Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Marketing kluba

Post by Turija »

To je samo fama o motivatoru, a pravi razlozi su drugaciji.

U vezi dolaska na utakmice Vojvodine, kad god pomislim da bih se vratio na stadion, oni naprave takve gafove, da me odvrate od dolaska za neko duze vreme. I tako u krug.

Ako su navijaci Vose ljudi koji su bil redovni na stadionu od 70ih godina proslog veka, (a, ne dolaze u novija vremena) delimicni, povremeni-privremeni navijaci, neka bude tako za one kojima je uvek sve dobro i veruju da ce na taj nacin doci bolja vremena za Vosu.
Okej, legitimno je nadati se. Ja se nadam od '89, pa da li smo napravili neki ozbiljan tim i rezultat?

Sad imamo tim, ali nemamo ono sto nam jos treba. Uvek nesto fali, slucajno, namerno, iz nehata, neznanja, licnih interesa...nemam pojma, ali vidimo efekat.

Trenutno je marketig dobar, ali ne moze marketing resiti realne probleme ,,proizvoda". Moze tada biti cak i kontraproduktivan.

Neka pobede partizan, bice mi milije, nego da izgube. Ali, to je kap koja ne menja nista, ni za Vosu, a ni za mene.
Zelim im da pobede, medjutim, odgledacu utakmucu na tv, kao i sve poslednjih xy godina.
Srecno u subotu :!:
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Cane wrote: Wed Feb 05, 2025 7:04 pm Lično nemam razumevanja ni za koga ko pod ovim ili onim izgovorom ne dolazi na utakmice koje igramo kući s blizancima i takve smatram nekakvim delimičnim i povremeno-privremenim navijačima FKV.
Neka si ti nalepio etiketu :roll:

Ps. Pohvale za marketing tim, ovo izgleda jako dobro.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rakovac

Post by Rakovac »

Ja isto teško razumem one koji protiv zvezde i partizana kada igramo na našem stadionu izbegavaju da dodju na stadion. To pomalo i doživljavam kao kukavičluk. Dođeš, pojaviš se, pa ako igramo usrano ili gubimo dva plus razlike izadješ i odeš na pivo. Ali pojaviš se. Braniš čast kluba i grada. Da se vidi da nas ima.
Turija

Post by Turija »

Rakovac wrote: Thu Feb 06, 2025 2:59 pm Ja isto teško razumem one koji protiv zvezde i partizana kada igramo na našem stadionu izbegavaju da dodju na stadion. To pomalo i doživljavam kao kukavičluk. Dođeš, pojaviš se, pa ako igramo usrano ili gubimo dva plus razlike izadješ i odeš na pivo. Ali pojaviš se. Braniš čast kluba i grada. Da se vidi da nas ima.
Nije kukavicluk, nego stav.
Kad to bude istinski derbi: evo mene, a sigurno i svih onih, nekada, redovnih na stadionu.
Inace, nisam nikad napustao nijednu utakmicu Vose, bez obzira na rezultat. To mi deluje gore, nego ne doci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Treba shvatiti da neke ljude te navijačke bitke ne interesuju i jednostavno nisu u tom fazonu da bi zbog toga dosli na stadion. Jeste sramota da njih bude vise u NS, jeste sramota da budu glasniji od nas na nasem stadionu i da stvore domacinsku atmosferu... Ali isto tako je sramota da klub tesko da se pomerio sa mrtve tacke sto se tice odnosa prema tim istim simpatizerima. Nikakvog vidljivog sistema nema, sve se radi stihijski, problemi se resavaju u hodu umesto da se unapred spreci da do njih uopste dodje. Treneri se menjaju kao na traci, ne postuju se zelje navijaca, itd...

Jednostavno, nikako da uhvatimo neki momentum, da se zaletimo sa dobrim rezultatima, da konstantno budemo tu u vrhu tabele, pa bi se sve verujem pomerilo sa mrtve tacke. Ako nesto imamo to je strpljenje ali ni to nije večno. Cak smo spali na to da ne moramo ni da pobedimo samo da vidimo zelju i muda kod igraca...eto toliko malo nam treba pa da budemo zadovoljni. A da li cemo to i biti videce se u subotu uvece... Zato ko moze neka dodje, a ko ne zeli neka ostane kuci. Jer koliko god da se ne slazemo sa trenutnom politikom kluba, pobeda protiv blizanaca ce nam uvek doneti osmeh na lice. Makar na pola sata!
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote: Thu Feb 06, 2025 3:34 pm Treba shvatiti da neke ljude te navijačke bitke ne interesuju i jednostavno nisu u tom fazonu da bi zbog toga dosli na stadion. Jeste sramota da njih bude vise u NS, jeste sramota da budu glasniji od nas na nasem stadionu i da stvore domacinsku atmosferu... Ali isto tako je sramota da klub tesko da se pomerio sa mrtve tacke sto se tice odnosa prema tim istim simpatizerima. Nikakvog vidljivog sistema nema, sve se radi stihijski, problemi se resavaju u hodu umesto da se unapred spreci da do njih uopste dodje. Treneri se menjaju kao na traci, ne postuju se zelje navijaca, itd...

Jednostavno, nikako da uhvatimo neki momentum, da se zaletimo sa dobrim rezultatima, da konstantno budemo tu u vrhu tabele, pa bi se sve verujem pomerilo sa mrtve tacke. Ako nesto imamo to je strpljenje ali ni to nije večno. Cak smo spali na to da ne moramo ni da pobedimo samo da vidimo zelju i muda kod igraca...eto toliko malo nam treba pa da budemo zadovoljni. A da li cemo to i biti videce se u subotu uvece... Zato ko moze neka dodje, a ko ne zeli neka ostane kuci. Jer koliko god da se ne slazemo sa trenutnom politikom kluba, pobeda protiv blizanaca ce nam uvek doneti osmeh na lice. Makar na pola sata!
Bravo, @Stexman!
Sve tacno, od pocetka do kraja.

Mene, uopste, ne interesuje ko ce biti glasniji, kakve transparente ce siriti. Mene interesuje kako igra Vojvodina i kako se clanovi kluba odnose prema FKV i navijacima. I ako navijaci, opravdano, nezadovoljni vicu: ,,Uprava napolje", da to shvate na pravi nacin, a ne da gledaoce vijaju po tribinama. To je nespojivo sa moralom jednog gospodskog kluba.

Sramota je Grada, Kluba, APV ( jer FKV je i regionalni klub, tako je i zamisljen od Osnivaca), sto nismo brojniji, ali to je posledica i ogledalo njihovog rada. Oni su duzni da prave Vosu boljom, pa ce onda doci i osecaj pripadnosti Klubu i podrska sa tribina.
Milan

Post by Milan »

Nema se šta puno dodati na postove iznad. Ima ovde dosta ljudi koji su celog sebe davali, a zauzvrat dobijali samo vreću urina po glavi. U redu je žrtva za klub, ali nije u redu kad klub to decenijama ne može da prepozna i bar na neki način uzvrati. Postao si podguzna muva blizancima i očekuješ da mi tom govnetu damo dodatnog šmeka.

Rakovac wrote: Thu Feb 06, 2025 2:59 pm Ja isto teško razumem one koji protiv zvezde i partizana kada igramo na našem stadionu izbegavaju da dodju na stadion. To pomalo i doživljavam kao kukavičluk. Dođeš, pojaviš se, pa ako igramo usrano ili gubimo dva plus razlike izadješ i odeš na pivo. Ali pojaviš se. Braniš čast kluba i grada. Da se vidi da nas ima.

Sa moje strane jeste kukavičluk. Pored gore navedenog, taj kukavičluk se ogleda u tome da smo od prelaska na zapad sedeli na utakmicama sa blizancima u delu ka jugu, terali njihove, bili terani od pandura, gledali kako nas redovno useravaju na terenu... Sve to (i još ponešto) je doprinelo da dva puta imam predinfarktno stanje i tad sam rešio da budem kukavica i utakmice protiv njih uživo gledam isklučivo na gostovanju u beogradu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rakovac

Post by Rakovac »

"Znaš gari neću da dolazim na cigane i grobare u NS . A i hladno je, kada malo otopli onda se vidimo". Tako slaninarski zvuči. I već nekoliko mi je to reklo ovih dana.
ssnigd

Post by ssnigd »

Eto, prvo smo privremeni, sada nam smeta i hladno vreme :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Saki

Post by Saki »

Pošto još nije izašla tema za partizan napisacu ovde. Drugar mi je danas otišao po karte i radnica mu je rekla da je zapad popunjen skoro do kraja, a istok onako. Nadam se da grobari nisu stigli da kupe karte. Očekujem da atmosfera bude slična kao sa ciganima pred finale kupa u ligi.
Ko nije pokupio karte sa sezonskom, neka požuri da slučajno ne ponestane.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Rakovac wrote: Thu Feb 06, 2025 5:45 pm "Znaš gari neću da dolazim na cigane i grobare u NS . A i hladno je, kada malo otopli onda se vidimo". Tako slaninarski zvuči. I već nekoliko mi je to reklo ovih dana.
Zato grobari godinama pisaju po nama u nasem gradu na nasem stadionu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nemam pojma šta bih rekao ali se generalno slažem sa @Rakovac mislim da je elementarno vaspitanje da se ode protiv blizanaca na stadion pa sve i da je ovakvo stanje u klubu ali opet razumem i ljude koji neće da odu jer smo u takvoj situaciji da su nas doveli do toga da će mnogi preskočiti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Sudi nam Milanović. Ne znam da li je on pretplaćen ali ove sezone nam je već sudio protiv crnih. I prošle godine dva meča protiv njih. :?:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Kad bi se na severu pojavio transparent:
“Praški studenti nekada = studenti Srbije danas”
Nešto mi pade na pamet… :D
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Управо сам и на Арени (полувреме Тотенхем-Ливерпул) видео клип наш за најаву утакмице, још гледам шта је ово, јел се упалио you tube :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply