25. kolo: Vojvodina-Partizan 0:2

Sta ocekujete u nedelju

Pobeda
10
38%
Poraz
10
38%
Nereseno
6
23%

Total votes: 26

SlobaNN

Post by SlobaNN »

Rabba wrote:Djurovski, Lazetic, Mrdja !?!

Ja cu ipak da preskocim sutrasnji duel, hvala lepo...
Sta sada fali Mrdji? Ako je covek u formi sto da ne igra onda? Za ostala dva necu da komentarisem zna se gde im je mesto. Umesto Djurovskog treba Trivunovic, umesto Lazetica Aleksic.
mihailov

Post by mihailov »

SlobaNN wrote:

Sta sada fali Mrdji? Ako je covek u formi sto da ne igra onda? Za ostala dva necu da komentarisem zna se gde im je mesto. Umesto Djurovskog treba Trivunovic, umesto Lazetica Aleksic.
Slazem se donekle,mada je postavlja pitanje u kakvim okolnostima je on postizao golove i koliko su ti golovi plod njegove forme?2 protiv Cukarickog,1 protiv Jagodine...iskreno,sumnjam u regularnost tih utakmica...
Napred Voso!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Какав црни Ђуровски? Какви црни Дуброја, Лазетић или Гајић? Сутра се игра меч који представља много више од игре. Долази клуб који представља све оно што је лоше у нашем друштву још од уласка совјетских тенкова у Србију 1944. године. Дођите сви(иако је Ускрс) да заједнички покажемо презир према убицама и њиховим идејним покровитељима. Дођите заједно да одамо почаст нашем преминулом другу Деји Лонцу! Има доста разлога да се сутра прескочи ручак,изгрбаве обавеза и да подршка црвено-белим бојама.
Dejan

Post by Dejan »

podbara wrote:

Какав црни Ђуровски? Какви црни Дуброја, Лазетић или Гајић? Сутра се игра меч који представља много више од игре. Долази клуб који представља све оно што је лоше у нашем друштву још од уласка совјетских тенкова у Србију 1944. године. Дођите сви(иако је Ускрс) да заједнички покажемо презир према убицама и њиховим идејним покровитељима. Дођите заједно да одамо почаст нашем преминулом другу Деји Лонцу! Има доста разлога да се сутра прескочи ручак,изгрбаве обавеза и да подршка црвено-белим бојама.
Upravo je podbara otkucao slican tekst kakav sam ja zeleo, mislim da je ovo sustina!
Milan

Post by Milan »

vladans wrote:mozemo na tribinama,da ne dozvolimo da u nasoj kuci budemo manjina,taj osecaj smo svi godinama imali i znamo kako je bolan!
Na moju veliku žalost, mislim da nam se ova pojava neminovno vraća...
POŠTO OBRAZ ???!!!
021

Post by 021 »

Ne, to je ipak samo igra. Teren, lopta, 22 igrača i 2 gola. Sve ostalo je sporedno. Ljudi hoće da vide fudbal, a toga kod nas nema. Lepota igre, to je ono što treba da puni tribine. Ljubav prema Vojvodini se podrazumeva. Ali, ako nema prave Vojvodine, ako Vojvodina na terenu nije ona Vojvodina koja živi u srcima navijača, ako se prema tim istim navijačima ponaša kao prema idiotima, vređa ih, šikanira, onda ni prave ljubavi ne može biti. Stidim se onih koji predstavljaju Vojvodinu, koji stoje iza njenog imena. Ljudi hoće da vide pravu Vojvodinu, a ne neki beogradski škart. Suvišno je govoriti, ali ko hoće da gleda kako neko nekoga (pre)prodaje - ide na pijacu.
Kakvi tenkovi, ubice, huliganski obračuni... „Više od igre“ ? Pa, toga nam je valjda svima već preko glave... To treba istisnuti sa novosadskog stadiona, na kome treba da ima mesta samo za fudbal i Vošu.
Владика
Administrator

Post by Владика »

021 wrote: Kakvi tenkovi, ubice, huliganski obračuni... „Više od igre“ ? Pa, toga nam je valjda svima već preko glave... To treba istisnuti sa novosadskog stadiona, na kome treba da ima mesta samo za fudbal i Vošu.
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=s ... ikaz1=2009
Alexandar

Post by Alexandar »

Podbara svaka ti čast!
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
max

Post by max »

021 wrote:Ne, to je ipak samo igra. Teren, lopta, 22 igraèa i 2 gola. Sve ostalo je sporedno. Ljudi hoæe da vide fudbal, a toga kod nas nema. Lepota igre, to je ono što treba da puni tribine. Ljubav prema Vojvodini se podrazumeva. Ali, ako nema prave Vojvodine, ako Vojvodina na terenu nije ona Vojvodina koja živi u srcima navijaèa, ako se prema tim istim navijaèima ponaša kao prema idiotima, vreða ih, šikanira, onda ni prave ljubavi ne može biti. Stidim se onih koji predstavljaju Vojvodinu, koji stoje iza njenog imena. Ljudi hoæe da vide pravu Vojvodinu, a ne neki beogradski škart. Suvišno je govoriti, ali ko hoæe da gleda kako neko nekoga (pre)prodaje - ide na pijacu.
Kakvi tenkovi, ubice, huliganski obraèuni... „Više od igre“ ? Pa, toga nam je valjda svima veæ preko glave... To treba istisnuti sa novosadskog stadiona, na kome treba da ima mesta samo za fudbal i Vošu.
Lepo receno!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Tekst sa sajta je najblaze receno smesan...Pobeda na tribinama?Pa da nisam bio na utakmici jos bih i poverovao, ali ovako jos uvek mi u glavi odzvanja kako je Zapad grmeo na prozivanje sa Severa, a kako je nem bio kad se prozivalo sa istoka, plus sto ih je Firma nadglasala tokom svih 90 minuta, sto su na nekim forumima i sami priznali!
ice

Post by ice »

Lupetaju na njihovom sajtu.Zna se ciji je grad,ali ciji ce biti stadion na pojedinim utakmicama zavisi od mnogo cega.Ja licno mislim da se mnogi ljudi koji navijaju za Vosu nece puno uzbuditi zbog ovoga sto ovi iz Beograda lupetaju,jer ako dodju na stadion mnogo vise ce se uzbuditi i to negativno kada vide sta ove nase budale na terenu pokazuju i kako se ponasaju oni koji su im gazde.Mislim da je tipicna decja i nezrela reakcija uzbudjivati se zbog ovakvih najava,uostalom oni sebi rade reklamu sto je i razumljivo a normalno je da su u nekim stvarima u prednosti kada im klub trenutno mnogo bolje funkcionise i od nas i od cigana.Ocekivati da ce nas biti na stadionu u nekom ogromnom broju i da cemo nesto uraditi da umirimo grobare su totalno nerealna,naprotiv za suprotno ce se pobrinuti nasa uprava i igraci(ne bas svi) pa cemo mi svi opet ispasti budale.
Na kraju ako se vec apeluje da se dodje na ovu utakmicu,onda to isto treba uraditi i pred svaku sledecu,nema razlike.Ja mislim da bi bas bilo korisno za nas da nase svemocne gazde i protiv grobara vide poprilicno slabo ispunjen i sever i ostale tribine bar sto se nas tice.To bi im bio signal da im njihove igrarije vise ne prolaze,ali ovako izmusce nas do poslednje pare.

P.S.-a sta reci za cene ulaznica(osim za sever)? :lol:
700 dinara za zapad,time ce spreciti i nase da ga popune,realno govoreci jako mali broj ljudi ima sezonske karte za tu tribinu.Ko bude vec dosao da navija za Partizan,budite ubedjeni da ce toliko i platiti.Po meni jedino je bilo pametno udariti toliku cenu za istocnu tribinu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Kako Jokanovica samo nije sramota, sta je sve napricao na konferenciji...

Ne mogu da razumem da neko posle svega ovoga ima opciju da sutra ne dodje na stadion i pruzi otpor neprijatelju koji hoce da "pravi invaziju" na NS! I jos kao razlog se uzima sastav koji je izdiktirao Sava Savic (koji inace pogadja u proseku 7 od 11 startera)...
Inace, sutrasnji mec se igra istog datuma kao i onaj prosle godine, sto znaci da je u utorak godinu dana od ubistva Dejana.
Bilo bi dobro da Stara Garda bude blize sredini (u odnosu na decembarski mec) jer ce tako biti korisnija i uticati na vise ljudi. Takodje se nadam da ce Firma nadglasati istok, bilo bi lepo videti ozvucenje kao protiv Napretka.

Vidimo se na Karadjordju!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ice

Post by ice »

Sto se mene tice,ja dolazim,mada cu za sledecu utakmicu dobro razmisliti,verovatno me nece biti,sem ako se dotle nekim cudom ne promene stvari.
Sta da vam kazem,i popunjenost i ponasanje severa,i nasi ljudi na zapadu,i stara garda,i deca na jugu i sve akcije pre utakmice,sve to i puno toga je vec radjeno,puno energije je utroseno,a nikakvog pomaka napred nema,samo se ide u nazad.Donelo nam je sve to poene,ali samo trenutne,nikakve dugorocne koristi nismo imali od toga.Necemo je ni imati dok nam se desavaju svinjarije u klubu,dok je tu Cvetko koga hvale za najlosije odradjeni prelazni rok u istoriji i mrtav marketing,dok je prevara poput one sa Stepanovicem,dok se dovode treneri marionete,dok se za novine serviraju lazi i novinari placaju,dok u timu igraju igraci koje neko gura,dok nema nijedno slobodno mesto u timu za nasu talentovanu decu,dok nam klub vode mafijasi koji sumnjivo trose nas novac...S obzirom da mi upravu realno gledajuci ne mozemo oterati(a nastavice da prave svinjarije pa cak i gore nego sada),nema sanse ni da cemo se odluciti svi na to,ni cak da hocemo da mozemo prikupiti kriticnu masu,jedino pravo resenje je po meni BOJKOT(dobro ne mislim konkretno na ovu utakmicu).Tu smo veoma blizu onoj kriticnoj masi(sto manje to bolje) i mozda bi smo time nesto i uspeli.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Меч између Војводине и партизана судиће Нинослав Спасић из Сурдулице.
Неки текстови о данашњем делиоцу "правде"!
http://www.kurir-info.rs/clanak/kurir-1 ... -crno-belo
http://www.vesti.rs/exit/Savest-mi-je-c ... -nije.html
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Hoce li biti TV prenos? :oops:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Locked