Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
uporan

Re: Uprava

Post by uporan »

E sad, brzo treba sprovesti sve pravne radnje da se nelegalni ljudi u klubu onemoguće da deluju. Sprovesti odmah sve neophodne promene u Agenciji za privredne registre, doći do pečata, promeniti ovlašćena lica za raspolaganje novčanim sredstvima i ostale stvari kako bi se sprečilo sklapanje kojekakvih ugovora, izdavanje menica i ovlašćenja i slično.

Kosta neka je sa srećom :lala:
UH!
Firmson89

Post by Firmson89 »

Јаооо живо ме занима шта ће сада на конференцији да нам саопште опет!! ДОСТА СТЕ САОПШТАВАЛИ И ДОСТА СТЕ СЕДЕЛИ ГДЕ СТЕ СЕДЕЛИ, ОТКУЦАО ВАМ ЈЕ ЧАС БРЕ МАГАРЧИНЕ !!!
Одличан исход скупштине, Коста сву срећу у раду ти желим, као и осталим члановима! :lala:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Baltazar wrote:Nikada nismo osvojili duplu krunu, ali niko kao mi nema DVE skupštine i DVA predsednika. Bravo mi!
Војводина има једну легалну скупштину и једног председника!

Задовољан сам скупштином, али ако запослене издајице остану на радним местима и након доласка нове управе, ово ништа неће имати смисла. Лобирање Фрикса и екипе је већ почело.
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Cenim da će posebna utakmica biti na planu preuzimanja faktičkog poseda nad klupskim prostorijama.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

U APR-u je kao lice za zastupanje od 14.05.2014. godine upisana Sanja Trivić, što znači da je APR prihvatio odluke nelegalne Skupštine!
Sa sajta APR-a:
Удружење је дужно да Регистратору пријави сваку промену података који се уписују у Регистар и то у року од 15 дана од дана настале промене података или докумената који су предмет регистрације. Ако се пропусти наведени рок, подносилац пријаве је дужан да, поред накнаде за регистрацију одређене промене, плати и додатну накнаду од 6.000 динара.

Поступак уписа промене података о удружењу/савезу удружења покреће се подношењем пријаве за упис промене података у Регистру удружења и прописане документације.

Поред пријаве за упис препорука је да се, у зависности од врсте промене, поднесу и додаци у зависности од врсте промене.

Уз уредно попуњену пријаву за упис промене у Регистар удружења подноси се:

одлука надлежног органа о промени података - одлука мора бити донета од надлежног органа, са наведеним датумом доношења и потписана од стране овлашћеног лица за потписивање (председник скупштине или управног одбора или други орган овлашћен статутом), и снабдевена печатом удружења,
записник са седнице надлежног органа за доношење одлуке о промени података, у изворнику односно овереном препису,
доказ о уплати накнаде за упис промене података у Регистру (висине накнада).
Подносилац пријаве је заступник удружења или лице које заступник овласти.

Напомена:
Регистратор доноси одлуке на основу чињеница из пријаве, приложених докумената и регистрованих података, без испитивања тачности чињеница из пријаве, веродостојности приложених докумената и правилности и законитости поступака у коме су документи донети.

Dakle, novo rukovodstvo treba da podnese krivičnu prijavu protiv lica koja su učinila krivično delo falisifikovanja isprave (član 355) i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja 358!
Ako račun kluba nije blokiran, paralelno sa krivičnom prijavom treba tražiti momentalnu blokadu!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Sima Strahota wrote:Cenim da će posebna utakmica biti na planu preuzimanja faktičkog poseda nad klupskim prostorijama.
Prvih minut i po :mrgreen: Pakujte stvari paraziti! Vase vreme je isteklo!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=_0HMEtuQxYs[/video]
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
srkins

Post by srkins »

Iskreno prijatno sam iznenadjen sa vecinom resenja ,mnogo bolje izgleda uprava nego sto sam mislio(dve tri osobe bas i nisam zeleo da vidim ali ..) ...Sad bi mozda trebalo zakazati sastanak sa gradonacelnikom da se obezbedi ulazak u sluzbene prostorije,treba pecate uzeti...
Box

Post by Box »

Ne zelim mnogo da se mesam i pametujem oko nekih stvari koje ne poznajem. Ali , ne tako davno bilo je reci oko doticnog Vranjesa i njegovih stetnih ugovora pa bi samo zeleo da se osvrnete na ovaj tekst jer vidim da niko to vise ne spominje. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... bovlasnici" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle, ponovaljam jos jednom, ne znam mnogo o ovoj prici ali znam da ga je pokojni predsednik cenio kao skauta ali nije mogao da veruje da radi u korist takve agencije (bio je TV duel na RTV-u , http://www.jedan-nula.com/vesti/domaci- ... -fudbalera" onclick="window.open(this.href);return false; )
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pa da, zato me i brine to sto je on postavljen za genseka...

No, dobro, ajde da vidimo sta moze da se uradi. Iz razgovora s ovim ljudima, stekao sam utisak da su tu zato sto hoce bolju Vojvodinu i zato sto nisu pilicari. Mislim da su i ti sto ulazu svesni cinjenice da je samo jaka Vojvodina izvor ozbiljnije zarade, sto i nama, koji od nje ne zaradjujemo, ide u korist da se gleda evropski fudbal na Karadjordju, da se borimo za titulu i sl.

Takodje mislim da konacno imamo jednog GOSPODINA za predsednika.

Jos jedan utisak sa skupstine - DULE DALTON JE TAKVA LADOVINA OD COVEKA DA JA NJEGA OBOZAVAM :dance2:
Salvador

Post by Salvador »

gospodinFKV wrote:Prvi utisci sa skupstine - sve deluje dobro, ozbiljno, i s ljudima koji Vojvodini zele dobro. Makar je to moj utisak...

Unuk i imenjak Koste Hadzija je predsednik, Milan Davidov predsednik skupstine, u prici su jos i Milan Belic, Pusibrk, Dule Dalton,...

Ova prica ne pliva u mutnim vodama, sigurno ne kao Rabren i ekipa, tako da od njih ocekujem da se izdignu i da na svojim ledjima nose Vosu iznad tog mulja koji krasi srpski fudbal.

Da nas ceka tesko vreme, ceka nas, ali sam optimistican...

Jedino ime koje mi se ne svidja je Mico Vranjes, koji je izabran za generalnog sekretara...
Veoma sam prijatno iznenadjen sa imenima, posebno M. Davidovim, velika je steta sto taj covek nije odigrao duze u Vosi, a cini mi se da je neka vrsta kosmicke pravde da nastavi tamo gde je stao. O unuku Koste Hadzija ne znam puno, ali nadam se da ce biti dobar za to mesto. Milan Belic meni licno nije bio mnogo simpatican kao igrac, ali ne sumnjam da je veliki Vojvodinas.
Podrska svim pravim Vojvodinasima sa nadom da smo konacno krenuli pravim putem!

PS. Neki ljudi stvarno imaju problem da u svemu traze greske i probleme, stvarno dosta vise sa tim. Ko normalan i dobronameran moze da pravi porednjenje izmedju gore-pomenutih ljudi i rabrena, cabre i ostalih mafijasa i hohstaplera..
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bio, video, poslušao, nešto mi se svidelo, nešto ipak i ne. Ali odavde nema nazad, samo napred!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Mogu reći da su rezultati skupštine čak i iznad onoga što sam očekivao. Teško da je moglo čistije. U životu ne postoje savršene stvari bez mane, pa je to slučaj i sa ovom skupštinom, ali mislim da nije moglo iskrenije i čistije od ovoga, bar kad su u pitanju pozicije predsednika upravnog odbora i sekretara kluba.

Ono što neminovno sledi je sud i pravna borba sa secikesama koje trenutno uzurpiraju klub. Da je Srbija zaista pravna država problema oko utvrđivanja na čijoj je strani legitimitet ne bi bilo. No, svi dobro znamo da tamo gde živimo zakon obično vredi pišljiva boba. U tom smislu, borba je tek počela, a odrađen je veliki i kvalitetan početni korak.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Box

Post by Box »

Imam osecaj da je sadasnjoj garnituri kraj sve blize i bas zato me brine jedna stvar. Bice stani , pani... Trpaj sve sto moze da se trpa i cupaj koliko god mozes , ne bi me cudilo da nose kuci i one stolice sa juga koje nisu montirane.
Ljudi , da li postoji mogucnost da se ponisti stetan ugovor , npr , prodaja Sergeja toj agenciji? I jos nesto , bas mi je krivo sto necemo Vanju gledati bar 2-3 sezone kako stasava pa onda ide za dobre novce u veliki klub.
Matador

Post by Matador »

Svaki transfer nelegalne uprave podleze krivicnoj odgovornosti. Mesta u klubu ne smeju imati prodani navijaci zaposleni u klubu Friks, Saran Mandov i navijacka sestra.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Box wrote:Imam osecaj da je sadasnjoj garnituri kraj sve blize i bas zato me brine jedna stvar. Bice stani , pani... Trpaj sve sto moze da se trpa i cupaj koliko god mozes , ne bi me cudilo da nose kuci i one stolice sa juga koje nisu montirane.
Ljudi , da li postoji mogucnost da se ponisti stetan ugovor , npr , prodaja Sergeja toj agenciji? I jos nesto , bas mi je krivo sto necemo Vanju gledati bar 2-3 sezone kako stasava pa onda ide za dobre novce u veliki klub.
Teoretski je moguće, ali...
Pitanje je kada je ugovor potpisan i da li je prošao rok za zahtev za poništaj ugovora?
Zatim, pitanje je šta piše u odredbama samog ugovora?
Onda, na osnovu čega tvrdimo da je ugovor štetan?

Iako sam pravnik, nikada nisam (mada sam to uvek jako želeo), video nijedan ugovor o kupovini igrača. A da stvar bude zanimljivija, u Srbiji ne postoji zakon kojim se reguliše to pitanje! Igrač sa klubom u kom igra ima ugovor o radu, pretpostavljam da su ugovori o kupovini igrača sporazumi o preuzimanju radnika, jer su tome najbliži, ali u tim sporazumima ne postoji momenat obeštećenja. To je toliko mutna voda da je to nezamislivo...
Post Reply