Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Turija wrote:
Rabba wrote:Luka Lukovic je potpisao za Biel Bienne FC
Moglo bi i da nas ne interesuje gde je - s obzirom na pružene partije u Voši i kasnije izjave.
Na ovaj način ga samo stavljamo u društvo kome ne pripada, ni po čemu, tj nađe se među zaslužnim imenima Vojvodine.
Sa druge strane, tema je transferi... Lukovic je igrao kod nas prosle sezone. Informacija je gde je presao... Sto se mene tice, od ovog trenutka i mozemo da se ponasamo prema njemu kako si naveo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Jel zna neko šta je sa Zoćevićem?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Turija wrote:
Moglo bi i da nas ne interesuje gde je - s obzirom na pružene partije u Voši i kasnije izjave.
Ovaj deo mi je promakao. Šta je izjavio?
Io odio Belgrado
Beonic

Post by Beonic »

Karlsson wrote:Jel zna neko šta je sa Zoćevićem?
Evo, danas debitovao u 92 minutu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Karlsson wrote:Jel zna neko šta je sa Zoćevićem?
Kako sta je, pa igrao je u lucanima, usao pred kraj...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote:
Turija wrote:
Na ovaj način ga samo stavljamo u društvo kome ne pripada, ni po čemu, tj nađe se među zaslužnim imenima Vojvodine.
Sa druge strane, tema je transferi... Lukovic je igrao kod nas prosle sezone. Informacija je gde je presao... Sto se mene tice, od ovog trenutka i mozemo da se ponasamo prema njemu kako si naveo.
Rabba, slažem se, kao informacija o odlazećem igraču sa platnog spiska Vojvodine, ali za više ne zaslužuje, jer se sa takvim ushićenjem nudio zvezdi, kao milinković, onomad, kada je prešao u partizan.Posle takvih stvari mene više njihove karijere, uopšte, ne zanimaju - zaboravljeni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Zahvaljujem. Nisam znao. B92 nije naveo treću izmenu na članku.
salefkv

Post by salefkv »

Red Marquis wrote:
Turija wrote:
Ovaj deo mi je promakao. Šta je izjavio?
http://mondo.rs/a804881/Sport/Fudbal/Lu ... ozove.html" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Jel se zna koliko je Asani spreman i sta je sa deckom?
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Jos jedan kvalitetan stoper i veznjak i da nas bog vidi. Stopera ima kod nas kolko oces po meni vrlo kvalitetnih npr. Slobodan Vukovic iz Novog Pazara bi nam legao kao kec na 11, a veznjak, zna se Maturana :mrgreen:
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ма Матурана је на позајмици у Палестину, на њега да заборавимо вероватно заувек. Био је добар тиму који је представљао Чиле ове године у Лиги Шампиона али није нама :mrgreen:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote:Jos jedan kvalitetan stoper i veznjak i da nas bog vidi. Stopera ima kod nas kolko oces po meni vrlo kvalitetnih npr. Slobodan Vukovic iz Novog Pazara bi nam legao kao kec na 11, a veznjak, zna se Maturana :mrgreen:
A Novi Pazar jedva čeka da nam pokloni igrača? Igramo se zvezde i partizana? Ima i kod nas kvalitetnih odbrambenih. Pekarić, Đurić, Pankov(koji je ipak mlad momak, podložan pritisku i kiksevi bi trebalo da se isčiste u narednim kolima), Dinga, Fimić pa i Milko.

Srednjak može jedan. I to onaj koji će da zameni Ćomaru, kojeg ako zadržimo smo uradili najveći posao u novijoj istoriji kluba. A nećemo.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da li neko(blizak klubu) ima informacije kakvo je stanje sledećih igrača:

Rockov, Fimić, Karanov, Desančić, Asani(Da li su svi posuđeni Proleteru?), M. Novaković(Prošao pripreme, nije registrovan za ligu), Boba Novaković, Zogović, Stojanović(Nisu prošli pripreme, imaju odrešene ruke, klub nije dao nikakve informacije da li su sa njima raskinuti ugovori, ili su i oni negde posuđeni)

Takođe, da li smo još neke igrače izašle iz mlađih kategorija ustupili Proleteru, nekim drugim klubovima, ili smo ih škartirali?
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ko prica o poklanjanju, valjda moze nesto i da se potrosi na novog igraca od zaradjenih para. Tanki smo na stoperima i ako to neko zna onda je to Zaga.

Ako udjemo u LE tek cemo onda biti tanki. Sto se tice sredine mi igramo fucu kad Mica igra, bez njega smo prosek, uz svo postovanje ostalim igracima. U dobroj smo poziciji da napravimo izuzetak u ovom prelaznom roku i da ne useremo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

churguzijanac wrote:Ako udjemo u LE tek cemo onda biti tanki.
Cini mi se da je nama sam ulazak u LE cilj, da ce to da donese finansijsku dobit dovoljnu da nam pokrpi rupe i izvuce nas iz duga i da preko toga niko ni ne razmislja o necem vise. Neka i bude tako, ako to znaci dolazak na zelenu granu i da onda mozemo na tome da gradimo osnovu za naredne sezone.

Samo da ne bude opet nakon sto vration ovih 2,5 koliko smo sada duzni da saznamo da smo duzni jos 2 miliona...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply