7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0

Locked

Ocekujem

Pobedu Vojvodine
42
61%
Podelu bodova
15
22%
Pobedu gostiju
12
17%
 
Total votes: 69

trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Post by trelos gia fcv »

Svaka čast za borbenost, htenje i bezobrazluk!!!
Ali jedna stvar mi nije promakla a opisaću je i ovako:
KIZITO - P..KO SMRDLJIVA :!: :!: :!: ĐUBRE PRODANO I BEZČASNO :!: :!: :!:
Toliko.

EDIT: Molim vas, nemojte ga braniti! Jednostavno ako vam se ne sviđa moje mišljenje nemojte ga ni komentarisati. A ako neko nezna zbog čega sam ovako nešto napisao neka pogleda utakmicu još jednom. Hvala unapred.
Last edited by trelos gia fcv on Sun Oct 03, 2010 9:59 pm, edited 1 time in total.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Post by DUB »

DUB wrote:Док не стигне Грофоф извештај, на сајту www.nkpartizan.hr можете погледати изјаве тренера са конференције за штампу после утакмице. Морам признати, прилично коректна изјава Станојевића. Такође и да похвалим Милинковића који је започео своје изглагање са реченицо да је ова победа посвећена нашем Шметеру.
Ево и други линк да не попасете вирусе на сајту NK Partizana.
http://www.webtv.rs
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

Zelim samo da svima cestitam. Igracima sto su konacno pokazali zube i ostale delove protivniku, a navijacima sto smo pokazali ciji je Novi Sad. Odavno na zapadu nije bilo ovako dobro. Ja sam bio na delu blize severu, sa grupom od jedno 15-ak momaka, i sve vreme smo se derali, glas sam izgubio na pola prvog poluvremena. Svaka cast komsije.
Slika prilikom izlaska Oumarua je bila velicanstvena!
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

У Кулу се јесте увек ишло у добром броју, али сад то мора да буде далеко више и далеко боље да изгледа и делује !!!
Исцимајте се и дајте све од себе, неће сигурно нико зажалити !!!
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Post by kafe bagdad »

A proslava posle utakmice u izvesnom kaficu, pa dozivanje izmedju stolova, pa becarac...

OVO JE BOLJE OS SEXA :!: :lol:
Last edited by kafe bagdad on Sun Oct 03, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Bilo je zadovoljstvo biti danas na Severu i ostaviti glas za svoj ludački klub, koji je je**no nepredvidiv. Teško je bilo očekivati onih 0:3 na Marakani, teško je bilo očekivati 1:3 u polufinalu kupa, teško je bilo očekivati da ćemo danas da ih pregazimo kao kakvog drugoligaša (čuj, liga šampiona :roll: ), ali opet ima ta mrva optimizma u svakom od nas, jer mi smo VOJVODINA. Da igramo sa devet igrača protiv reprezentacije Brazila, opet bi se nadao, jbš mu sve! Hvala igračima za demontažu državnog projekta :yesss: O igri, taktici, fudbalskim potezima i izmenama, neki drugi put.

P.S. Izveštaj postavljen na naslovnoj stranici. Već od sledećeg vikenda reč ponovo preuzima Grof, koji je opravdano odsutan (vidi sliku dole!)

Image

:mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Мало слика са меча!-http://www.fkvojvodina.com/galerija.php?n=52
car jovan
Posts: 397
Joined: Sun Mar 01, 2009 9:34 pm

Post by car jovan »

У кули је довољна хиљадарка да се попуни трибина,на којој смо стално.Да ли ми то можемо?
kapri
Posts: 101
Joined: Tue Apr 06, 2010 6:41 pm
Location: Novi Sad

Post by kapri »

Ovo se ceka. Svi smo sad poleteli ali tako i treba, ne gleda se ova slika svaki dan. Za igrace je svaki komentar suvisan, objasnili su neke stvari. Samo da nastavimo u ovom ritmu, i igraci i navijaci, i jos ce ispasti nesto dobro od svih nas. :D
User avatar
Turija
Posts: 10807
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Prvi put, pa ne znam u koliko godina (možda i 15), da smo otvorili jednu derbi utakmicu u Novom Sadu, onako kako treba to da uradi domaćin i ravnopravni rival, tj drčno i oštro.Plašio sam se jedino da li ćemo fizički i psihološki izdržati svih 90 minuta, ali i velikog sudijskog navlačenja partizanima.
Sudija je sudio bojažljivo i slabo (nižerazredno), iako nije imao loše namere (bar se meni tako čini - jer propustio je mnogo šta da vidi na obe strane, bežeći od odgovornosti).Sve Beograđane na terenu je previše respektovao, i u našim i u njihovim redovima, a propuštao da sankcioniše grube i prljave faulove nad našim igračima žutim i crvenim kartonima (kulminacija je bila kada je Stojković glavom namerno udario Merebu, a on dao žuti obojici, što je za Merebu značio crveni).Otplike, njegova logika je bila: ako je karton, onda ga dajem obojici (posebno crveni).
Lazetić je iznudio još jedan penal u svom stilu iz zvezdinog dresa, međutim, ipak njegovo prisustvo u našem timu značilo puno za ekipu (uneo je nedostajuću drskost za derbi meč), kao i Mario, iako su Meda i Tumba odradili glavni posao na sredini terena, a Mojsov i Trajković u odbrani, dok je nerešiva enigma, za goste, u našem napadu bio Oumaru :hurray: ( 20+ godina nisam video da je neki naš centarfor skinuo skoro svaku loptu u skoku i položio je saigračima - pa, još od Zrenjaninca Ivice Radosavljevića u našem dresu).Pavlović i Vule dobri na bokovima (posebno žestok Pavlović koji je i spasao našu mrežu, izbacivši loptu sa gol linije). Tako da sam od prvog minuta osećao da ćemo ovaj put sigurno pobediti.Da je Milinković bio još hrabriji i preduzetniji na klupi, ne bi Lazetić dobio crveni i ne bi ostali sa igračem manje u polju, tj da su ranije bili zamenjeni Lazetić, Mario i Mereba sa svežim i brzim igračima sa klupe, partizani bi doživeli katastrofu, koju su objektivno danas i zaslužili.
Sve u svemu, pobedi se u zube ne gleda i treba da budemo zadovoljni, ( čak i igrom za naše uslove).Druga je sad priča što smo se naučili preko TVa na fudbal koji se igra u kvalitetnim evropskim ligama.Kad bi naši igrali ovako i sa ostalim klubovima JSL, sasvim drugačije bi sve izgledalo.Ovako, uprskaćemo ako ne na sledećoj, ono za 2-3 kola.
Našem fudbalu nedostaje rad i kontinuitet zalaganja i odgovornosti svih struktura.Igra se na inspiraciju, inat i kvarnjak - a od toga leba nema u Evropi.Zato, slavimo ove 2 nedelje, ALI RADNO!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3890
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Io odio Belgrado
ssnigd
Posts: 3428
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Dobro je sto slede 2 nedelje pauze, taman da se svi malo smirimo i da poradimo na tome da nas u Kulu ode najvise do sada. Isto tako i igraci da smire uzavrele strasti 8) :devil: kako nam se opet ne bi ponavljalo, jedna odlicna tekma pa dve da zaseremo.
O tekmi:
Pravi derbi, kartoni, dueli, trcanje, srcana borba do kraja utakmice. Hvala svim igracima na zalaganju i treneru Milinkovicu na odlicnoj taktici. Isto tako hvala svim navijacima i na severu i na zapadu, jer osecaj radosti i srece kada znas da pobedjujes i da ka**s grobare je nenormalno fantasticno mocan. Malo, ali neverovatno koliko nam malo fali da budemo srecni. :yesss:

Drago mi je sto to gotovo pa svi primecuju i isticu na forumu :arrow: nema opustanja. Proslaviti svakako, ali vec od sutra priprema za Kulu i OFKu. Ako tu ne osvojimo 6 bodova, opet nismo napravili taj korak koji nam fali da bi i grad trgli, ali i da bi dostigli mentalitet pobednika. DO KRAJA :!:

PS. limanfkv respekt za osecaj :hurray:
Last edited by ssnigd on Sun Oct 03, 2010 11:53 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

Да ли ћемо у те следеће две утакмице победити зависи и од нас, ајде да ми донесемо ту превагу која је у Кули поготово остварљива, да навијамо и створимо притисак да се ови усеру, да дамо крила нашим играчима, и самим тим свако од нас да пружи свој допринос у буђењу града, а не да чекамо да се то деси само од себе, што значи да за овај нови почетак СВИ ОДЕМО У КУЛУ ДА НАМ И ТА ТРИБИНА БУДЕ ТЕСНА !!!
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Post by kafe bagdad »

Gledam reportazu na SOS - u i ne mogu da se nacudim kako nisu usle u gol ona lopta Oumarua kad je bio sam ispred golmana, i onaj sut Trajkovica, neverovatno.

Culi smo se sasvim dobro a neprocenjiv je bio uzitak gledati marvu na istoku kako u kamernoj atmosferi posmatra jadnu igru svojih pulena.
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Locked