Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
zime89

Re: Gde su, šta rade...?

Post by zime89 »

Secam ga se pošto sam mlađi sa čuvenog CM 03-04..
Halilagic,Šaula Goran i Damir Stojak su uvek bili slobodni igraći na početku igrice i naravno da sam ih uvek morao dovesti bez obzira da što realno ne bi igrali,ali jedino bi me uvek Šaula i Stojak ispoštovali,a Halilagić bi u većini slučajeva otišao u Zvezdu :lol: :lol: :lol:
ZIME89
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Voja wrote: Mon Oct 02, 2023 11:21 am Kakav je ovo ratnik na terenu bio :lala:

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/164310 ... u-vlazniji
Мој најдражи интервју
https://www.fkvojvodina.com/intervju.ph ... to+u+pesmi

Иначе, сретох га у децембру на промоцији једне књиге, легенда у сваком смислу!
zime89

Post by zime89 »

Evo ima na youtube GAT-Dubocica ...Milan Jokić dao golćinu iz slobodnjaka za GAT, konačno da i oni nekog pobede. Jokić iskusan igrač, I evo dok pišem komentar , slepci prime gol u poslednjem minutu :lol: :lol:
ZIME89
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Mon Sep 25, 2023 8:23 pm Cumic odlican u 30 minuta koliko je dobio na utakmici. Steta sto mu je u zadnjem napadu saigrac bio sebican i nije mu dao loptu iako je Cumke bio sam pred golom, al ok, dace je neki drugi put. Inace Rubin pobedio Fakela u gostima 1:0. Ono sto je bilo lepo videti je da Cumic prima loptu, odlaze je, okrece se oko cuvara i istrcava napred... ne secam se da je u Vosi dobijao pravovremena lopte posle tih odlaganja, al je zaista prelepo za videti takvu razmenu pasova... steta sto @Deep ne zeli da analizira takve momente :wink:
Nisam pogledao snimak pa ne mogu da nešto specijalno komentarišem način igre Rubina. Koliko me sećanje drži Đorđević i Vukadinović su imali takve kombinacije gde bo Vukadinović ostavljao loptu i istrčavao u prostor a Đorđević ga upošljavao. Mislim da smo na taj način protiv partizana postigli gol u pobedi od 3:2.

EDIT: Nije mu kod tog gola ostavio loptu Vukadinović pa istrčao ali se vidi jako lepo razumevanje beka i krila na terenu ali su umeli njih dvojica da praktikuju tu varijantu sa ostavljanjem lopte pa onda napadanjem prostora od strane Vukadinovića.
zime89

Post by zime89 »

https://www.fkvojvodina.rs/u-vosinom-ok ... ih-igraca/

Sokolović malo posustao, nisam očekivao baš takav poraz Kabela. Sledeće kolo igraju derbi sa Slovenom.
ZIME89
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Upravo zavrsen mec kupa Rusije, Ural - Rubin 2:0. Nisam ljubitelj ruskog fudbala i ne znam odnose snaga tamo, al Ural ih pocepao, em pobedio, em imao jos brdo precki, stativa, dva ponistena gola...

Cumic usao u 65. minutu nije ni imao mnogo dodira sa loptom, al je uspeo u jednoj akciji da izvuce fantastican centarsut posle kog je njegov saigrac sutao i pogodio stativu. Sve u svemu, sto se Cumketa tice mec za zaborav
Image
Turija

Post by Turija »

Ne znam zasto je Cumic otisao tamo? Ako je samo zbog novca, onda ok, ali ako nije samo to, onda nije napravio dobar izbor.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Danas je u Portugalu trebalo Topic da doceka Busnica, medjutim Topic se nije nasao ni na klupi, niti ga ima medju povredjenim. Ono sto je zanimljivo je da mi je on pokazao (po odlasku iz Vose) mnogo vise nego Busnic, al sta je razlog izostanka videcemo. Busnic 70 minuta na terenu igrac manje, kao duh... igrac za kojeg sam ocigledno dobrano pogresio u proceni. Svaka cast treneru koji ima zivaca da ga drzi u timu sa tom minutazom. A Busna nije igrac koji obecava ili koji treba da se ceka... videcemo sta ce vreme doneti. Mec zavrsen 0:0.

U isto vreme u Arabiji Al Hilal je pobedio 3:0 u gostima uz dva gola SMSa. Iako mocno zvuci, nisu to bili neki spektakularni,fudbalski golovi (ajd prvi mozda i jeste, al drugi jedva usao (odbrandbeni igrac promenio smer lopti)) niti je igra SMSa bila nesto posebna. Imao je jos jedan sut glavom tik pored gola, sut nogom posle kog se cinilo da lopta prosla kroz stativu (koliko blizu bila). sut iz slobodnjak koji je golman odbranio, iznudio je drugi zuti tj. crveni karton. Dakle statisticki nabijen skor, al kao sto rekoh nista posebno.

Milosevic ceo mec proveo na klupi, al tesko da ce i dobijati sansu jer je prvi centarfor Stutgarta na nepunih 6 meceva postigao cak 13 golova i sa 5 golova vise od prvog sledeceg vodi na listi strelaca Bundeslige. I Stutgart trenutno vodeci tim na tabeli.

Aleksa Vukanovic dao gol Novom Pazaru
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Voja wrote: Sat Oct 07, 2023 7:36 pm.

Ali u "Gde su, sta rade" Vukanovic :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ssnigd wrote: Sun Oct 08, 2023 12:00 am
Voja wrote: Sat Oct 07, 2023 7:36 pm.

Ali u "Gde su, sta rade" Vukanovic :mrgreen:
Eto... imam pravo na svoje misljenje :wink:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote: Sat Oct 07, 2023 7:36 pm Danas je u Portugalu trebalo Topic da doceka Busnica, medjutim Topic se nije nasao ni na klupi, niti ga ima medju povredjenim. Ono sto je zanimljivo je da mi je on pokazao (po odlasku iz Vose) mnogo vise nego Busnic, al sta je razlog izostanka videcemo.
Auuu kakav kiks sa moje strane... Vizela nije gostovala Topicu (Famalicao) vec Farenseu :mrgreen: Topicevi tek danas igraju kuci protiv Gimaraesa. Eto, juce Vosa, Vizela i Al Hilal u isto vreme, pa sam malo zabagovao, al valjda necete zameriti :cheers:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajd da probam na brzinu, 35.minut korner sa desne strane za goste, centarsut, skok (mislim) stopera gostiju, sut na gol, golman odbija na metar od gola, pritrcava on i postize prvenac u novoj ekipi. Akhmat - Rubin, prvo poluvreme 0:1. Nikola Cumic :cheers:
Cekamo da pocne drugo poluvreme. Cumic inace nije cesto u posedu lopte i ne igra nista posebno veceras, al eto uspeo je da ga ugura. Zanimljivo je da igraci i na poluvremenu daju izjave za njihovu televizij, pa je tako i Nikola dao izjavu na engleskom, koju je prevodilac preveo za televiziju.

Maritimo je pobedio u gostima 2:1, Baray usao u 83 minutu ako se dobro secam, al produzetak je bio 11 minuta tako da je opet skupio nekih 20 minuta na terenu. Imo je jednu lepu pirueticu, gde mi delovao kao Suma :mrgreen: , i na jedan dubinski pas je bio kratak sa uklizavanjem inace je mogao biti u lepoj sansi.

Traore i danas porazen 1:2 u nekom njihovom kupu pred oko 55 gledalaca otprilike :mrgreen: Zanimljivo je da je ovaj mec odigrao u veznom redu i da nije krivac za golove, iako je pas za pobedonosni gol cini mi se prosao mu kroz noge. Imao je i jedan lep sut glavom posle kornera al preko gola. Mislim da je onaj moj drugar bio u pravu kada je rekao da Traore ipak nema kvalitet.

Topicevi kuci porazeni 1:3 od Gimaraesa, Top usao u 73.minutu ili 76. sto je i nebitno, al je specificno da na terenu nije proveo ni 30 sekundi i odmah su primili gol, cak je i on bio jedan od predriblanih u akciji gostiju. Inace Top na terenu ostavlja mnogo bolji utisak od Busnica i mislim da mu Portugalska liga nije preveliki zalogaj.

Fener vodi na poluvremenu 2:0, jedan gol dao je Tadic iz penala.

Malo li je (informacija mislim)? :mrgreen: :cheers:

edit: Cumic zamenjen u 77. minutu kod rezultata 1:0 za Rubin
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kakav video sledi... golovi sa danasnjih meceva u Ruskoj ligi. Tu je pobeda Pari NN od 2:0 golovima igraca o kojem sam pre par dana pisao ovde Sevikjana (cena na TM mu tad bila mislim 500 sad je vec 900 000) i Ze Turba, tu su fenomanalni golovi Milana Gajica i Kvinsi Promisa, a tu je u Cumicev gol :cheers:

Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Voja wrote: Sun Oct 08, 2023 7:12 pm

Malo li je (informacija mislim)? :mrgreen: :cheers:
Свака част Војо, редовно уђем овде да прочитам где су и шта раде :cheers:

Ни сам не верујем да за Буснића има места у првој Португалској лиги, а код нас седео на клупи..
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ostadoh kratak ucinak Sergeja kroz video zapis. Iako i na videu deluje spektakularno, smatram da je ipak odigrao mec ispod nivoa :mrgreen:

Image
Post Reply