U vezi dolaska na utakmice Vojvodine, kad god pomislim da bih se vratio na stadion, oni naprave takve gafove, da me odvrate od dolaska za neko duze vreme. I tako u krug.
Ako su navijaci Vose ljudi koji su bil redovni na stadionu od 70ih godina proslog veka, (a, ne dolaze u novija vremena) delimicni, povremeni-privremeni navijaci, neka bude tako za one kojima je uvek sve dobro i veruju da ce na taj nacin doci bolja vremena za Vosu.
Okej, legitimno je nadati se. Ja se nadam od '89, pa da li smo napravili neki ozbiljan tim i rezultat?
Sad imamo tim, ali nemamo ono sto nam jos treba. Uvek nesto fali, slucajno, namerno, iz nehata, neznanja, licnih interesa...nemam pojma, ali vidimo efekat.
Trenutno je marketig dobar, ali ne moze marketing resiti realne probleme ,,proizvoda". Moze tada biti cak i kontraproduktivan.
Neka pobede partizan, bice mi milije, nego da izgube. Ali, to je kap koja ne menja nista, ni za Vosu, a ni za mene.
Zelim im da pobede, medjutim, odgledacu utakmucu na tv, kao i sve poslednjih xy godina.
Srecno u subotu