Vanja ili Jovanic (posto je on na klupi) svejedno je. I jedan i drugi su linijasi, a ako vec imamo priliku da uzmemo neki dinar onda bolje da to bude Vanja. Po meni, i dalje je broj jedan na golu Zakula i zao mi je sto sada on nema mesta.
A sto se tice posete, to sto smo mi zagrizeni ovde na forumu ne znaci da tako razmislja i ceo grad. Da ne dolazite ovde na forum, da li biste znali da Vojvodina igra utakmicu u Novom Sadu

Da li ste videli neko nase obelezje u gradu, pored sprejom isaranih zidova koje niko vise ni ne primecuje

Marketing je ozbiljna stvar i dokle god ga budemo ovako shvatali i dokle god tokom jeseni kise budu padale Novim Sadom na stadionu ce biti 1500-2000 ljudi. Pri tom kvalitet fudbala je takodje pozivnica za ljude da dodju na stadion. Povezati dve tri dobre tekme ne znaci da ces imati odmah 6000 ljudi na tribinama, za tako nesto je potrebno imati kontinuitet.
Cestitke momcima na jos jednoj pobedi, koja sada deluje ubedljivo ali je moglo biti svasta da nam nisu poklonili onaj gol. (zamisljam samo sta bismo pricali na forumu da su cigani dobili ovakav poklon gol

)