7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0

Locked

Ocekujem

Pobedu Vojvodine
42
61%
Podelu bodova
15
22%
Pobedu gostiju
12
17%
 
Total votes: 69

mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0

Post by mihailov »

Zbog važnosti utakmice i što bolje pripreme i organizacije otvorio sam ovaj topik ranije od predviđenog.
U nedelju nam dolazi učesnik Lige Šampiona, partizan, nadamo se što više izmoren od strane londonskog Arsenala. Prošlog vikenda Spartak im je "otkinuo"bod, ali uprkos tome i dalje drže čelnu poziciju na tabeli.
Sa druge strane, Vojvodina ima 2 uzastopna remija protiv Metalca i Slobode.
Prethodni meč ova 2 rivala odigrao se u polufinalu Kupa, kada smo golovima Mrđe i Đurovskog stigli nadomak osvajanja tog takmičenja. U prvenstvu je ipak bila drugačija slika, pobedili su nas u oba okršaja.
Moraće naš tim unapred da se pripremi na već tradicionalno suđenje u ovakvim utakmicama, više ni ne pamtim koliko nam je golova poništeno na Karadjordju protiv njih. Zaključak je jasan, ukoliko želimo 3 boda, moramo biti bar duplo bolji tim. Fudbaleri imaju priliku da se iskupe za olako izgubljene bodove u prvim kolima, a poznajući upravu, Milinković možda ima i poslednju.
Poseban apel za tribine mislim da nije naročito potreban. Ovo je uvek više od utakmice, bilo da smo prvi, bilo da smo poslednji na tabeli.
Srećno!
Last edited by mihailov on Fri Oct 08, 2010 3:02 pm, edited 1 time in total.
Napred Voso!
User avatar
newnowapv
Posts: 589
Joined: Sun Dec 06, 2009 4:05 pm
Location: Telep

Post by newnowapv »

Samo jos da dodam da svi dodju na vreme, i da udju na vreme, da bi mogli da se rasporedimo kako treba!
Samo hrabro, do pobede!
Poz
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

!!! :lol:
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Post by kej »

Izgleda da malo ko veruje da mozemo da dobijemo.. Pa i reprezentacija San Marina ulazi u utakmice sa vise entuzijazma.
Jeste, imaju bolje igrace, tradicija je na njihovoj strani, imace verovatno i vise navijaca na stadionu, a saznao sam i podatak da su poslednji put u gostima od nekog srpskog kluba izgubili u NOVEMBRU 2008(!!!), u Cacku.
U medjuvremenu su izgubili jos samo dve kuci: pretprosle sezone od Jagodine koju su pustili da bi ostala u ligi i prosle sezone od nas u kupu.
Apsolutni su favoriti, ali pobedjivali smo ih ranije i pobedicemo ih opet. Bice i umorni posle Arsenala. Uzdam se u odbranu(u stopere pre svega) i ocekujem veoma borbeni vezni red.
Oni neka igraju fudbal, a mi lepo da ga uvalimo iz nekog prekida ili kontre.
Svako ko navija za Vojvodinu mora doci na stadion. Svi smo razocarani i igrom i gubljenjem bodova, ali ovo nije utakmica za zapocinjanje nekog bojkota. Stadion je nas, grad je nas, treba svi da dodjemo da urlamo i sa severa i sa zapada! Ovo stvarno jeste vise od utakmice.
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Post by trelos gia fcv »

:oops: ... :oops: ... :oops: ...
Ništa, ništa...Ja se samo psihički pripremam za ono što sledi...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Kej, svaka čast!

I ja sam glasao (predvideo?) pobedu Vojvodine! Da li imam neki racionalni razlog za to? Nemam, al' mislim da ni ne moram da imam. Ako pobedimo odlično, ako ne - biće to još jedno u nizu razočarenja, ali svi mi već imamo neki svoj intimni mentalni trening kojim prevazilazimo te situacije.

Ovo je zaista više od utakmice i moramo svi biti uz Vošu. Posle tog 3. oktobra, imaćemo lepo sedam meseci sezone u kojoj se nećemo boriti ni za šta (osim što je Kup, naravno, naš) pa ćemo da palamudimo o Lazetiću, Bati, Rabrenu, Panteliću, Milinkoviću, taktikama, formacijama, mlađim i starijim igračima... Kada igramo protiv ovih odvratnih komunista/četnika/ustaša, ubica, klošara, džibera i narkomana/dilera, svi moramo biti na istoj strani!

Imamo pet dana da pružimo Voši podršku! Kao što rekoh, za pljuvanje ima vremena.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Image

...i Zapad. U nedelju svi kao jedan, bez malodušnosti, bez bele zastave, bez kukanja unapred. Naše je da dođemo u što većem broju, a šta biti na terenu... To je već briga onih 11 što obuku dres i istrče na teren. Samo borbeno!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Bez Lazetica nadam se...Nisam siguran da imaju bolje igrace od nas. Samo sto njihovi igraju sa vise srca. Neka me neko ubedi da je isprani sasa ilic bolji od djurovskog, ili da je stevanovic bolji od Vulicevica. Jedini vrhunski igrac u njihovoj ekipi je Krstajic, i donekle Kleo, a ostali su likovi koji nisu uspeli NIGDE gde su otisli. Ukoliko nasim momcima ne bude falilo tog vec pomenutog srca, i ako budu tim istim srcem igrali za Vosu, zaista ocekujem da bi mogli, sto da ne, i do pobede. Nadam se da ce im trener staviti u glavu da je ovo za Vosu i navijace vise od obicne utakmice. Ovo je borba protiv nemilosrdnog rezima i borba protiv ugnjetavanja. Kao sto je neko rekao, moramo biti duplo bolji da bi pobedili, a nekako mi se cini da to i moze da se desi. Odbrambena cetvorka konacno uliva poverenje, pustiti malo kreativnosti na sredini, sa jednim zadnjim veznim, Adjuru-om, i pustiti momke da igraju fudbal.

Napred momci!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Onako, dobronamerno naravno ,da kažem nešto o timu koji bi voleo da izađe Partizanu.
Na golu kapiten, centarhalfovi, mislim da tu više nema dileme, treba da budu Trajković pod broj jedan i Mojsov pod broj dva.Mislim da tu i naš trener nema više dileme.Bekovi Pavlović i Vuličević.Dva vezna zadnja Tumbasović i Medojević,prednji OBAVEZNO MARIO.Grdno ćemo se zajebati sa ovim Gruzijcem ako ga stavi Milinković, em je Mario najlucidniji naš igrač em igra uvek kao lud protiv partizana.Gruzijac mi ne bi bio ni na klupi, tu bi priliku trebalo da čekaju Vuk/da menja Maria kad se umori/ i Ađuru /eventualno da menja Medu ili Tumbasovića/.Desno krilo Stevanović,levo Abubakar, a fora bi mi igrao Mudrinski, on bar za razliku od Bilbije i Jaoa liči na špic igrača, ova dvojica su mi kao nedonoščad, pedeset kila sa krevetom.I da, Mudrinski ume lepo da je otkine i nogom i pogotovo glavom, čini mi se da je potpuno neopravdano u drugom/trećem/ planu.
Ne znam, možda grešim, ja bi čak i pokušao sa Kataiem na levom krilu,Stevanovićem na desnom a, što da ne, sa Oumaruom na centarforu.
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Dobijamo lagano 8)
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

...
Last edited by ice on Fri Oct 01, 2010 12:25 am, edited 1 time in total.
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Znas sta...svaka ti je na mestu i nemogu apsolutno ni na jednu da ti kontriram.Al evo mozes me je*ati,al u meni ce uvek negde biti ta doza optimizma pred mec sa njima...jer da to izgubim,izgubio bi i volju za Vosom i stadionom.Evo naprimer za ovaj mec, ja znam da su bolji,znam da smo mi blago receno ocajni, al opet ima to nesto u meni gde se nadam da cemo ucackati 2 komada iz kornera i utisati stoku...
A u vezi tog napustanja stadiona...meni nije jasno kako moze i jedan nacijac Vojvodine da napusti stadion zato sto gubimo od titovog blizanca No1?Pa bilo je i gorih rezultata od 3:0 u Bgu...
I mislim da je prvi korak osvescenja to prokleto pitanje: TAPSATI ILI NE TAPSATI!?
Znaci kad odigraju nereseno i izgube kod kuce,jedino sto treba da se cuje je - ZVIZDUCI!Zasto?Pa zato sto kod kuce moraju da pobede!Tapsanje ide za pobedu i ako se vidi da su se borili i ginuli,al eto nije islo!
Tako da, za borbu,kaljav dres,pokazane zube i znoj ide ovo -

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JtWSy3JxAU i to sve uz povike SAMO BORBENO!

A kad nas pokradu, ne treba da cutimo,nego ceo stadion treba da grmi ovako -

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ed775TrwOY ! ! !

Tako da poruka za nedelju je - SAMO BORBENO!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

ice wrote: Što se tiče nekih očekivanja vezanih za rezultat, Partizan bi trebao glatko da dobije, ono što se moglo videti i protiv Arsenala jeste da ima igru za razliku od nas i da je mnogo jači u ofanzivi.Odbrana mu jeste slaba (mada ne toliko za našu ligu) , ali pitanje je da li ćemo mi uopšte imati priliku da to i isprobamo s obzirom na poznatu orijentaciju našeg trenera.Vidim da se kudi Saša Ilić, ali on je za svakog našeg igrača KLASA i to će se videti i u nedelju ma šta ko pričao.Neku našu šansu vidim eventualno u igranju nekog polubunkera i situacije gde će Partizan u prvom poluvremenu šanse koje bude stvorio i promašivati.Možda damo i neki gol iz prekida, u svakom slučaju više od boda je nemoguće osvojiti, pa ni Metalcu nismo dali više od gola.
.
Mislim da gresis sto se tice glatke pobede. Nije isto igrati protiv Arsenala i Vojvodine. Arsenal kontrolise igru svih 90 minuta dok ce ovde verovatno Partizan morati da diktira tempo jer gledajuci Milinkovicevu taktiku i nije tesko zakljuciti. Oni su igrali na kontre a stvarili su sanse jer se vidi da Arsenalova odbrana nije bas uigrana jer su dosta stojali visoku i cesto plivali u prazno. Nece oni nas glatko doboti jer za razliku od ove sezone imamo trenera koji zna da se brani. E sada da li zna da napada to je druga prica pa u ovoj utakmici i treba ih tuce iz kontre jer ovu utakmicu igrati sigurno otvorenije. Slaba mu je odbrana dok mu je sredina dosta spora. Nisu i nasi nista bolji ali posto ne igra Moreira skoro je sigurno da ce jedini kreativan igrac biti Ilic. Skoro sam siguran da ce igrati i Kizito umesto onog makedonca. Umorni su oni dosta nisu oni dzabe odlagali utakmice da bi se spremali za Arsenal znaju oni da nemaju snage za tempo sreda-subota ili nedelja. Mi treba da budemo sveziji i ne treba da se bojimo. Ne treba se bojati ovde nikakve bruke jer koliko me secanje dobro sluzi oni nas pobede uglavom sa 1 ili 2 gola razlike. Imamo dobru ekipu ne preterano efikasno ali nadam se borbenu,treba da se bacaju po terenu da odigraju kao prosle godine na JNA pa ako i izgube boze moj samo da ne stoje na terenu kao neke babe i ja sam zadovoljan. I nikako Lazetica a bojim se da ce igrati jer je iskusan ali trci kao moja baba. Treba nam igraci koji se nece bojati igraca Partizana, Lazetic bi tu trebao da prevagne ali sta vredi kad ima spremu kao igrac od 100 kila. Tako da nikako Lazetica mozda pri kraju ali mozda.
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Sporske.net wrote:Arsenal pomogao Milinkoviću....

Trener Vojvodine sinoć ''snimao'' crno-bele, priprema taktiku koja će mu doneti rezultat.

Remi sa Slobodom je zaboravljen, okreću se Novosađani Partzanu, koji stiže na ''Karađorđe''.

Trener Zoran Minković nije zadovoljan bodom u Lučanima, protiv sSobode, ali dosadašnjim učinkom jeste.

''Uvek želimo maksimum. Nije loše kada se iz sedam utakmica izađe bez poraza. Bod a Slobodom nije zanemarljiv, nije loš uvod pred derbi u Novom Sadu. Imamo prostora za napredak'', kaže Milinković.

On je istakao da je najvažnije da ekipa dobro radi na elanu i samopouzdanju. Sinoć je bio na stadionu u Humskoj, popsmatrao je duel Partizana i Arsenala, u okviru priprema za subotnji meč.

''Nema mnogo tajni sa crno-belima. Imamo vremena da do utakmice pripremimo taktiku koja bi donela pobedu. Važno je da se za svakog rivala spremamo ponaosob. O eventualnim promenama u timu teško je da se sada govori, ne znamo ni u kakvom će sastavu oni izaći na teren'', zaključuje strateg Vojvodine.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ako mi dozvoli situacija u familiji (ne mogu da planiram unapred dalje od pre podne za popodne), eto i mene na stadionu u nedelju!

Gledao sam sinoc ove grobuse, po rezultatu i dva promasena penala sudeci bila je to relativno ravnopravna utakmica ali Arsenal je odigrao sa 30% mogucnosti, dok je partizan na momente delovao kao kada se osnovci na velikom odmoru igraju fuce, bez taktike i smisla. Da su "tobdzije" zaista grizle rezultat bi mogao lako biti i dvocifrem, sto lepo demonstrira sav jad i cemer domaceg fudbala.

Najgore je to sto se mi takvog partizana moramo pribojavati i sto je svaki pozitivan rezultat protiv njih ravan cudu... :?
Locked