5. kolo: Vojvodina-Radnički (Niš) 3:0

ssnigd

Re: 5. kolo: Vojvodina-Radnički (Niš) 3:0

Post by ssnigd »

Vanja ili Jovanic (posto je on na klupi) svejedno je. I jedan i drugi su linijasi, a ako vec imamo priliku da uzmemo neki dinar onda bolje da to bude Vanja. Po meni, i dalje je broj jedan na golu Zakula i zao mi je sto sada on nema mesta.
A sto se tice posete, to sto smo mi zagrizeni ovde na forumu ne znaci da tako razmislja i ceo grad. Da ne dolazite ovde na forum, da li biste znali da Vojvodina igra utakmicu u Novom Sadu :?: Da li ste videli neko nase obelezje u gradu, pored sprejom isaranih zidova koje niko vise ni ne primecuje :?: Marketing je ozbiljna stvar i dokle god ga budemo ovako shvatali i dokle god tokom jeseni kise budu padale Novim Sadom na stadionu ce biti 1500-2000 ljudi. Pri tom kvalitet fudbala je takodje pozivnica za ljude da dodju na stadion. Povezati dve tri dobre tekme ne znaci da ces imati odmah 6000 ljudi na tribinama, za tako nesto je potrebno imati kontinuitet.
Cestitke momcima na jos jednoj pobedi, koja sada deluje ubedljivo ali je moglo biti svasta da nam nisu poklonili onaj gol. (zamisljam samo sta bismo pricali na forumu da su cigani dobili ovakav poklon gol :mrgreen: )
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
laki

Post by laki »

Svaka cast momcima a polako cu morati da pocnem da cestitam i treneru, jer ne mogu sada da odstupim od svoje teorije da je trener jedan od najvaznijih srafova ekipe. Iako mi se Dzimi ne dopada po mnogo cemu, 5 utakmica i 4 pobede...EJ! Svaka cast svima u klubu na rezultatima do sada! Kad god sam ocekivao dobre rezoultate zbog raznoraznih razloga, oni nisu dosli. Sad kad ne ocekujem nikakav poseban rezultat, a kamoli ovako fenomenalan niz, sad i igramo odlicno i postizemo fenomenalene rezultate!

Da samo napomenem da kad vec UBEDLJIVO NAJBOLJI GOLMAN U KLUBU, ZAKULA, ne brani jer zbog oca Jovanic ima prednost, a Vanja zbog 10 000 evrica, onda je svakako bolje da brani Vanja, tih 10 000 nedeljno znaci jako mnogo za nas budzet a Jovanic svakako nije nista bolji, samo mi je do sada iskidao zivce dosta puta. Vanjina najlosija karakteristika je ta sto umesto da onako gorostasan gospodari sesnaestercem, A MOZE MU SE, on stoji na liniji kao pizda i pusta da mu skacu glavom protivnicki igraci sa 3 metra. Jbg, nadam se da ce shvatiti kakva golmancina moze da bude kada bude poceo da izlazi sa linije, a do tada mi cemo polako da sakupljamo tih 10 000 evrica po tekmi...

EDIT: Juce sam odigrao na Vosu 45min pre tekme na putu do stadiona i zaista bih zamolio ljude da se manu teorija zavere ako ni zbog cega drugog onda zbog ovih sjajnih momaka koji postizu ovako ogroman uspeh u ovoj sezoni. Stvarno nije u redu prema njima da ih blatite vasim proverenim informacijama i sumnjivim informacijama koje ste culi iz proverenih izvora.
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

laki wrote: Da samo napomenem da kad vec UBEDLJIVO NAJBOLJI GOLMAN U KLUBU, ZAKULA, ne brani jer zbog oca Jovanic ima prednost, a Vanja zbog 10 000 evrica, onda je svakako bolje da brani Vanja, tih 10 000 nedeljno znaci jako mnogo za nas budzet a Jovanic svakako nije nista bolji, samo mi je do sada iskidao zivce dosta puta. Vanjina najlosija karakteristika je ta sto umesto da onako gorostasan gospodari sesnaestercem, A MOZE MU SE, on stoji na liniji kao pizda i pusta da mu skacu glavom protivnicki igraci sa 3 metra. Jbg, nadam se da ce shvatiti kakva golmancina moze da bude kada bude poceo da izlazi sa linije, a do tada mi cemo polako da sakupljamo tih 10 000 evrica po tekmi...
E to.... ja bih ga prvi podrzao kada napravi par kikseva pri istrcavanju (ne moze vise od Brxa :mrgreen:),jer onakvo zakucavanje za liniju ni nama ni njemu nece doneti nista dobro.Pa cak je i Supic cesce istrcavao. :)
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Niko da prokomentariše (valjda nisam ja jedini video) pomalo indolentnu igru Gaćinovića (opet). Čini mi se da se mali previše digao i sad me podseća na Duću Tadića u poslednjoj sezoni u Voši po zalaganju. Imam obezbeđeno mesto u timu i mogu bollockse da ladim. Da sam ja Džimi, stavio bih par mečeva Bobu na njegovo mesto, a Mijata na klupu.
Apropo golmana, složio bih se bolje Vanja i pare no Jovanić. Ali zna se ko treba da bude prvi golman tima. Počinje kup uskoro, trebaće nam...
Io odio Belgrado
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Žak neće primirisati golu u ovoj sezoni, barem se tako čini, i to je ogromna nepravda za čoveka koji je imao fantastičan udeo u osvajanju našeg prvog kupa u istoriji. Obzirom da će Vanja ostati na golu cele sezone, a naš budući prvi golman je ponosni sin ponosnog oca, nije za očekivati da će Žak na gol ni tih pola ili celu iduću sezonu, tj. dok god ne prodamo Jovanića...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ernesto

Post by ernesto »

'dok ne prodamo Jovanica...Bas me zanima ko ce njega da kupi....
Banujte me molim vas :beg:
the Gari

Post by the Gari »

Sva sreća pa je utakmica unapred prodata...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv

Post by limanfkv »

Imajte na umu da je Vanji tek 17 godina. Ispravice greske, treba mu dati podrsku. Delovao mi je daleko sigurniji kada sam ga gledao u reprezentaciji i par puta sa svojim godistima. Ne sumnjam da ce vremenom i to doci na svoje u A timu, samo malo iskustva neka dobije. Apsolutno pozdravljam odluku da bude medju stativama. Mislim da moramo vise koristiti njegova ispucavanja, posebno na gostovanija kada protivnicke odbrane stoje malo vise na terenu nego na Karadjordju.
0.0625
Mare

Re: 5. kolo: Vojvodina-Radnički (Niš), nedelja 19h

Post by Mare »

limanfkv wrote:[video]https://www.youtube.com/watch?v=2MKvNBmNYYs[/video]

Ivanic ima verovatno najbolju kretnju bez lopte ne u klubu, vec u ligi. Ne sumnjam da ce imati jos ovakvih golova. Odlicna partija danas, a cini mi se da se i Mijatovic budi.
u dosadašnjem toku prvenstva Ivanić se nametnuo kao nosilac naše igre, nisam računao ali siguran sam da je Ivanić učestvovao u 50% naših postignutih golova, ako ne i više, što asistencijama a što gde je on bio egzekutor. Svaka čast momak i samo nastavi tako. I moram primetiti da smo ove sezone za razliku od nekih prethodnih dosta efikasni i odlično je što se pola ekipe upisalo u strelce do sada, pa ne zavisimo od raspoloženja jednog ili dva igrača. Za sad je dobro videćemo koliko ova ekipa može da izdrži da u kontinuitetu beleži dobre rezultate. Problem može nastati kad dođu povrede i kartoni jer mislim da smo malo tanki sa klupom.
fare

Post by fare »

Rabba wrote:Žak neće primirisati golu u ovoj sezoni, barem se tako čini, i to je ogromna nepravda za čoveka koji je imao fantastičan udeo u osvajanju našeg prvog kupa u istoriji. Obzirom da će Vanja ostati na golu cele sezone, a naš budući prvi golman je ponosni sin ponosnog oca, nije za očekivati da će Žak na gol ni tih pola ili celu iduću sezonu, tj. dok god ne prodamo Jovanića...
Pricao sam sa Zaksom pre 10-tak dana, produzio je ugovor na 2 godine i posle te 2 godine kaze bio bi srecan da ostane kao trener golmana u Vosi,i kaze da se nada da ce ponovo dobiti sansu u kupu a za prvenstvo se vec sve reklo 10000 evra !!!!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

limanfkv wrote:Imajte na umu da je Vanji tek 17 godina. Ispravice greske, treba mu dati podrsku.
Niko ovde ne trazi da se Vanja skloni sa gola,nego da se radi na tome da pocne da istrcava i gospodari sesnaestercem
Image
Milan

Post by Milan »

Red Marquis wrote:Niko da prokomentariše (valjda nisam ja jedini video) pomalo indolentnu igru Gaćinovića (opet).
Ja se nesto ne secam da si ti bilo sta video...

:lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:
Red Marquis wrote:Niko da prokomentariše (valjda nisam ja jedini video) pomalo indolentnu igru Gaćinovića (opet).
Ja se nesto ne secam da si ti bilo sta video...

:lala:
Kad si se spustio u drugom poluvremenu, video sam bolje :wink:
Io odio Belgrado
dulajlo

Post by dulajlo »

Ne uključujem se često u rasprave al ovoga puta osetih potrebu da pokušam da odbranim dvojicu momaka koji su pod lupom forumaša u prethodnih par postova. Šta ćeš, profesionalna pedagoška deformacija. :)

Početak loše forme Mijata Gaćinovića povezujem sa promašenim odlučujućim penalom za reprezentaciju. Čini mi se da od onda nije odigrao utakmicu na svom nivou. S obzirom da je u pitanju mlad igrač, verujem da je pomenuti incident loše uticao na njegovo samopouzdanje. S obzirom da se radi o jako važnom igraču za Vojvodinu (i na terenu i na tržištu), razumljiva mi je odluka trenera da mu ne uskrati mesto u prvom timu. Mijat je od UEFE proglašen za jednog od najvećih potencijala Evrope (eno i priloga o njemu sutra na SK2) a i sportska javnost u Srbiji puno očekuje od njega, što se vidi i iz vaših postova.
Druga teorija koju mi je na utakmici izneo kolega forumaš je da treneri naših protivnika posebno skautuju Mijata i daju posebne odbrambene zadatke svojim igračima kako bi neutralisali po njihovom mišljenju najveću opasnost koja dolazi sa levog krila. Ako je to slučaj, to otvara prostor drugim igračima, pa to može biti i razlog zašto Ivanić ima tako dobar učinak pred golom.
Na kraju, moje je mišljenje da zadržavanjem Gaćinovića u prvom timu možemo da dobijemo više nego da izgubimo.

Vanja sa za razliku od Mijata koji je naš ključni igrač možda već sezonu, na početku priprema je bio treći izbor na golu. Sticajem srećnih okolnosti za sve umešane strane Vanja potpisuje ugovor sa MU koji ga promoviše u našeg prvog golmana. Dečko koji je juče potpisao profesionalni ugovor i priključen prvom timu od jednom postaje prvotimac sa najvećom odgovornošću među 11. On za tu ulogu nije pripreman i moje mišljenje je da, pošto je odgovoran, vredan i pristojan dečko, ozbiljno shvatio svoje zadatke i... uplašio se: "Šta ako nešto za*ebem?". E to je ono što ga drži na liniji, strah da ne izneveri saigrače, navijače, njegove nove poslodavce iz Mančestera. Nekoliko puta je ovde već isticano da je samopouzdanje jedna od najvažnijih osobina golmana a Vanja je postepeno gradi. Na našu sreću, njegovo treniranje vere u sebe nas nije još koštalo bodova (nisam imao srca da gledam ciganski gol opet, ali sa stadiona nije delovalo da je gol njegov) a "zaradio" nam je 50.000€ (ili £), tako da, kao i kod Mijata glasam da još glasnije podržimo ovog dečaka (da, on još ide u školu) koji je tu sa nama još kratko vreme pre nego što ode i napravi sjajnu inostranu karijeru.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodinu volim zato sto uvek igra fudbal sa smekom,uvek je tu na utakmici i po neki vic na terenu.Svi kazemo da Duca nije nista uradio u Vosi,a verujem da niko recimo nije zaboravio onaj njegov drbling na stadionu Partizana.... Tako i Mijat.Samo protiv Nisa je znalacki provukao dve izmedju nogu.Mene je to odusevilo.E sad,mnogi ce se zapitati,kako sam sad odjednom zadovoljan samo tim ucinkom? Stvar je prosta,pre nekoliko utakmica sam pisao da je za Vosu preveliki luksuz da u timu u istom momentu ima "onakve": Poletanovica,Ivanica i Mijata. Ali,ukoliko dvojica od njih igraju fudbal,treci moze da bude taj vic igrac,taj "igrac za publiku". Protiv nisa,Poletanovic i Ivanic su bili dobri,pa mi apsolutno nije smetao onakav Mijat u ekipi. Problem je kad dvojica podbace. A slazem se i da je Mijat bio dobro cuvan,jer je i sam trener pred mec najavio da ce posebnu paznju obratiti na krila Vose,Mijata i Alija.

A sto se Vanje tice,moze se samo plasiti Mancestera,ukoliko pocne da istrcava mislim da nema navijaca Vose koji ga nece podrzati.Ostankom na liniji,samo pravi kontraefekat,bar se meni tako cini
Image
Locked