Kosta neka je sa srećom

Војводина има једну легалну скупштину и једног председника!Baltazar wrote:Nikada nismo osvojili duplu krunu, ali niko kao mi nema DVE skupštine i DVA predsednika. Bravo mi!
Prvih minut i poSima Strahota wrote:Cenim da će posebna utakmica biti na planu preuzimanja faktičkog poseda nad klupskim prostorijama.
Veoma sam prijatno iznenadjen sa imenima, posebno M. Davidovim, velika je steta sto taj covek nije odigrao duze u Vosi, a cini mi se da je neka vrsta kosmicke pravde da nastavi tamo gde je stao. O unuku Koste Hadzija ne znam puno, ali nadam se da ce biti dobar za to mesto. Milan Belic meni licno nije bio mnogo simpatican kao igrac, ali ne sumnjam da je veliki Vojvodinas.gospodinFKV wrote:Prvi utisci sa skupstine - sve deluje dobro, ozbiljno, i s ljudima koji Vojvodini zele dobro. Makar je to moj utisak...
Unuk i imenjak Koste Hadzija je predsednik, Milan Davidov predsednik skupstine, u prici su jos i Milan Belic, Pusibrk, Dule Dalton,...
Ova prica ne pliva u mutnim vodama, sigurno ne kao Rabren i ekipa, tako da od njih ocekujem da se izdignu i da na svojim ledjima nose Vosu iznad tog mulja koji krasi srpski fudbal.
Da nas ceka tesko vreme, ceka nas, ali sam optimistican...
Jedino ime koje mi se ne svidja je Mico Vranjes, koji je izabran za generalnog sekretara...
Teoretski je moguće, ali...Box wrote:Imam osecaj da je sadasnjoj garnituri kraj sve blize i bas zato me brine jedna stvar. Bice stani , pani... Trpaj sve sto moze da se trpa i cupaj koliko god mozes , ne bi me cudilo da nose kuci i one stolice sa juga koje nisu montirane.
Ljudi , da li postoji mogucnost da se ponisti stetan ugovor , npr , prodaja Sergeja toj agenciji? I jos nesto , bas mi je krivo sto necemo Vanju gledati bar 2-3 sezone kako stasava pa onda ide za dobre novce u veliki klub.