Koncept foruma mi nikada nije bio previše drag, nikad nisam imao živaca da se upuštam u neka silna prepucavanja i vređanja sa onima kojima je tastatura polje za razularenost super ega... Ovaj forum zaista takve ljude i takav nivo konverzacije ima samo u tragovima i nadam se da će nas sve dobrano nadživeti...
Čestitam!
У последње време, разочаран сам начином комуникације на форуму . Не разумем ту потребу да се саговoрник дискредитује, унизи, увреди и понизи. Зар нисмо сви овде због Војводине? Старија генерација навијача Војводине сматра све нас за једну велику породицу, а ваљда и у породицама мора да буде уважавања и поштовања? Зар нећемо сутра сви ми бити на неком гостовању, зар сутра испред нас неће стајати неки изазов или непријатељ? Мислите и о томе пре него што почнете да вређате и етикетирате своје саговорнике.
podbara wrote:У последње време, разочаран сам начином комуникације на форуму . Не разумем ту потребу да се саговoрник дискредитује, унизи, увреди и понизи. Зар нисмо сви овде због Војводине? Старија генерација навијача Војводине сматра све нас за једну велику породицу, а ваљда и у породицама мора да буде уважавања и поштовања? Зар нећемо сутра сви ми бити на неком гостовању, зар сутра испред нас неће стајати неки изазов или непријатељ? Мислите и о томе пре него што почнете да вређате и етикетирате своје саговорнике.
Ovaj forum gubi duh zapada, a postaje epicentar severa...A, severu, uz uvazavanje, postovanje i sve ostalo, mesto na drugom forumu, a ne ovom!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!