Ljube Dundjerski

Duke

Ljube Dundjerski

Post by Duke »

Sramota je sto je jedan takav igrac i takav covek otisao na takav nacin!
Bez ikakvog obrazlozenja od strane bilo koga, bez buke, bez potresa...

S obzirom da je Ljube bio suvo zlato nase ekipe, igrac koji je neverovatno znacio timu, koji je povezivao nepovezano i spasavao izgubljeno, a najpre covek koji je svoju ljubav prema klubu, u kojem je stekao afirmaciju, nebrojeno puta dokazao - nije to zasluzio...

A Klub koji se odrice takvih igraca i takvih ljudi na tako jadan i sraman nacin - nije zasluzio ni da ih ima. Zao mi je sto je i Govedarica tako zavrsio karijeru...

Zelim Ljubetu sve najbolje u 'penzionerskim' danima i bar nekoliko reci pojasnjenja svega ovoga...
You'll never walk alone!
limanfkv

Post by limanfkv »

I vise je nego tuzno da nasa 2 bivsa reprezentativca odu na ovakav nacin...
0.0625
Turija

Post by Turija »

Nemam reči šta se radi, još manje kako to sve tako prolazi kao da se ništa nije dogodilo.I, posle se pitamo zašto nam tako ide.Jednostavno, prolazimo samo onako -kako smo zaslužili, izuzimajući navijače. Mada...?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ISUS

Post by ISUS »

Dundji je kljucni igrac i covek za igru Vojvodine(to je govorio i Djumi).Mnogo mi je zao sto vise ne igra za nas.
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Pre pocetka prvenstva sam ovde rekao da ce Ljubisa Dundjerski malo igrati jer je pomalo istrosen(fizicki) i tako je bilo iako je bilo oprecnih misljenja.Ali niko nije sporio njegovu zelju,volju,ljubav prema klubu.Mogao je Dundjerski jos da pomogne ali su neciji interesi presudili da on napusti klub.Cak ga nisam video ni na utakmici u subotu(ni na zapadu ni na jugu gde je sedeo kad je bio povredjen).Moramo da shvatimo da je Dundjerski oteran iz kluba isto kao i Govedarica samo na mnogo perfidniji nacin.Neznam da li znate da njih obojica imaju po ugovoru obavezno radno mesto u klubu posle zavrsetka karijere ali niko iz vrhuske u klubu ne zeli zvucno ime jer im moze izazvati probleme.Nazalost i ovo ce proci kao i sve do sada i otici u zaborav.Cenim sto obojica igraca(bivsih) nisu hteli da talasaju ali mislim da je sve ovo stanje nastalo zbog cutanja mnogih koji su mnogo znali i da nam dalje cutanje donosi samo jos gore stanje.Dundjerskom zelim puno zdravlja i srece i da sto pre bude ponovo deo ovog kluba i da mu porucim da f.k.Vojvodina nije par ljudi iz uprave i struke.Pozdrav.
Владика
Administrator

Jedan je Ljube Dundjerski

Post by Владика »

Vec sam pisao o tome koliko me je ogorcio ovakav odlazak Dudjerskog. Nestao je kao da ga je OZNA usred noci odvela. Jos jednom je na delu pokazano i dokazano na kom nam je nivou sportsko novinarstvo u Novom Sadu. Pa zar ti novinari ne zive od vesti, zar ne zive od senzacije? Izgleda da zive i od donacija pojedinih mocnika koji su u stanju da zataskaju ovakav skandal.
Vazno je da je Ljube iz svog ovog blata izasao cist i nadam se da ce buduci razvoj dogodjaja omoguciti ovom proslavljenom asu da se vrati u voljeni klub!
Ljube jedno veliko hvala i sve najbolje!
Vuk

Re: Jedan je Ljube Dundjerski

Post by Vuk »

podbara wrote:Vec sam pisao o tome koliko me je ogorcio ovakav odlazak Dudjerskog. Nestao je kao da ga je OZNA usred noci odvela. Jos jednom je na delu pokazano i dokazano na kom nam je nivou sportsko novinarstvo u Novom Sadu. Pa zar ti novinari ne zive od vesti, zar ne zive od senzacije? Izgleda da zive i od donacija pojedinih mocnika koji su u stanju da zataskaju ovakav skandal.
!
Dundjerski je pravi lik i mnogo ce nedostajati Vojvodini.To ce se tek videti u drugom delu prvenstva.
gabric_a

Post by gabric_a »

Steta,nema Vosa u ekipi vise seniorskih reprezentativaca (ovde mislim na nase,svaka cast Kizi).
Dosad smo imali igrace koji su nastupali za sve kategorije nase drzave,a sad nam je najvise rangiran samo Stepanov u U21.
Dundjerski ce stvarno nedostajati ekipi,covek sa tolkim iskustvom,naspram ovih ostalih...
Srecno mu bilo... :wink:
Djumi

Post by Djumi »

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ohohoooooooo pa koga ja to vidim :D

Kako ide, Djumi, shta ima novo?
mile bronx

Post by mile bronx »

Moram prepricati scenu posle utakmice sa Obilicem...
Idemo sa Vracara Djumi, ja i jos dvojica clanova ovog foruma (jedan je cak i administrator, heh,heh) i zovu Djumija na mobtel nasi fudbaleri.... I svi mu pricaju kako je bio u pravu, kako smo dobili Obilic, itd...i javlja se moj komsija Ljube na fon i sledi prica: A jeli, gde si nasao one mamke za pecanje :D
P.S. Nadam se da sam dobro objasnio put do Srbobrana :wink:
Djumi

Post by Djumi »

mile bronx wrote:Moram prepricati scenu posle utakmice sa Obilicem...
Idemo sa Vracara Djumi, ja i jos dvojica clanova ovog foruma (jedan je cak i administrator, heh,heh) i zovu Djumija na mobtel nasi fudbaleri.... I svi mu pricaju kako je bio u pravu, kako smo dobili Obilic, itd...i javlja se moj komsija Ljube na fon i sledi prica: A jeli, gde si nasao one mamke za pecanje :D
P.S. Nadam se da sam dobro objasnio put do Srbobrana :wink:
Mile jel Ti hoces da izazoves istragu u klubu :?: Samo bez imena.
Image
Last edited by Djumi on Sat Oct 08, 2005 10:11 pm, edited 1 time in total.
Djumi

Post by Djumi »

Radoye wrote:Ohohoooooooo pa koga ja to vidim :D

Kako ide, Djumi, shta ima novo?
Pecam,citam i skolujem se :!:
Image
Djumi

Post by Djumi »

Ljubiša Dunđerski
Image

Datum rođenja 26.05.1972.
Visina 184 cm
Težina 80 kg
Pozicija Sredina
Došao iz FC Trevizo, Italija
Ljubiša Dunđerski u svojoj bogatoj karijeri promenio je više klubova, od lokalnih u kojima je bio na kalenju do svetski priznatih klubova.

FK Vojvodina
FK Mladost, Bački Jarak
FK Borac, Čačak
FK Vojvodina
FC Atalanta, Italija
FC Komo, Italija
FC Trevizo, Italija
FK Vojvodina

U Vojvodinu se vraća u sezoni 04/05.

Četiri puta nastupao je za A selekciju
Djumi

Post by Djumi »

Postavio bih jedno pitanje Dundjiju.
Ljube zasto si dozvolio da te pobedi Drakulic :?:

Ocekujem brz odgovor.
Locked