Sa druge strane, tema je transferi... Lukovic je igrao kod nas prosle sezone. Informacija je gde je presao... Sto se mene tice, od ovog trenutka i mozemo da se ponasamo prema njemu kako si naveo.Turija wrote:Moglo bi i da nas ne interesuje gde je - s obzirom na pružene partije u Voši i kasnije izjave.Rabba wrote:Luka Lukovic je potpisao za Biel Bienne FC
Na ovaj način ga samo stavljamo u društvo kome ne pripada, ni po čemu, tj nađe se među zaslužnim imenima Vojvodine.
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jel zna neko šta je sa Zoćevićem?
- Red Marquis
- Moderator
Ovaj deo mi je promakao. Šta je izjavio?Turija wrote:Moglo bi i da nas ne interesuje gde je - s obzirom na pružene partije u Voši i kasnije izjave.Rabba wrote:Luka Lukovic je potpisao za Biel Bienne FC
Io odio Belgrado
Evo, danas debitovao u 92 minutu.Karlsson wrote:Jel zna neko šta je sa Zoćevićem?
Kako sta je, pa igrao je u lucanima, usao pred kraj...Karlsson wrote:Jel zna neko šta je sa Zoćevićem?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba, slažem se, kao informacija o odlazećem igraču sa platnog spiska Vojvodine, ali za više ne zaslužuje, jer se sa takvim ushićenjem nudio zvezdi, kao milinković, onomad, kada je prešao u partizan.Posle takvih stvari mene više njihove karijere, uopšte, ne zanimaju - zaboravljeni.Rabba wrote:Sa druge strane, tema je transferi... Lukovic je igrao kod nas prosle sezone. Informacija je gde je presao... Sto se mene tice, od ovog trenutka i mozemo da se ponasamo prema njemu kako si naveo.Turija wrote:Moglo bi i da nas ne interesuje gde je - s obzirom na pružene partije u Voši i kasnije izjave.Rabba wrote:Luka Lukovic je potpisao za Biel Bienne FC
Na ovaj način ga samo stavljamo u društvo kome ne pripada, ni po čemu, tj nađe se među zaslužnim imenima Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zahvaljujem. Nisam znao. B92 nije naveo treću izmenu na članku.
http://mondo.rs/a804881/Sport/Fudbal/Lu ... ozove.html" onclick="window.open(this.href);return false;Red Marquis wrote:Ovaj deo mi je promakao. Šta je izjavio?Turija wrote:Moglo bi i da nas ne interesuje gde je - s obzirom na pružene partije u Voši i kasnije izjave.Rabba wrote:Luka Lukovic je potpisao za Biel Bienne FC
- churguzijanac
Jos jedan kvalitetan stoper i veznjak i da nas bog vidi. Stopera ima kod nas kolko oces po meni vrlo kvalitetnih npr. Slobodan Vukovic iz Novog Pazara bi nam legao kao kec na 11, a veznjak, zna se Maturana 

- KoKanidja
Ма Матурана је на позајмици у Палестину, на њега да заборавимо вероватно заувек. Био је добар тиму који је представљао Чиле ове године у Лиги Шампиона али није нама 

Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
A Novi Pazar jedva čeka da nam pokloni igrača? Igramo se zvezde i partizana? Ima i kod nas kvalitetnih odbrambenih. Pekarić, Đurić, Pankov(koji je ipak mlad momak, podložan pritisku i kiksevi bi trebalo da se isčiste u narednim kolima), Dinga, Fimić pa i Milko.churguzijanac wrote:Jos jedan kvalitetan stoper i veznjak i da nas bog vidi. Stopera ima kod nas kolko oces po meni vrlo kvalitetnih npr. Slobodan Vukovic iz Novog Pazara bi nam legao kao kec na 11, a veznjak, zna se Maturana
Srednjak može jedan. I to onaj koji će da zameni Ćomaru, kojeg ako zadržimo smo uradili najveći posao u novijoj istoriji kluba. A nećemo.
Da li neko(blizak klubu) ima informacije kakvo je stanje sledećih igrača:
Rockov, Fimić, Karanov, Desančić, Asani(Da li su svi posuđeni Proleteru?), M. Novaković(Prošao pripreme, nije registrovan za ligu), Boba Novaković, Zogović, Stojanović(Nisu prošli pripreme, imaju odrešene ruke, klub nije dao nikakve informacije da li su sa njima raskinuti ugovori, ili su i oni negde posuđeni)
Takođe, da li smo još neke igrače izašle iz mlađih kategorija ustupili Proleteru, nekim drugim klubovima, ili smo ih škartirali?
Rockov, Fimić, Karanov, Desančić, Asani(Da li su svi posuđeni Proleteru?), M. Novaković(Prošao pripreme, nije registrovan za ligu), Boba Novaković, Zogović, Stojanović(Nisu prošli pripreme, imaju odrešene ruke, klub nije dao nikakve informacije da li su sa njima raskinuti ugovori, ili su i oni negde posuđeni)
Takođe, da li smo još neke igrače izašle iz mlađih kategorija ustupili Proleteru, nekim drugim klubovima, ili smo ih škartirali?
- churguzijanac
Ko prica o poklanjanju, valjda moze nesto i da se potrosi na novog igraca od zaradjenih para. Tanki smo na stoperima i ako to neko zna onda je to Zaga.
Ako udjemo u LE tek cemo onda biti tanki. Sto se tice sredine mi igramo fucu kad Mica igra, bez njega smo prosek, uz svo postovanje ostalim igracima. U dobroj smo poziciji da napravimo izuzetak u ovom prelaznom roku i da ne useremo.
Ako udjemo u LE tek cemo onda biti tanki. Sto se tice sredine mi igramo fucu kad Mica igra, bez njega smo prosek, uz svo postovanje ostalim igracima. U dobroj smo poziciji da napravimo izuzetak u ovom prelaznom roku i da ne useremo.
Cini mi se da je nama sam ulazak u LE cilj, da ce to da donese finansijsku dobit dovoljnu da nam pokrpi rupe i izvuce nas iz duga i da preko toga niko ni ne razmislja o necem vise. Neka i bude tako, ako to znaci dolazak na zelenu granu i da onda mozemo na tome da gradimo osnovu za naredne sezone.churguzijanac wrote:Ako udjemo u LE tek cemo onda biti tanki.
Samo da ne bude opet nakon sto vration ovih 2,5 koliko smo sada duzni da saznamo da smo duzni jos 2 miliona...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!