Sa izvestaja SOSa jedino sto se moze zakljuciti da je nama jedna ekipa, koja je do sada dala 3 gola na 14 utakmica, stvorila 5 stopostotnih prilika a pored toga dala jos i 3 gola i na kraju im nije sviran penal zbog ruke Pankova. Pametnome dosta. Ekipa koja je bila simbol impotentnosti u celoj Evropi nama uradi ovako nesto. Ne znam ko je zasluzan za ovako nesto, da li Uprava, strucni stab ili igraci ali ovo je cista sramota i pored pobede koja je zasluzena.
Vodis 2:0 i 3:1 i strepis od jednog Kragujevca. Hvala Bogu pa je dosao kraj da se svi malo odmorimo i oni na terenu i mi na tribinama.
I da ovo nije pljuvanje, nego realno sagledavanje situacije sta sebi dzovoljavamo.
PS. Svaka cast svima koji su otisli juce za Kragujevac.
15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina 3:4
Re: 15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina 3:4
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
To što vi volite Vošu ludo je baš super. Samo bi trebalo sebi i nama da objasnite da li po vama žmurenje nad očiglednim problemima u klubu predstavlja izraz ljubavi? Saglasan sam sa onim da je preterana i neumesna kritika neprihvatljiva, ali je isto tako neprihvatljivo i zabijanje glave u pesak. Slobodno me demantujte.Chana wrote:fraxmanutd wrote:Када читам ове коментаре, стичем утисак као да већина једва чека да се нешто деси па да пљување постане оправдано...
Не знам само зашто, као да то није наш клуб. Могу да замислим само шта би било да којим случајем нисмо победили или не дај Боже чак изгубили...
Tо је баш тужно...
ВОЛИМ ТЕ ВОШО ЛУДО...![]()
![]()
- fraxmanutd
Ја сам вам предложио шта треба да урадите. Лепо се договорите и обратите се људима, верујем да ће вас примити.
Одете тамо и кажете шта имате, шта вас мучи. Лепо кажеш, ја сам тај и тај са форума и желео бих да знам то и то,ако можете да нам кажете истину јер вам не верујемо и сумњамо у ваш рад...
Након тога донеси суд, а не да пишеш по форуму и да очекујеш одговор на истом, то би већ била спрдња.
За крај. Ја не жмурим него сам реалан и знам да не може преко ноћи све да се реши, поготово јер смо сами на своме. Речено је којим ће се путем ићи и колико ја могу да опазим, све је тако.
Боле и мене неки порази али опет сам и имао прилике да будем баш баш срећан ове јесени због ових момака, не треба ни то заборавити!!!
Одете тамо и кажете шта имате, шта вас мучи. Лепо кажеш, ја сам тај и тај са форума и желео бих да знам то и то,ако можете да нам кажете истину јер вам не верујемо и сумњамо у ваш рад...
Након тога донеси суд, а не да пишеш по форуму и да очекујеш одговор на истом, то би већ била спрдња.
За крај. Ја не жмурим него сам реалан и знам да не може преко ноћи све да се реши, поготово јер смо сами на своме. Речено је којим ће се путем ићи и колико ја могу да опазим, све је тако.
Боле и мене неки порази али опет сам и имао прилике да будем баш баш срећан ове јесени због ових момака, не треба ни то заборавити!!!
Банат цео, црвено бео!
+1borrissey wrote:To što vi volite Vošu ludo je baš super. Samo bi trebalo sebi i nama da objasnite da li po vama žmurenje nad očiglednim problemima u klubu predstavlja izraz ljubavi? Saglasan sam sa onim da je preterana i neumesna kritika neprihvatljiva, ali je isto tako neprihvatljivo i zabijanje glave u pesak. Slobodno me demantujte.Chana wrote:fraxmanutd wrote:Када читам ове коментаре, стичем утисак као да већина једва чека да се нешто деси па да пљување постане оправдано...
Не знам само зашто, као да то није наш клуб. Могу да замислим само шта би било да којим случајем нисмо победили или не дај Боже чак изгубили...
Tо је баш тужно...
ВОЛИМ ТЕ ВОШО ЛУДО...![]()
![]()
Možemo mi postavljati pitanja i tamo i ovde, dobiti ili ne dobiti odgovore, svejedno je ako dela ne pokažu namere i rezultate rada.Odgovori su i do sada /svugde/ bili ,,okruglo pa na ćoše".
Prethodna rukovodstva su dovela Vošu na -6 mil. evra, videćemo kakva će biti cifra na završnom računu ove godine.Tek onda možemo nešto komentarisati o radu Uprave, a do tada samo o rezultatima na terenu.
Oni koji vode Vojvodinu (i igraju u njoj) moraju znati da je 3 mesto u JSL za Vojvodinu minimum, ali bez Evrope i završnice domaćeg Kupa, čak ni to.
Vojvodina mora biti ravnopravan takmac blizancima, a ne kao bilo koji član domaće lige, da ispadne smešna ekipa u tim duelima.
Kao priča u medijima o Voši (kao realnom kandidatu za titulu) je razlog zašto smo stali.Kakva smešna glupost.Pa to te samo može poneti u nastojanjima u trci, boljem radu i atmosferi u ekipi.
Neko uvek baš tada povuče ručnu u Voši.Zašto, to će se saznati tek kada Vojvodina bude privatan klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kako je celavi pavlovic pricao juce u total socceru,kao doveo bi on i Ristica iz zvezde i Krunica iz D.Srema da je ostao!
Banujte me molim vas 

I Mesija i Ronalda.ernesto wrote:Kako je celavi pavlovic pricao juce u total socceru,kao doveo bi on i Ristica iz zvezde i Krunica iz D.Srema da je ostao!
Lako je pricati, videli smo njega i njegove na delu, posle njih skoro da kamen na kamenu nije ostao od kluba.
A videcemo jos hoce li ostati i nakon ovih sadasnjih.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Slazem se,samo sam rekao sta je pricao!
Banujte me molim vas 

- fraxmanutd
Турија, није ми само јасно ако кажете да ће се видети како раде на крају, како онда ви вучете на "ону" страну као да већ не раде добро? Зар су то већ показали негде?
Речено је да ћемо бити конкурентни, слажем се, али не ОВЕ сезоне, јер резултати НИСУ у првом плану, да је НАЈБИТНИЈЕ да клуб ОПСТАНЕ па да ће се у наредном периоду кроз рад са омладинском школом када клуб стане на ноге, када буде решено све (спорни уговори, дуговања, станови...) кренути ка вишем циљу. Тим речима се човек обратио скупштини (члановима и мени који сам навијач)! Не видим зашто се онда толико сумња када се људи држе обећаног?! Шта вам је толико та Европа трн у оку? Кад смо играли групе? Зар стварно мислите да са свим овим невољама можемо и да се надамо томе? Ајде да идете на гостовања па да вам та два,три кола и значе нешто, да мало вирнете ван Србије што се фудбала тиче... Овако баш не разумем.
Био је скоро на СОС-у и рекао поново то све, нагласио је да ће морати да се продају неки играчи да би могли да функционишемо (контам Бабић 100% и још неко...) и сад кад се то деси, опет ћете причати како не ваља.
Будите мало више оптимисти, ништа више, не морате само да мрачите. То је и највећи проблем свега овога...
Опет понављам, знате где раде, па изволите и правац Вујадин Бошков! Човек је у свакој ситуацији до сада испао господин, то нико не може да му оспори, тако да ће се и према вама тако понети, сигуран сам...
Речено је да ћемо бити конкурентни, слажем се, али не ОВЕ сезоне, јер резултати НИСУ у првом плану, да је НАЈБИТНИЈЕ да клуб ОПСТАНЕ па да ће се у наредном периоду кроз рад са омладинском школом када клуб стане на ноге, када буде решено све (спорни уговори, дуговања, станови...) кренути ка вишем циљу. Тим речима се човек обратио скупштини (члановима и мени који сам навијач)! Не видим зашто се онда толико сумња када се људи држе обећаног?! Шта вам је толико та Европа трн у оку? Кад смо играли групе? Зар стварно мислите да са свим овим невољама можемо и да се надамо томе? Ајде да идете на гостовања па да вам та два,три кола и значе нешто, да мало вирнете ван Србије што се фудбала тиче... Овако баш не разумем.
Био је скоро на СОС-у и рекао поново то све, нагласио је да ће морати да се продају неки играчи да би могли да функционишемо (контам Бабић 100% и још неко...) и сад кад се то деси, опет ћете причати како не ваља.
Будите мало више оптимисти, ништа више, не морате само да мрачите. То је и највећи проблем свега овога...
Опет понављам, знате где раде, па изволите и правац Вујадин Бошков! Човек је у свакој ситуацији до сада испао господин, то нико не може да му оспори, тако да ће се и према вама тако понети, сигуран сам...
Банат цео, црвено бео!
TI nam sad govoris da ne treba ovde da komentarisemo, nego Zoki na noge da idemo i da slusamo slatokrecive price bez konkretnog odgovora? Obecao je moj bivsi komsija i transparentnost i tuzbe protiv bivsih lopina iz uprave. I da ce igrati najbolji, da nece biti protekcije za menadzere. I sta sada?fraxmanutd wrote:Турија, није ми само јасно ако кажете да ће се видети како раде на крају, како онда ви вучете на "ону" страну као да већ не раде добро? Зар су то већ показали негде?
Generalno sam zadovoljan vecim delom, osim sto su u klubu Vlaskalic, Vranjes i Jovanic i zoka bez cvrstog stava i konkretnosti. Vise da se bavi klubom od politikovanja u savezu sa Kokezom i Terzicem.
Ne vučem ja ni na jednu stranu, pogotovo ne na onu koja je ostavila toliki dug Klubu.Problem je što sam ja mnogo više očekivao od ove Uprave, a ne vidim nijedan konkretan odgovor Predsednika ili strateški potez Uprave koji će doneti rezultat Klubu.Predsednik ume lepo da priča i ima gospodske manire (što sam i pohvalio u svim svojim postovima, kada je bila prilika za to), ali se mora osetiti predsednička ruka u radu kluba.
Ovako, došli smo u situaciju da se Pavlović, na prvi pogled, sasvim argumentovano (izbegavajući da kaže tamnu stranu njihovog vođenja Kluba u finansijski ambis), može pohvaliti imenima afirmisanih mladih igrača u njihovom mandatu, koje Vojvodina sada prodaje radi opstanka Kluba.
Ono što ja, za sada, ne vidim, to je šta smo pripremili kao Klub za proleće, kao i za evropsko takmičenje u sledećoj godini (koje je izgleda jako neizvesno, ne samo igrački)?
Bez Evrope Vojvodina ne postoji (ne mislim tu da se mora u Ligu Evrope, ali da se ispada u prvom kolu, to je nedopustivo, kao i da se gube sve značajne utakmice).
Mislim da su ovaj stav, oko evropskog takmičenja, delili svi u Klubu u svojim medijskim nastupima.Sada se ne sme bežati od toga (što rek'o Balašević u jednoj pesmi: ,,obeć'o sam srca teška, obeć'o sam, al' 'ebeš ga").Kad smo ispali od Vaduca, ja sam prestao da idem redovno na utakmice (dođem kad se ponadam da je krenulo u dobrom pravcu, ali me realnost brzo demantuje).Ne mogu se padovi u igri i odnos prema profesionalnim obavezama gledati skrštenih ruku, bez vidljivog upliva u rešavanje problema.I to je ono glavno što smo svi očekivali da će se promeniti u Voši sa ovom rekonstruisanom upravom.
Šest meseci se smatra sasvim dovoljnim periodom da se uđe i savlada skoro svaki, ne preveliko složen, posao.Mi se sada nalazimo na toj granici.Zato, ovaj zimski prelazni rok je ključni ispit za ocenu rada Uprave i Struke, što znači da još uvek ima prilike da se uprava i struka pohvali, ali i da se podseti na obećano.

Ovako, došli smo u situaciju da se Pavlović, na prvi pogled, sasvim argumentovano (izbegavajući da kaže tamnu stranu njihovog vođenja Kluba u finansijski ambis), može pohvaliti imenima afirmisanih mladih igrača u njihovom mandatu, koje Vojvodina sada prodaje radi opstanka Kluba.
Ono što ja, za sada, ne vidim, to je šta smo pripremili kao Klub za proleće, kao i za evropsko takmičenje u sledećoj godini (koje je izgleda jako neizvesno, ne samo igrački)?
Bez Evrope Vojvodina ne postoji (ne mislim tu da se mora u Ligu Evrope, ali da se ispada u prvom kolu, to je nedopustivo, kao i da se gube sve značajne utakmice).
Mislim da su ovaj stav, oko evropskog takmičenja, delili svi u Klubu u svojim medijskim nastupima.Sada se ne sme bežati od toga (što rek'o Balašević u jednoj pesmi: ,,obeć'o sam srca teška, obeć'o sam, al' 'ebeš ga").Kad smo ispali od Vaduca, ja sam prestao da idem redovno na utakmice (dođem kad se ponadam da je krenulo u dobrom pravcu, ali me realnost brzo demantuje).Ne mogu se padovi u igri i odnos prema profesionalnim obavezama gledati skrštenih ruku, bez vidljivog upliva u rešavanje problema.I to je ono glavno što smo svi očekivali da će se promeniti u Voši sa ovom rekonstruisanom upravom.
Šest meseci se smatra sasvim dovoljnim periodom da se uđe i savlada skoro svaki, ne preveliko složen, posao.Mi se sada nalazimo na toj granici.Zato, ovaj zimski prelazni rok je ključni ispit za ocenu rada Uprave i Struke, što znači da još uvek ima prilike da se uprava i struka pohvali, ali i da se podseti na obećano.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov