U potpunosti podržavam!
Njegovo veličanstvo - FUDBAL
- Grbavica.021*
- Mare_Liman
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
SUPER INDIREKTNO - Žarko Lazetić i Miloš Milojević
https://www.youtube.com/live/vefMGRfDYk ... 3eJUdInMQt
https://www.youtube.com/live/vefMGRfDYk ... 3eJUdInMQt
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Чари нижих лига.![]()
Pratio sam više ultra-navijački deo ranije, a zanima me koja je priča u vezi sa fudbalskim klubovima iz Valjeva. Ranije sam imao utisak da je Budućnost prvi gradski klub, a da je Radnički više neka kvartovska varijanta. Znam da se Budućnost fuzionisala/ugasila, ali ne znam kako na ove fudbalske klubove gledaju žitelji Valjeva…?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mark Renton
Колико сам ја скапирао више Ваљеваца готиви Раднички јер су права прича, док је Будућност Крушик гледан као мутант пројекат који има ветар у леђа од града. Од следеће сезоне ће поново играти градски дерби мислим први пут у овом рангу, такође ту је и Слобода која је испала. Занимљива Серија Ц у најавиMilan wrote: ↑Mon Jun 16, 2025 11:13 am Pratio sam više ultra-navijački deo ranije, a zanima me koja je priča u vezi sa fudbalskim klubovima iz Valjeva. Ranije sam imao utisak da je Budućnost prvi gradski klub, a da je Radnički više neka kvartovska varijanta. Znam da se Budućnost fuzionisala/ugasila, ali ne znam kako na ove fudbalske klubove gledaju žitelji Valjeva…?
- Grbavica.021*
Раднички можда јесте квартовски клуб али доста је исправнија и здравија прича. Током целе сезоне имали су лепу подршку својих суграђана на утакмицама, док су јуче успели да обезбеде виши ранг пред око 1500 људи што је лепа бројка за четврти ранг. Што се тиче Будућности Крушик 2014 она је настала спајањем ваљевске Будућности (основана 1919. године) и Крушика (основан, 1939. године) 2014 године, нисам сигуран али мислим да су ваљевску Будућност пре пратили њихови навијачи ''Riders Valjevo'' а сам град је био подељен на четири навијачке групе.Milan wrote: ↑Mon Jun 16, 2025 11:13 am Pratio sam više ultra-navijački deo ranije, a zanima me koja je priča u vezi sa fudbalskim klubovima iz Valjeva. Ranije sam imao utisak da je Budućnost prvi gradski klub, a da je Radnički više neka kvartovska varijanta. Znam da se Budućnost fuzionisala/ugasila, ali ne znam kako na ove fudbalske klubove gledaju žitelji Valjeva…?