Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
UNIT8
Posts: 100
Joined: Thu Mar 25, 2010 11:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by UNIT8 »

Vratili se "sinovci" kojeciji.... :mrgreen:
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Boske87 »

Očekivano, već viđeno xy puta. Trajković treba da se vrati, ipak ima kakav takav kvalitet a i dosta je uloženo u njega i očekuje se da ga možemo prodati. Mene zanima da li iko zna tačne razloge suspenzije? Znam za fotografiju Škuletića i Trajkovića, priču o incidentu u klubu a šta li je Smiljanić napravio ovaj put?
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Helm »

Boske87 wrote:Trajković treba da se vrati, ipak ima kakav takav kvalitet a i dosta je uloženo u njega i očekuje se da ga možemo prodati.
Selektivno kažnjavanje igrača je po meni nešto najgore što jedan klub može da izvede.

Ali podržavam odluku. Ako su prekršili disciplinu, uvideli grešku i pristali na dalje sankcije, apsolutno ih treba vratiti u tim, pogotovo Trajka i Škuletića. Njima je to prvi prestup koliko znam. Smiljanić je već druga priča, on je 237 puta bivao suspendovan zbog raznih bizarnih gluposti i 194 puta rekao da okreće novi list. Pa dokle više čoveče, uništićeš život sebi, pokušaj jednom da iskoristiš ogromno strpljenje ovog kluba!
mili
Posts: 1
Joined: Wed Aug 29, 2012 2:58 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by mili »

Smiljanic jeste pravio :shit: ali ovog puta je suspendovan jer nije dosao na trening....tvrdi da postoje porodicni razlozi o kojima je isto prepodne obavestio strucni stab, ali svaka im cast kad ga i toliko trpe, verovatno nesto postoji , a boga pitaj sta!!!!!!!!?????
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by zapad »

Grba_NS wrote:Sva trojica u 3 lepe, zajedno sa onim ko ih je vratio!!! Idioti, bitno da su u svim mogucim medijima izjavili kako ce ih na Mars proterati!

Edit:
Ovaj topic treba da ponese ime sad vec slavnog Gorana Smiljanica!!! Cenim da ne postoji veci idiot i kreten medju fudbalerima (sirom planete zemlje), i bas mi imamo tu cast da nas reprezentuje...
Postoji veći idiot. To je Branislav Trajković, najveće zlo u ekipi!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by laki »

Ja bih smiljanica tukao usranom potkom dok se ne opameti a u medjuvremenu bih ga odavno isprobao na poziciji levog krila, mislim da bi mogao solidno da pokriva to mesto dok neki nas omladinac ne zauzme to mesto.
Inace cuo sam da Ferati razbija, rece mi decko sto zajedno treniraju, kaze da je ubica. Za jos trojicu je rekao da bi opusteno mogli bar na Vosinu klupu. GDE SU U PRVOM TIMU NASA DECA?! A da, tu su skuletici i ostali...
Image
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Helm »

Polako Laki :D Tu su Nastić i Poletanović. Ima ih još par na klupi, a tu je i Vuk, a ako računaš i Bosketa i Bilbiju eto ti :D Još bih ja i Đuru tu uračunao, nije dete al' je naš. Koga bi ti izbacio iz ovih poslednjih par utakmica a da nije naš? Opcije su Supić, Jokić, Vule (C), Grin, Moreira i Abu ;)
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by laki »

Levo krilo, drugi centarfor (Biblija je smesan po meni, malo manje los nego ranije), desno krilo (Boske je cesto ocajan a nemamo zamenu za njega na krilu)... Nema veze, malo sam prenaglio, ali to je sve zbog ove situacije sa Abuom, jako sam nervozan... Sorry
Image
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1483
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Neizlecivi »

Za Smiljanica mi nikad nije bilo niti ce biti jasno koji k***c radi u klubu. Nema kvalitet po meni, mozda kad bi ozbiljnije radio, bilo bi nesto od njega...ovako je samo debil.
Inace znam za price dok su jos bili u omladincima da je Smiljanic imao obicaj da s vremena na vreme od bate zatrazi koji dinar, a ovaj mu za dzeparac davao ko koju stotinu evra iz svog dzepa ... na sta ih je trosio ne znam, ali pretpostavljam :?
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Helm »

@Laki

Razumem te skroz. ;) Ja bih Bilbiji ipak dao šansu, a Boske je A reprezentativac, mada takođe nisam zadovoljan igrama. :cheers:
masterNS
Posts: 590
Joined: Fri Dec 23, 2011 4:05 pm
Location: Novi Sad

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by masterNS »

Izgleda da Bata voli problematicne, ne znam zasto :roll: ... Da li se iko seca jedne utakmice gde je smiljan pokazao talenat. Ikakav... Mozda sam subjektivan, jer jako ne volim sto ga gledam u Vosinom dresu. Mislim da je davno trebao da popije otkaz, s' obzirom na sve sto je radio.
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Turija »

Kad ovde kažemo Omladinci, niko ne misli da sad oni svi, već sutra, treba da su starteri, ali da ne budu na klupi, i da ne ulaze po 20ak minuta, je stvarno neoprostivo (a na svakoj utakmici dajemo novu i novu šansu problematičnima i limitiranim igračima).
Meni se čini da ova Šampionska generacija naše dece ima i daleko bolji i zdraviji odnos prema Klubu, nego mnogi privilegovani (ne znam na osnovu čega su to, ali na osnovu fudbalskog kvaliteta sigurno nisu).O tome je reč, a verujem da je i Laki na to mislio, kada je spomenuo našu decu.
Njima treba šansu dati sada, da se i dalje nesmetano razvijaju koracima od 7 milja, a ne kao što se dala Vuku (posle 3 godine zakašnjenja), kada to više nema pravog efekta.Sa 21om, ti u 21om veku, treba da si već igrač, čak evropskog formata, a ne Jako Smešne Lige.
Jako smo žalosni kao klub, jer ne cenimo prave vrednosti.Jako malo je 1 (slovima jedan igrač) Poletanović u prvih 11 (verujem da će se još jedan ustaliti, ali on je tu dospeo samo sticanjem okolnosti i drakonske kazne za Pavlovića, koji ipak nešto dao Voši, a sada je i Branković ispred njega).Teško je reći da je to sportski zločin prema našoj deci (još uvek nije), ali je grozna nepravda :oops:
Last edited by Turija on Wed Aug 29, 2012 6:24 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uroš
Posts: 155
Joined: Thu Feb 16, 2012 2:58 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Uroš »

Бата сваком проблематичном повећа плату.Тако је Катаји направио срање,и кад је дошао на разговор о казни,са 600 евра,плата му повећана на 800.Иначе Сале је био баш живахан момчић :D На вашару купи две приколице лубеница,и игра фудбал са њима,кад је тренер Олимпијакоса чуо,аутоматски је запалио у ОФИ,а има још бисера наше деце :mrgreen: али о томе неки други пут.
Camel
Posts: 111
Joined: Tue Nov 28, 2006 11:40 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Camel »

Helm wrote: Ako su prekršili disciplinu, uvideli grešku i pristali na dalje sankcije, apsolutno ih treba vratiti u tim, pogotovo Trajka i Škuletića. Njima je to prvi prestup koliko znam.
Nije Trajkoviću prvi put,mentol je dva puta suspendovan u roku 4 meseca,ja mislim da je to rekord!

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 76594.html
zapad wrote:Postoji veći idiot. To je Branislav Trajković, najveće zlo u ekipi!
I to je istina!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Grba_NS »

Edin Ferati je dobar i talentovan igrac, i jos bih rekao atipican, jer se ne uklapa u te moderne "stereotipe" seljackog (fudbalerskog) ponasanja. Da ne zalazim dublje mislim da me razumete sta hocu da kazem. Inace igra napadaca, s tim da nije bas klasican napadac, izvlaci se na bok, trazi loptu u prostor, dosta se krece. Karakterise ga solidna brzina i kao sto sam vec rekao dobra kretnja bez lopte. On je bio jedan od 4-ice igraca koji su pre 6 meseci bili suspednovani zbog ugovora sa onom menadzerskom agencijom. Mada, ako mene pitate, ja bih pre ubacio Sprema u prvi tim, jer ima bolju igru 1 na 1, bolje fizicke predispozicije, bolji sut, ali za razliku od Feratija ne moze da igra u samom spicu, on (Spremo) je klasican bocni igrac. Mada, ne vidim razlog zasto obojica ne bi bila prebacena u prvi tim. Inace cela ta generacija je skockana do savrsenstva, cak i oni "slabiji" igraci ne podbacuju, vec se savrseno uklapaju u tim i pruzaju svoj maksimum - svaka cast treneru Kosanovicu!
Licno puno ocekujem od Mirka Ivanica, Nebojse Kosovica, Bojana Nastica, Milana Sprema, Nemanje Sekulica, Stefana Nikolica i golmana Marka Kordica, sve su to potencijalno nosioci igre prvog tima za godinu-dve. Ne znam da li je istina da je Aca Glumcevic (odlicni stoper) pokidao ligamente protiv cigana? To moze u dobroj meri da mu odredi dalji tok karijere, nadam se da nije istina!
Post Reply