jedan od predriblanih u akciji gostiju. Inace Top na terenu ostavlja mnogo bolji utisak od Busnica i mislim da mu Portugalska liga nije preveliki zalogaj.
Fener vodi na poluvremenu 2:0, jedan gol dao je Tadic iz penala.
Malo li je (informacija mislim)?
edit: Cumic zamenjen u 77. minutu kod rezultata 1:0 za Rubin