15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina 3:4
15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina 3:4
Duelom sa trenutno poslednjeplasiranom ekipom domaćeg šampionata spušta se zavesa na jubilarnu, a opet tužnu, kalendarsku godinu. O činjenici da potencijal ovako velikog jubileja nije ni izbliza iskorišćen, kao i odlasku najvećih legendi kluba na onaj svet, nekom drugom prilikom. Gorak ukus dodatno je pojačan lošim rezultatima u poslednjih mesec dana, a koji su kulminirali jučerašnjim ispadanjem iz kupa. Prilika za vađenje možda izgleda kao dobra, ali s obzirom da nas je klub navikao da čak i najjednostavniji zadatak može biti težak, ne bi bilo čudo da domaćin u nedelju postigne prve pogotke i zabeleži svoj prvi trijumf na svom terenu. A statistika kaže da Radnički kao domaćin ima tri remija bez golova i tri poraza, uz gol-razliku 0:7. Jedinu pobedu u šampionatu zabeležili su još u 5. kolu, kada su savladali Voždovac u Beogradu sa 0:1. Ukupan bilans Kragujevčana je: 1-4-9, uz odnos datih i primljenih golova 3:18. Teška situacija u klubu dovela je do štrajka fudbalera zbog neisplaćenih zarada, koji je ipak prekinut, pa će igrači Radničkog motivisaniji ući u duel poslednjeg kola jesenjeg dela sezone. Kuriozitet je, kada se pogleda stanje na tabeli i broj osvojenih bodova, taj da je Radnički u poslednja četiri kola osvojio tri boda, a Vojvodina samo jedan. U poslednjih 6 međusobnih duela (poslednja tri prvenstva), Voša nije pobedila Kragujevčane (1 poraz, 5 nerešenih).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: 15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina, nedelja 13h
Играју две будале,тако да је могућ трознак 

Eto njima prvih golova kući ove polusezone...
Dvojka k'o kuća 

-
Kec ko vrata (bez namigivanja)Junior wrote:Dvojka k'o kuća

Onako išamarani će nas osramotiti (ako se možemo uopšte više osramotiti...)
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- Ultra slanina
Covece, kad smo mi spali na to da strepimo za rezultat protiv Radnickog 1923, cccc.

Ovako rasturen Radnicki se mora dobiti.
Svi u Kragujevac!
Svi u Kragujevac!
ПУШТАМ КИШУ!
Pobeda !Ubedjen sam da ce biti sa nekoliko golova razlike!Gacinovicu,aj` pokazi talenat koji si zagubio ove sezone.
Ok je kritikovati ali preteraste ga, jebo te!!
Zar nije vecina nas pre pocetka prvenstva rekla da zelimo da vidimo nase klince kako se zalazu na terenu?? Ja nekako mislinm da se vrtela ta prica kod vecine. Ok, ne zalazu se i to im zameram, to treba da bude ono cime cemo biti nezadovoljni ovog trenutka a ne rezultatima.
Iskreno nemam pojma sta ocekujem od ove tekme jer imam osecaj da neki igraci jedva cekaju da se zavrsi ova poluseona kako bi pokusali da odu bilo gde. Mucno bi mi bilo da gledam ovu poslednju utakmicu i da je na Karadjordju, a kamo li da zapalim za KG i da poludim jer ove nase bolE k***c da trce, kao sto je to bio slucaj recimo protiv Cuke na Karadjordju, sve dok nas nije usrao onaj Tumbin gol. Tad su kao poceli malo da trce tek... Sve u svemu, ocekujem grozan fudbal po losem vremenu pred sve zajedno 100 gledalaca.
Zar nije vecina nas pre pocetka prvenstva rekla da zelimo da vidimo nase klince kako se zalazu na terenu?? Ja nekako mislinm da se vrtela ta prica kod vecine. Ok, ne zalazu se i to im zameram, to treba da bude ono cime cemo biti nezadovoljni ovog trenutka a ne rezultatima.
Iskreno nemam pojma sta ocekujem od ove tekme jer imam osecaj da neki igraci jedva cekaju da se zavrsi ova poluseona kako bi pokusali da odu bilo gde. Mucno bi mi bilo da gledam ovu poslednju utakmicu i da je na Karadjordju, a kamo li da zapalim za KG i da poludim jer ove nase bolE k***c da trce, kao sto je to bio slucaj recimo protiv Cuke na Karadjordju, sve dok nas nije usrao onaj Tumbin gol. Tad su kao poceli malo da trce tek... Sve u svemu, ocekujem grozan fudbal po losem vremenu pred sve zajedno 100 gledalaca.

- naseljekolumbija
Stanje u Radnickom je katastrofalno +Vojvodina ima bolji tim. Veoma sigurna dvojka, i kladionice su ponudile takvu kvotu - oko 1,5
Nemoj nikad biti siguran kada smo mi u pitanju.naseljekolumbija wrote:Veoma sigurna dvojka

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zna li neko je l' rtv prenosi?
Ne vidim u programskoj šemi
Ne vidim u programskoj šemi

0:1 Gaćinović
Ajd sad svi što se ispljuvaste, udrite sa komplimentima:
"Znali smo", "Najbolji smo", "Par pojačanja pa titula jer ne igramo u kupu", i sl. s...a !
"Znali smo", "Najbolji smo", "Par pojačanja pa titula jer ne igramo u kupu", i sl. s...a !
AJMO CRVEN-BELI !!!