Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
On je ubedjen da je dao dobar intervju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Pa i ove godine je bilo tako...
(sa rekordnim ulaganjima)
Kao i pre, zato su sve ekipe u Jsl su 'tu negde' po kvalitetu ....
Ovako imaces nekog omladinca, zaradu....
mozda i publiku
-
- Mare_Liman
Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- gospodinFKV
Igrom slucaja sam cuo da je u pitanju Dundjerski navodno, ali mislim da i dalje govorim u ime vecine na forumu kada kazem da se ovakve stvari ili podele uz kaveat da je u pitanju neproverena informacija ili da se ne dele, jer ovakvi kripticni upisi ne doprinose forumu.Mare_Liman wrote: ↑Sat Jun 14, 2025 2:26 pm Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...

Potpuno se slažem.gospodinFKV wrote: ↑Sat Jun 14, 2025 3:30 pmIgrom slucaja sam cuo da je u pitanju Dundjerski navodno, ali mislim da i dalje govorim u ime vecine na forumu kada kazem da se ovakve stvari ili podele uz kaveat da je u pitanju neproverena informacija ili da se ne dele, jer ovakvi kripticni upisi ne doprinose forumu.Mare_Liman wrote: ↑Sat Jun 14, 2025 2:26 pm Тањга добија помоћника, познато лице, у понедељак званично...![]()
Inače ako jeste Ljube Dunđerski. To nikakvo pojačanje nije, u bilo kom fudbalskom smislu.
Come on you Reds!
- gospodinFKV
Zna li neko sta nam radi Franc?
Znam da je bio u Spartakovoj omladinskoj skoli, i Transfermarkt kaze da je pre par godina vodio Hajduk iz Kule, ali to je to. Jako bih voleo da ga vidim u nekoj ulozi kod nas.
Znam da je bio u Spartakovoj omladinskoj skoli, i Transfermarkt kaze da je pre par godina vodio Hajduk iz Kule, ali to je to. Jako bih voleo da ga vidim u nekoj ulozi kod nas.
Ako se iko pitao kako se zove poslednji ekser u kovcegu sa nasim imenom evo odgovora. Od ponedeljka ako je ovo istina odustajem od Vojvodine, ne mogu da gledam vise njeno propadanje... jednostavno vetrenjače su suviše velike za mene magarca i onog koji me jaše
ovih 50-ak godina!

- Uvek sa tobom
Погодили сте, јесте Дунђерски.Ако добро видим ту је и Степанов.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Koji tačno k. će nam Dunđerski u stručnom štabu? Žao mi što je Italijan morao da ode, verujem da je on podosta zaslužan za napredak u igri.
- Mare_Liman
Прво вам фале прави сланинари у стручном штабу и клубу, сад кад дођу не ваља 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ako su pomoćnici Dundjerski i Stepanov gde je Kuntić? Moro je otišao u Italiju.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ovu sezonu ako prezivimo....
Kuntić će se verovatno baviti svojim primarnim poslom, što i treba da radi. Možda je Dunđerski doveden kao pokrivalica jer ako se ne varam, ona ima Pro licensu, vodio je Spartak zar ne? Pa će on možda biti na papiru glavni trener.
Last edited by hvylarn on Mon Jun 16, 2025 2:45 pm, edited 1 time in total.
- Uvek sa tobom
А можда ће и довести сина.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !