Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

Umara me i deprimira sve to, ostavku sam kovertirao još pre mesec i po dana. Glasni su kritičari poslednjih dana, a ja im poručujem - možda naš način rukovođenja nije idealan, ali šta će biti posle Bate? Očekujte novu filijalu beogradskih timova u Novom Sadu, dugove, minuse i igrače praznih džepova i stomaka - zaključuje Butorović.

E u tome je glavni problem cak i sam priznaje da ne rade idealno i cemu dalje price. Ko moze biti ovim prosekom zadovoljan ako nemogu vise da urade neka se lepo povuku nek ne brinu oni sta ce biti posle Bate. Da li je neko od Bate trazio trofeje ne onih je sam najavljivao i borbe za titule i posle kao nemoze protiv vetrenjaca. Ocigledno da ovo vise ne vodi nikuda imali su prilik i prilika podrsku navijaca posle finala kupa ali ni to nisu mogli da izguraju i zaista ne vidim da ova uprava zaista nesto radi za dobrobit kluba. Filijala da li jesmo ili nismo to moze svako da tvrdi ali sve se vidi. I da zavrsim u vezi uprave. Evo licno im se zahvaljujem na svemu sto su radili. Napravili su temelj sad je red na nekoj drugog upravi da pocne da gradi.
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Prva i osnovna stvar zbog koje bi da ode je upravo sto smi mi filijala po potrebi Zvezdi !
Kada god im je bilo potrebno, kada kog im je bilo bitno mi smo ih pustili !
I to kada kazem pustili uvek je bilo toliko seljacki i providno da je to bilo bolno.

Jedina stvar za koju ovom coveku skidam kapu je sto nije pustio nikoga kod njih u Beograd.
Ipak ta stavka slozicete se nije dovoljna da bi mi bili zadovoljni radom ove uprave, potrebno je mnogo mnogo vise.

O primanjma igraca ne bih da pricam svi znamo sta je bilo sa Milinkovicem, zasto igraci nisu bili isplaceni? A ovde prica o redovnim platama i punim stomacima.
Pojedini igraci su izgleda pod njegovom palicom imali i seksualni zivot zadovoljen, svaka mu cast. :roll:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Jole
Posts: 291
Joined: Fri May 13, 2011 7:53 pm

Post by Jole »

podbara wrote:... Форум је место где најјасније Управа може да чује шта навијачи мисле и шта навијачи желе...
Mnogo ih bre svrbi sta se pise po forumu, koliko ima kritika na rad i nacin rada, pa jel bilo promena u nacinu rada? Cini mi se da jeste, ali na jos gore, bahatije...
soderstorm wrote:Umara me i deprimira sve to, ostavku sam kovertirao još pre mesec i po dana. Glasni su kritičari poslednjih dana, a ja im poručujem - možda naš način rukovođenja nije idealan, ali šta će biti posle Bate? Očekujte novu filijalu beogradskih timova u Novom Sadu, dugove, minuse i igrače praznih džepova i stomaka - zaključuje Butorović.

E u tome je glavni problem cak i sam priznaje da ne rade idealno i cemu dalje price. Ko moze biti ovim prosekom zadovoljan ako nemogu vise da urade neka se lepo povuku nek ne brinu oni sta ce biti posle Bate. Da li je neko od Bate trazio trofeje ne onih je sam najavljivao i borbe za titule i posle kao nemoze protiv vetrenjaca. Ocigledno da ovo vise ne vodi nikuda imali su prilik i prilika podrsku navijaca posle finala kupa ali ni to nisu mogli da izguraju i zaista ne vidim da ova uprava zaista nesto radi za dobrobit kluba. Filijala da li jesmo ili nismo to moze svako da tvrdi ali sve se vidi. I da zavrsim u vezi uprave. Evo licno im se zahvaljujem na svemu sto su radili. Napravili su temelj sad je red na nekoj drugog upravi da pocne da gradi.
Zasto je tu problem? Idealno jednostavno ne postoji i uvek moze bolje. Problem je u tome da idealizuju svoj rad i zmure nad silnim problemima i nestrucnim radnjama. Zmure naravno teseci se da ima gorih, a i ima gorih naravno.

Mada sam ja i dalje misljenja da sam Bata tu maltene nista nije kriv i da stvari u klubu resavaju poltroncici koji jedino sto umeju da urade jeste da autokrati problem predstavljaju upravo onakvim kakav on moze da proguta, a ne kakav je stvarno. E kad je stadion zapevao Uprava Napolje onda se brod malo uzburkao i do Bate su dosle neke stvari koje su se veoma vesto krile od njega. Zato je usledio i srednjak od celavog, zato su forumasi duzebriznici i zato je jos gomila prljavog vesa isplivala na povrsinu. Jer ako autokrata sazna neke stvari glave bi padale. Njegov najveci greh po mom misljenju je taj sto je oko sebe okupio sve same neznalice i manipulatore najgore vrste i sto je u klubu postavio strahovladu zbog koje je on sam po mnogim gorucim pitanjima ili ostao neobavesten ili pogresno obavesten. Naravno da bi se taj sistem srusio mora prvo da padne sam Bata i tek onda taj sistem funkcionisanja u samom klubu bi se urusio sam od sebe kao kula od karata.
carlons
Posts: 182
Joined: Tue Sep 22, 2009 9:32 pm
Location: Detelinara

Post by carlons »

Jole wrote: ...
Naravno da bi se taj sistem srusio mora prvo da padne sam Bata i tek onda taj sistem funkcionisanja u samom klubu bi se urusio sam od sebe kao kula od karata.
Naprotiv. Nikad se ne udara tamo gde je najtvrdje. I drvo koliko god da je veliko, kad ga dobro potkopas i poseces sitno korenje ono padne samo. Ako mu nekim cudom odseces vrh, uvek izraste drugi, po nepisanom pravilu jos siri i zeleniji.
User avatar
slanobarac
Posts: 3613
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Post by slanobarac »

@ Podbara: Још да додам да проглашење клуба од градског(а ускоро и покрајинског значаја)

Pratim štampu i internet ali nisam nigde naišao na ovu vest pa bih voleo da saznam odakle ova informacija, može i link na članak. Hvala.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

@Jole ja nisam konkretno mislio na to da nisu idalni i da je to problem. Problem je u tome sto on nama izmedju redova govori recimo a sta mi to hocemo. Kao on je nas jedini spas u ovoj ligi i mi treba da se kunemo u njega ko u boga jer cemo videti sta cemo bez njega. Zar cemo se zadovoljavati ovakvim stvarima jer nemoze bolje od toga nije nego. Zar cemo da zmurimo na probleme zboh nekih rezultata kao sto je finale kupa ili 3 mesto u prvenstvu. Uprava koja ne postuje ni svoje navijaci ni ne treba da bude tu.
Jole
Posts: 291
Joined: Fri May 13, 2011 7:53 pm

Post by Jole »

Soderstorm, meni licno ne trebaju ni titule uz ovakav odnos sa navijacima i simpatizerima, a ne nekakava finala i treca mesta. Zato jesam i uvek cu biti protiv bilo koje uprave koja nije domacinska i gospodarska.

Mada oni su najizrazeniji prozor FK Vojvodine, bas takvi kakvi su i bas takvi nam i trebaju jer svojim ne cinjenjem potvrdjujemo da su oni mi i mi oni. :roll:
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

podbara wrote: Апсолутно се слажем са тобом. Овим питањем треба да се баве стручњаци а не лаици. Још да додам да проглашење клуба од градског(а ускоро и покрајинског значаја) не значи заустављање приватизације већ само даје сигурносне механизме који ће клубу омогућити постојање и у будућности(сам облик сарадње тек треба да се прецизира). Ово ти је као "карта за излазак из затвора" у Монополу, имамо неку сигурност и то је нека нада за ведрију будућност?

Још бих хтео нешто да додам што је везано за неко моје искуство живота у овој држави. Промене личности ништа не значе, ми се морамо борити за изградњу система који ће осигурати слободу приватном капиталу у пословању клуба али и заштиту темељних вредности нашег клуба. ББ не сме отићи из клуба као поражена страна, јер је учинио бројне ствари за наш клуб, а мора се рачунати да он и његови сарадници представљају озбиљну политичку и економску снагу у граду.

Форум није место ни где се доводе ни где се терају управе. Форум је место где најјасније Управа може да чује шта навијачи мисле и шта навијачи желе.

Сада је остало на нама да јасно кажемо шта ми хоћемо, а онда да видимо како можемо да удружимо своје снаге ради испуњења тих жеља!
Ne bi da odmažem, ali ovo je čista demagogija, na žalost. Podbara, o čemu je ovde reč?

Da li ta "nada" za budućnost znači da će to što ćemo biti proglašeni za klub od "pokrajinskog značaja", značiti da će neko ući u klub sa punim koferima para, ako već tvrdimo da će to biti sigurnost (finansijsku) FKV? Ili će možda neko sa punim koferima para iz kluba izaći i pri tom neće završiti u instituciji zaduzenoj za lopovluke, jer se neće znati ko je odgovoran? Iskustvo iz života kaže da će biti ovo drugo, ne treba nam gatanje ili gledanje u pasulj da ovo zaključimo.

Šta trenutno sprečava privatni kapital da uđe u klub i zašto nam je potrebno da budemo proglašeni za ne znam ti ja šta? Ako je BB tako ekonomski i politički jaka ličnost, zašto do sada ništa nije investirao u klub, nego se sve svodi na presipanje iz šupljeg u prazno? Eto Uprava nam priča da nema tih vrata na koja se nije pokucalo i zatražila finansijska pomoć u vidu sponzorstva za klub, ali na žalost niko neće da uloži u Vojvodinu (iskreno, malo ko bi i pomogao ovu "bandu" koja nam "vodi" klub). Odgovor je jednostavan, jednostavno, ova Uprava i njeni satrapi imaju jako loš ugled (pa dovoljno je samo pogledati način odevanja pojedinaca) u poslovnom i finansijskom svetu, i to je naš najveći problem za veći zalogaj kada su u pitanju moćniji sponzori.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Zeljafcv wrote: Ne bi da odmažem, ali ovo je čista demagogija, na žalost. Podbara, o čemu je ovde reč?
Што ме питаш када си сам на све одговорио? Лепо сам написао да улазимо у један нови систем организације спорта за који нико жив не зна како ће се развијати! Ко и где је споменуо пуне кофере пара? Да се надовежем на твоју причу о томе зашто нико неће јавно да ради са нашом Управом? У питању је само имиџ који имају у јавности и ништа више. Ако мислиш да су Дуле Далтон, Гајић, Дуброја и Бато без значаја у нашем граду онда шта да ти кажем(једно је шта би волели а друго је шта је стварност)? Ова Управа, односно људи око ње, много су дуже у Војводини него што ти мислиш. Све је почело када су клуб водили Попивода и Косановић па преко Рајана Лучића и Кнежевића, а ако се тога можда не сећаш сигурно знаш чији је Рабрен био човек и зашто појединци нису успели да га отерају из клуба.
Не разумем зашто си ме прозвао демагогом и упутио ми овакве хладне речи? Објасни ми коју сферу нашег друштвеног живота не контролише политика? Зар мислиш да долазак актуелне Управе у клуб није био без амина неког центра моћи?
Понављам овде, да ми је нада да ће се због притиска ЕУ и УЕФЕ довести ред и у наш фудбал, и да ће онда заживети она три принципа о којима сам говорио-стручност,законитост и транспарентност. Желим клуб који ће у будућности зависити од финансијске помоћи навијача(чланарине,карте итд.) и да ћемо јасно дефинисати шта је суштина ФК Војводина. Ако је ово демагогија, онда хвала лепо!
И да додам, ниједан успех ФК Војводине није дошао без политичке заштите. Стадион смо добили захваљујући Даки Поповићу(био је члан Пашићеве странке), Коста Хаџи је такође био изузетно политички активан. Напредак после рата био је везан за Стевана Дороњског, Ивицу Врачарића и Јована Дејановића. Запамти, постоји битна разлика између политичке заштите и политичког управљања клубом, а у овој држави политика одлучује о свему!
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

И сад зато што живимо у банана држави па су ти мафијаши главни у граду, ми треба да их поштујемо и величамо?
Какав црни притисак УЕФА? Па они су сами изјавили да ни не посматрају нашу лигу и да ми нисмо сумњиви када су неке судије из региона похапшене. А све то због тога што је Платинију потребан Толетов глас.
И још сада треба да пустимо неке политичаре у клуб, јер ће нам то донети нешто добро? Ај ми молим те наведи једну ствар коју су политичари добро урадили у овој држави.
Једино што мени преостаје је да посумњам да ти покушавап да прогураш неку своју странку као нашег спасиоца. Не тврдим, сумњам.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

aNS wrote:И сад зато што живимо у банана држави па су ти мафијаши главни у граду, ми треба да их поштујемо и величамо?
Ко и где је тражио величање Управе?
aNS wrote: А све то због тога што је Платинију потребан Толетов глас.
Нисам знао за то? Добро си информисан, хвала за инфо!
aNS wrote:И још сада треба да пустимо неке политичаре у клуб, јер ће нам то донети нешто добро?
Костић је дошао у клуб као веома активан политичар, исто тако и Јефтић!
aNS wrote:Ај ми молим те наведи једну ствар коју су политичари добро урадили у овој држави.
Без речи!
aNS wrote:Једино што мени преостаје је да посумњам да ти покушавап да прогураш неку своју странку као нашег спасиоца. Не тврдим, сумњам
Да ти одговорим јавно, моја странка је ФК Војводина а сумње без аргументације немој износити у јавност јер лако могу да прерасту у клевету.
Тема је Управа а не ја! Ја сам само један обичан навијач и ништа више од тога!
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

Извини али ти си сам написао како су ти људи значајни за наш град.
Нисам ни ја информисан за то али мало логички размишљам. Ево реци ми ти онда који је разлог што Платини штити Толета.
Јел је тај Костић уради нешто добро за Вошу?
А за ово последње ја немам речи. Јер по овоме што ти пишеш се јасно види да твоја љубав према Воши није права.
Можда си некада волео нашу Вошу искрено, без икаквих интереса али изгледа да се неки људи у овој кризи промене па забораве шта је то љубав и потпуно се окрену интересима
Видим да поседујеш много старих слика и докумената о Воши и то су само докази да си ту Вошу некада пратио из чисте љубави али времена се мењају.....
User avatar
OverForty
Posts: 49
Joined: Sun Nov 21, 2010 3:12 pm
Location: Grbavica, Centar, Zapad

Post by OverForty »

Bez politicke podrske u ovom trenutku Vojvodina ne moze daleko. Voleli mi to ili ne samo lokal patriotske opcije nam pomazu u ovom momentu.
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

aNS wrote:Јер по овоме што ти пишеш се јасно види да твоја љубав према Воши није права.
Можда си некада волео нашу Вошу искрено, без икаквих интереса али изгледа да се неки људи у овој кризи промене па забораве шта је то љубав и потпуно се окрену интересима
Видим да поседујеш много старих слика и докумената о Воши и то су само докази да си ту Вошу некада пратио из чисте љубави али времена се мењају.....
Čemu ovakav ton i ovakvo omalovažavenje jednog od uvaženijih članova ovog Foruma i Sajta? O kakvim interesima pišeš? Bez dokaza, prepuno zlonamernih nagađanja, sa jedinim ciljem da se uvredi čovek koji je gotovo napravio ovo mesto! O tome da je nekad Vošu pratio iz čiste ljubavi (o čemu "svedoče" stare slike i dokumenti), a danas ne, da i ne govorim...

Lepljenje kojekakvih etiketa drugom Forumašu izgleda postaje manir na ovom Forumu! Zaista sramno...
Brick Liman
Posts: 827
Joined: Wed May 02, 2007 3:54 pm
Location: Tower Blocks Liman

Post by Brick Liman »

aNS wrote:Извини али ти си сам написао како су ти људи значајни за наш град.
Нисам ни ја информисан за то али мало логички размишљам. Ево реци ми ти онда који је разлог што Платини штити Толета.
Јел је тај Костић уради нешто добро за Вошу?
А за ово последње ја немам речи. Јер по овоме што ти пишеш се јасно види да твоја љубав према Воши није права.
Можда си некада волео нашу Вошу искрено, без икаквих интереса али изгледа да се неки људи у овој кризи промене па забораве шта је то љубав и потпуно се окрену интересима
Видим да поседујеш много старих слика и докумената о Воши и то су само докази да си ту Вошу некада пратио из чисте љубави али времена се мењају.....
Vi i dalje ne odustajete od bezobraznog odnosa prema Podbari, jel? Ja vas sve javno prozivam da priložite barem JEDAN DOKAZ koji će da govori u prilog vašim tvrdnjama, a ne da šuketate po forumu iz vaše tople anonimnosti. Evo ja javno tvrdim da Podbara više voli ovaj klub od svih vas mudrosera zajedno, a kao dokaz toga vas upućujem na bilo koji tekst iz istorije kluba koji je objavljen na ovom sajtu ili časopisu "Huk sa severa". I posle se bunite za banovanja na forumu, a niste u stanju da ispunite elementarnu stvar kakva je potrebna za teške optužbe na račun pojedinih forumaša, a to je bilo kakav dokaz. Ne može se ljude blatiti tek tako gospodo i drugovi. Nas par se optužuje da zastupamo nečije interese, da smo članovi izvesnih političkih opcija koji u Vojvodini vide priliku za ličnu korist. Evo ja vas sad javno prozivam da iznesete poimence ko je član koje partije ili interesne grupe na ovom forumu. Ja lično nisam nikada bio, niti ću, član nijedne partije ni interesne grupe i baš bih voleo da vidim da neko dokaže suprotno.
To što vam Podbara govori neprijatnu istinu u lice, tj. činjenicu da su Bato i njegova ekipa veoma bitna društvena sila u gradu, koja vrlo lako može da radi šta hoće sa smećem od lokalnih političara, društvenih radnika i "biznismena" ogrezlih u korupciji, nije razlog da to kao retardirana deca shvatate kao podršku postojećoj upravi, već da se prilikom razmišljanja o konkretnim akcijama smenjivanja postojeće uprave ima i to u vidu. Jedno je srati po forumima, na optičkim kablovima, o upravi (i treba da se sere, neka čuju), a sasvim drugo su konkretne akcije u realnosti, na stadionu i ulici. Ta bitka se sigurno neće dobiti radikalno besnim postovima na forumu.
Pun mi je qratz uvređenih gospođica, policijskih doušnika i sejača zle krvi među navijačima Vojvodine.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply