Da li FK Vojvodina zasluzuje status prvoligasa?

Locked
Voja
Dežurni spiker

Da li FK Vojvodina zasluzuje status prvoligasa?

Post by Voja »

Posle svega prikazanog od strane voljenog nam tima i voljenih nam igraca,pa sto da ne i voljenog nam trenera ove sezone,apsolutno opravdanim smatram pitanje koje u ovom trenutku Sam sebi u bradu postavljam,ali koje zelim i sa vama da podelim:

Zasluzuje je FC Vojvodina status prvoligasa???
Molim sve vas ciji je odgovor pozitivan da mi iznesete jake argumente u korist vaseg misljenja.Da li je sporstki uopste navijati za ovakav tim i ovakvu igru,da li je fer prema ostalim nasim rivalima suprostaviti im ovakav tim i prezentovati ovakav fudbal i to na malim ekranima????
Da li je ovo nas maximum????
Da li je ovo vrh,vrh sramocenja i kluba i tradicije i grada Novog Sada i pokrajine Vojvodine,i nasih navijaca....

Ljudi,po cemu cete pamtiti ovu sezonu,po kom lepom fudbalskom momentu uprilicenom od strane naseg tima???

Evo pitanje i za Djumija,za igrace,za Rabrena,za sve ljude zaposlene u klubu:

ZASTO NAM OVO RADITE,ZASTO NAS BRUKATE???
Image
Владика
Administrator

NE,ali

Post by Владика »

Jos jedna goraka pilula i jos jedno tesko ponizenje. Zar je nas fudbal toliko prljav, zar smo toliko pali kao klub? Neverovatna cinjenica je da nikog od nasih igraca ne brine opstanak, kao da je resena stvar naseg opstanka. Todic opet prima misteriozan gol, a za celu utakmicu upucujemo 1 sut na gol.
Iz nedelje u nedelju svedok sam kako snaga zakona hapsi moje drugove, kako moji drugovi srljaju u smrt braneci cast i tradiciju ovog kluba i kad pogledam one jajare na terenu, pa mozak da mi eksplodira. Ko ovde koga pravi ludim? To je kljucno pitanje!!!!!
Kao grad i pokrajina imamo potencijal bar da igramo ligu kupa Uefa a svedoci smo ponizavanja od Podgorice pa do Kule. Nismo zasluzili da igramo prvu ligu ali problem je u tome jer mnogo vise od klubova od nas zasluje jos manje to od nas!
Kad bi mi rekao neko da ako ispadnemo u drugu ligu da ce svi paraziti koji trenutno guse klub nestati i da ce klub voditi samo oni koji vole klub(znam da ce ova opaska biti cudna novinarima) ja bih licno prvi navijao da ispadnemo u drugu ligu.
Da remiziram sa Hemingvejem, nikad ne pitaj za kim zvona zvone jer mozda zvone za tobom(pri kraju utakmice oglasila su se crkvena zvona u Kuli sto me je zaista uplasilo, jer nije bilo vreme ni da se zvoni ni za sahranu, povecerje ili praznicno bdenije. Mozda su oglasili smrt fudbalskog dzina iz ravnice. Ako je tako, bar onda da smo umrli u borbi a ne ovako!)
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Vojo,dal je sportski ili ne navijam i navijacu za Vojvodinu.Bilo je i tezih i ruznijih momenata od ovog pa smo nastavili dalje i sada ce mo.Da je gorko,gorko je al je.es ga,svakom svoje g...no manje smrdi.Pravi navijaci se vide na muci i kako mi se cini nasi navijaci nikad nisu bili bolji nego u ovoj jadnoj sezoni.Sta mislis kakvi ce tek biti kad tim bude redjao pobede u novoj sezoni ili daj boze u nekoj evropskoj utakmici.Sto se tice ispadanja,to ne smemo dozvoliti ni po koju cenu.Druga liga je zivo blato i bojim se da bi nas izvlacenje iz njega skupo kostalo.Da li mislis da mnogi zasluzuju prvoligaski status.NE brate,ali se svim silama bore da ga zadrze i ne biraju sredstva.A mi smo se slabo snasli u tom muljanju,imali mnogo nepromisljenih poteza(kao klub)ove sezone i sad snosimo posledice ocajnog rukovodstva prethodnih godina.Nadam se da ce se i ovom mucenju ukazati kraj(srecan) i da ce mo se na kraju sezone ovde podsetiti svacijeg pisanja i predvidjanja i mirno analizirati ovu sezonu.Pozdrav i jedno pitanje:dobro razmislite i recite,ta za kog bi drugog mogli navijati osim za VOJVODINU.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:Vojo,dal je sportski ili ne navijam i navijacu za Vojvodinu.Jedno pitanje:dobro razmislite i recite,ta za kog bi drugog mogli navijati osim za VOJVODINU.
Dobro,mozda sam i ja pogresno formulisao pitanje (jbg,pisao sam post 3 minuta posle meca u Kuli,pun ogorcenja),ne postavlja se ovde pitanje navijanja za Vosu,kao klub,kao instituciju... vec pitanje navijanja za ovaj sadasnji tim.I sami kazete da navijaci nisu bili nikada bolji,sad ja vas pitam,cime su to ovi igraci zasluzili???
Sad kad sam se malo "o'ladio" razmisljam:"Pa,nedaj boze da Vosa ispadne,sva bagra od ovih igraca bi otisla,i ko bi onda odgovarao za sve,boli njih za Vosom.Opet bi samo navijaci ispastali."
Jednostavno,ovde covek ne moze nista napisati sto se sutra nece upotrebiti protiv njega.Prijatelju sto kazes "NASI SU",kakvi su takvi su...
ali,opet mislim da imamo puno pravo da ih kritikujemo,a ako treba i menjamo na kraju sezone.Treba ih sve proterati,svih 20 ili koliko ih vec ima....
Image
++ns++

Post by ++ns++ »

Pored svega sto je receno i sto svi znamo, da je uprava losa, da klub vode razni likovi kojima je najmanje stalo za FK Vojvodinu, posto i nisu bili tu pa je gldali kao deca... nego bi sad koji poen da prikace sebi i malo da se napljackaju itd.

Nesto drugo je mene porazilo i u sredu i juce, obe utakmice sam gldao na TV-u. Tu se malo ko bori? Nemaju srca, igraju kao pickice i u svakoj selendi i palanci nas lupaju, sad su poceli da nas mlate i u Novom Sadu.

Domaci teren... sta to znaci. Pa mi to nemamo, kod nas nema vodje, nema pravog kapitena, nema nekog ko bi skocio i digao frku kad treba, niko ne bi ni spustio tenziju kad treba... Tu me iskreno malo Ljube razocarao, dobro on i nije taj tip coveka.

Ne secam se da smo mi imali nekad transfer listu. Kad se setim onog nesretnog Vasica ili Igora B. pa dusa me boli koliko su mi zivaca iskidali... taj Vasic. AKo neko nije iskoristio sansu ili pokazao nesto putuj sine. Ovaj Franciskovic glumi nekog vodju, umetnika, sta je on... ne zna ni duel da izdrzi. Decko nisi za vise od Spartaka, idi brate moj igraj tamo kod Toleta i uzivaj. TReba mu se zahvaliti i cao, i njemu i svima tim nabedjenim likovima. Gledam ove klince Kacara, Milutinovica, Pavlovica, Djurica... neka igraju momci bar su prosli neku skolu. Hajduku svi igraci iz okoline, Topola, Odzaci, Kljajicevo... i polupaju nas... tako se to radi. A mi trpimo neke likove.

Dakle u junu transfer lista i svi na nju... sem klinaca. U Interu su to uradili i svi su tamo pa sad... nadjimo nekog ko ce malo da pokaze ko je gazda pa neka i gubimo... treba nama neko da malo Franca, Maradonu i ostale nabedjene nauci kako da se bore.

Transfer lista: Franc, Jovanovic, Despotovic, Belic, Vukelja, Mandic... i nemoze Stepanov da bude kapiten. Momak je Ok, ali to mu je teret, nema on srce za to. Tu treba neki baja da pegla i tudje i svoje. Gledao sam jednom uzivo Atletiko Madrid kod je Simeone bio kapiten, mlatio je i samaro redom i da se neko slepa i ne bori pored te budale. Da vidim sto bi glumio zvezdu...

Treba to malo dovesti u red...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A jeste li videli onog njihovog napadaca koji je u zadnjim minutama uklizao jednom nasem odbrandbenom igracu pred nasim sesnaestercem i to u situaciji 1 na 1 kod vec resene utakmice,i za to dobio zuti karton.... ali ta situacija je bas na pravi nacin oslikala odnos igraca Hajduka ka svom dresu i odnos nasih igraca ka Vosi!!!!
Image
KoKanidja

Post by KoKanidja »

ja sad po rasporedu nas i ostalih klubova, NE VIDIM kako cemo mi ostati u ligi
znaci mi MORAMO da pobedimo Smederevo i Buducnost kod kuce, i sad cemo videti kako takav pritisak utice na nase iovako operisane od fudbala igrace

a mozda mi ustvari hocemo sad namerno da ispadnemo u 2 ligu, pa da se odma vratimo sledece godine i osvojimo titulu, kao sto je bilo '89-te
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Djumi

Re: Je li FC Vojvodina (Novi Sad) zasluzuje status prvoligas

Post by Djumi »

Voja wrote: Evo pitanje i za Djumija,za igrace,za Rabrena,za sve ljude zaposlene u klubu:

ZASTO NAM OVO RADITE,ZASTO NAS BRUKATE???
Izvinjavam se svima za utakmice kojima smo Vam zagorcavali vikende :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked