Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Mislim da je najbolje da postavimo za trenera Maneta Radinovica (ako ne znate ko je onda ste sigurno culi za emisiju MANEMANIJA) 8)
Samo napred Vojvodina!!!
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Po meni najbolje resenje od deja vu-a , koje sam spominjao. Daj Boze, da ne gresim. Tako da sam zadovoljan. Al` dobro ja se nisam ni nadao nekom strancu ili tako nesto, jer se trudim da ne padam dva puta na istu foru.
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

SlobaNN wrote:Mislim da je najbolje da postavimo za trenera Maneta Radinovica (ako ne znate ko je onda ste sigurno culi za emisiju MANEMANIJA) 8)
Zar stvarno misliš da u Novom Sadu postoji čovek koji ne zna ko je Manojlo Radinović?! :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

Cirkus ponovo radi!!!!

Da li ste svi kupili karte?


:? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
User avatar
buraz
Posts: 130
Joined: Mon Aug 17, 2009 9:29 pm
Location: Novi Sad

Post by buraz »

S konja na magarca!
Jedna je crvena a druga je bela....
kuzma liman
Posts: 542
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am

Post by kuzma liman »

the Gari wrote:
SlobaNN wrote:Mislim da je najbolje da postavimo za trenera Maneta Radinovica (ako ne znate ko je onda ste sigurno culi za emisiju MANEMANIJA) 8)
Zar stvarno misliš da u Novom Sadu postoji čovek koji ne zna ko je Manojlo Radinović?! :D
covek koji je jednom prilikom izjavio da je izmislio radovanje posle gola :lol:
User avatar
Anakin Skywalker
Posts: 56
Joined: Fri Oct 09, 2009 10:22 pm
Location: Novi Sad

Post by Anakin Skywalker »

prateći dešavanja ovo me podseća na UNTERGAG
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
1892
Posts: 1089
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Post by 1892 »

Siva Eminencija wrote:Bolje je dati treneru platu 500 evra i biti treci , nego 10000 evra i biti treci .
Ovo je Srbija .
čovek je za naše uslove ODLIČAN stručnjak ali je dosta težak za saradnju...ovo je iz usta iskusnog fudbalera kojeg je Sosa kratko trenirao, još što je takođe bitno je i to da mi je dotični napomenuo da Babić ne trpi da mu se iko meša u posao.
Come on you Reds!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Uvek sa tobom wrote:Kako mozes da kazes da je on problem,covek nas je digao iz mrtvih(ne kazem da nije imao nikakve koristi od toga) al za razliku od predhodnika Midrag Kostic,sta je on uradio jel i on davao kljakusima premije kao Bata NIJE,jel on uredio SC nije jel nam on skinuo reflektore JESTE,ne znam ko treba da dodje za predsednika!!???
Onda se opusti i uzivaj u ovom cirkusu koji nam priredjuje..nadam se samo da imas neku granicu tj. krajnju tacku do koje ce ici to bezgranicno poverenje u lik i delo naseg sadasnjeg predsednika i onda se samo molim te nemoj buniti protiv budeceg trenera i igraca jer je sve njih doveo upravo Bata a ne Miodrag Kostic ili naprimer ja..i vise mi je pun kufer tih zasluznih gradjana..sta ja sada treba da uradim,da mu poljubim straznjicu i kazem Bato izvadio si nas iz blata i sad imas prava da se igras sa nasom sudbinom i da nas ugasis ako treba,nikad se ovde nista nece promeniti,svi glume partizane i gospodare nasih sudbina..zbog nekih svojih ranijih zasluga..
Ako tako gledamo daj da onog alkosa Kosana postavimo za dozivotnog predsednika a Ljupka za dozivotnog trenera,Cedu Marasa za dozivotnog golmana..jer ipak su nam oni doneli drugu titulu
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Ima jedna stara dobra narodna:Coban tera ovcice,lakoj lane,diri diri dane,coban tera ovcice laganooooooooooo.Neznam zasto mi je ova pesma pala na pamet.Ako remeti koncepciju teme molim moderatora da obrisePozdrav
User avatar
Turija
Posts: 10807
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ako je sad već izvesno da je Babić novi trener Vojvodine, mogu reći samo toliko (dok se ne vidi trenerova ruka na terenu), da je pre njega bio neko od koga smo očekivali mnogo, pa nije bilo ništa.Sada dolazi neko, od koga ne očekujemo ništa, pa ćemo videti šta će biti :?: Bar će razočarenje biti manje.Zašto sada treneru ne bi dali 5-6 kola, pa onda podvlačili crtu.
To je manje od uobičajenih 100 dana kredita, a čovek će se naći u mnogo težim uslovima od predhodnika, jer nasleđuje stanje, a nije odradio pripreme po svome planu.Pred sobom ima 2 zadatka, i to da oba reši u toku takmičenja, kao i breme imena predhodnika.Nije nimalo zavidan posao.
E sad pozorište (u kući) oko izbora novog trenera, ne mogu da verujem da je nekog ovde iznenadilo, jer svi dobro poznaju situaciju i aktere.Naravno da i mene nervira, ali još uvek ne vidim rukovodeću garnituru u NS koja bi mogla da se izbori sa problemima takmičenja i plasmana Vojvodine, u stanju u kakvom je danas fudbal u Srbiji.
Eto npr Indjija, iza koje stoji veoma bogat grad, boriće se tek za ulazak u JSL (lane im nije uspelo :cry: ).Da li će ove sezone ući, veliko je pitanje?A čak i da uđe, nema šanse da bude druga ili treća u JSL.Nije ovo podrška onome što se radi, već samo surova realnost.Kako malo pre meni otpisa Voja (u vezi Stojkovića), da ne gledam sve crno, jer to je zicer :wink: mada ja mislim da će se na ovaj čekati daleko, daleko duže (od leta 2010).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Image

Branko Sosa Babic (11.09.1950)

igracka karijera; (zvezda, Osijek, belgiska prva liga, francuska prva liga)

trenerska karijera; 1985-1990 Teleoptik, 1990-92 pomocnik Ljupka Petrovica, 1992-1993 Napredak, 1993-1995 Vozdovac, 1995-1997 Zvezdara, 1998-2000 Mladost Lucani, 2000-2001 FC MITO HOLLYHOCK (proglasen za najboljeg trenera u japanskoj 2 ligi), 2001-2003 - FC SHIMITSU S-PULSE(dva kupa i igrao finale azijskog kupa),
2003-2004 Cukaricki(uveo ih u prvu ligu), 2004-2005 OFk Beograd, 2006-2007 Cukaricki, 2007/2008 Buducnost
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1443
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

vladans wrote:
Uvek sa tobom wrote:Kako mozes da kazes da je on problem,covek nas je digao iz mrtvih(ne kazem da nije imao nikakve koristi od toga) al za razliku od predhodnika Midrag Kostic,sta je on uradio jel i on davao kljakusima premije kao Bata NIJE,jel on uredio SC nije jel nam on skinuo reflektore JESTE,ne znam ko treba da dodje za predsednika!!???
Onda se opusti i uzivaj u ovom cirkusu koji nam priredjuje..nadam se samo da imas neku granicu tj. krajnju tacku do koje ce ici to bezgranicno poverenje u lik i delo naseg sadasnjeg predsednika i onda se samo molim te nemoj buniti protiv budeceg trenera i igraca jer je sve njih doveo upravo Bata a ne Miodrag Kostic ili naprimer ja..i vise mi je pun kufer tih zasluznih gradjana..sta ja sada treba da uradim,da mu poljubim straznjicu i kazem Bato izvadio si nas iz blata i sad imas prava da se igras sa nasom sudbinom i da nas ugasis ako treba,nikad se ovde nista nece promeniti,svi glume partizane i gospodare nasih sudbina..zbog nekih svojih ranijih zasluga...

Ako tako gledamo daj da onog alkosa Kosana postavimo za dozivotnog predsednika a Ljupka za dozivotnog trenera,Cedu Marasa za dozivotnog golmana..jer ipak su nam oni doneli drugu titulu
Ja samo tvrdim da Bata nije kriv zbog losih rezultata to sam ciljao u proslom postu,i da stepanovic je verovatno oteran jel je smetao (M)rdji i Djurovskom lakse je oterati 1 Stepija nego ova dva balvana,onolike premije dobiti za jednu utakmicu pa ja bi grizao celu tekmu.Ovaj trener nije ni do kolena Stepiju tu se slazem...
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

I sad, koje lud najposle, da li GEDA il' mi sto se natezemo s' gedom :?: :?: :?:
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Морам да изразим похвале уредништву сајта што није наседало на небулозне приче о новом тренеру и што је имало стрепљења да сачека и поново прво јави име новог тренера.
Што се тиче самог тренера сложићу се са констатацијом да је ова опција боља од Косана. Али опет морам да се питам где су у овој причи један Рутоњски, Грујић. Ћурчић, Говедарица, Пирмајер, Дунђерски.... зашто је од свих оних играча који су поштено одрадили уговор са Војводином једину шанса за рад у клубу је добио деран који је намештао жуте картоне како би ишао да гледа "дерби" и који никада није скривао где му је срце. Зашто је Војводина поново маћеха према онима који је воле а брижна мајка према онима који су јој пљунули у лице?
Post Reply