37. kolo: partizan - VOJVODINA 3:2 (2:0)
37. kolo: partizan - VOJVODINA 3:2 (2:0)
U sezoni za zaborav (ili bolje ne - da se nikad ne ponove gluposti koje su napravljene!) dosli smo u situaciju da se nekakav spas trazi u poslednjoj utakmici protiv crnog blizanca. Kao da ce taj izlazak u predvorje Evrope odakle ce nas prvi protivnik izbaciti nesto da promeni u gorkom ukusu koji svi mi iskreni Slaninari osecamo. Rukovodstvo kluba svakim danom dokazuje koliko su dobro savladali lekciju njihovog Velikog Vodje - puna im usta samohvale a kad treba konkretno nesto da se napravi onda se to strovali ljudima na glave. Ali zato dzepovi puni naseg novca dok na tribini navijaci naseg kluba jedni drugima otvaraju glave. U skoro 50 godina koliko pratim ovaj klub ja crnje dane ne pamtim a pamtim i drugu ligu, i strajk fudbalera i Govedaricino prase i svasta toga.
I tako - evo teme za utakmicu svih utakmica ove sezone, ili utakmicu za zabosti glogov kolac u ovu prokletu sezonu, kako ko voli. A ko ne voli ne mora, bojkot do nekih lepsih dana je takodje validna opcija. Spasa nam nema, propasti necemo.
партизан - ФКВ 3:2 (2:0)
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
I tako - evo teme za utakmicu svih utakmica ove sezone, ili utakmicu za zabosti glogov kolac u ovu prokletu sezonu, kako ko voli. A ko ne voli ne mora, bojkot do nekih lepsih dana je takodje validna opcija. Spasa nam nema, propasti necemo.
партизан - ФКВ 3:2 (2:0)
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: fkp - VOJVODINA, 37. kolo SLS
Sta reci o ovoj utakmici... razmisljam, ovo bi trebali da dobijemo i da je sve regularno. To jest da je redovan deo prvenstva jer su crni nikad slabiji. Medjutim sa obzirom da nama trebaju bodovi ili bod a skloni smo da uprskamo kako samo mi to znamo, mozemo svasta ocekivati danas.
Pritisak koji postoji nama je najveci protivnik danas.
Ne mogu da navijam protiv Vojvodine, ne mogu protiv sebe... ali stvarno mislim da je bolje da preskocimo evropu ove sezone jer se sa ovom ekipom cak i u nasem prvenstvu mucimo. Najvise bih voleo da dobijemo danas a da ne odemu u evropu.
Sad vidim da je kvota na nas prilicno skocila sa 2.65 na 3.75! hm...
Pritisak koji postoji nama je najveci protivnik danas.
Ne mogu da navijam protiv Vojvodine, ne mogu protiv sebe... ali stvarno mislim da je bolje da preskocimo evropu ove sezone jer se sa ovom ekipom cak i u nasem prvenstvu mucimo. Najvise bih voleo da dobijemo danas a da ne odemu u evropu.
Sad vidim da je kvota na nas prilicno skocila sa 2.65 na 3.75! hm...
@Stexman
Slicno razmisljam. Sta nam znaci Evropa i sta bi promenila?
Godinama pocinjemo te evropske kvalifikacije i godinama se brukamo. Par puta dodjemo do treceg kola i onda ispadnemo u odlucujucem cetvrtom, od slabijeg protivnika, nego u trecem.
I tako u krug. Nista ne menja ni ispadanje u prvom, drugom,trecem cetvrtom evropskom kolu. Stalno ista meta, isto odstojanje. Uvek na jos jednom pocetku, uz vise ili manje uspeha u domacoj ligi.
Zadnje kolo u Ligi jedva izborili plejof, zadnje kolo u plejofu, mozda izborimo Evropu i sve to bez neke igre na terenu i sa malo kvalitetnih igraca u ekipi. I ponovo sledi nazovi remont neuspesnog tima. Ponovo ce doci masa igraca bez ugovora i polupovredjenih za oporavak u Vosi i gomilati ih po pozicijama ili im traziti nove, koje nisu njihove prirodne ( ako ih takve, uopste, imaju?)
Slicno razmisljam. Sta nam znaci Evropa i sta bi promenila?
Godinama pocinjemo te evropske kvalifikacije i godinama se brukamo. Par puta dodjemo do treceg kola i onda ispadnemo u odlucujucem cetvrtom, od slabijeg protivnika, nego u trecem.
I tako u krug. Nista ne menja ni ispadanje u prvom, drugom,trecem cetvrtom evropskom kolu. Stalno ista meta, isto odstojanje. Uvek na jos jednom pocetku, uz vise ili manje uspeha u domacoj ligi.
Zadnje kolo u Ligi jedva izborili plejof, zadnje kolo u plejofu, mozda izborimo Evropu i sve to bez neke igre na terenu i sa malo kvalitetnih igraca u ekipi. I ponovo sledi nazovi remont neuspesnog tima. Ponovo ce doci masa igraca bez ugovora i polupovredjenih za oporavak u Vosi i gomilati ih po pozicijama ili im traziti nove, koje nisu njihove prirodne ( ako ih takve, uopste, imaju?)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Росић - Буреан, Кораћ, Црни, Барош - Меда, Његош - Деле, Величковић, Кокановић - Романић
Клупа: Гочманац, Пушкић, Ђорђевић, Вукановић, Николић, Николић, Младеновић, Савићевић, Букинац, Депу
По мени добра постава можда и најбоље што имамо, чекам да видим шта може Величковић од старта
Клупа: Гочманац, Пушкић, Ђорђевић, Вукановић, Николић, Николић, Младеновић, Савићевић, Букинац, Депу
По мени добра постава можда и најбоље што имамо, чекам да видим шта може Величковић од старта
Ako je ovo najbolje što imamo bolje da ne idemo u Evropu. Veliko razočarenje u najskuplji i najbolji tim Vojvodine, ali samo na papiru. Mnogo prosečnih igrača sa ogromnim platama i nikakvim učinkom. Pa ovaj partizan napred sa Kaluluom i Vukotićem izgleda kao Barselona kad se uporedi sa našim Veličkovićem i Kokanovićem.
Iz ove ekipe samo Bamidele, Meda, Korać i na momente Njegoš izgledaju kao fudbaleri. Svi ostali su ili prosek ili ispod toga.
Završite ovo kako god i odlazite zauvek. Od terena (čast izuzetcima) pa sve do lože (bez izuzetaka).
Iz ove ekipe samo Bamidele, Meda, Korać i na momente Njegoš izgledaju kao fudbaleri. Svi ostali su ili prosek ili ispod toga.
Završite ovo kako god i odlazite zauvek. Od terena (čast izuzetcima) pa sve do lože (bez izuzetaka).
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ovo i jeste nazalost najbolje sto imamo. Niko na klupi nije bolji od ovih u prvoj postavi. To je realnost. Jedino se plasim Crnog da ne napravi neki crveni bezveze.
Osoba koja navija da Voša ne izađe u Evropu ne može da ne voli Vojvodinu. Izlazak u Evropu bi im dao legitimitet. Finale kupa i Evropa. Malo li je, kad se gleda sa strane? To što mi gledamo agoniju od igre i lige, preplaćene vedete koje otaljavaju(često i bez uspeha) drugorazredne ekipe, manjak poštovanja prema klubu na terenu, nepotizam, nedostatak struke, to niko neće staviti u tekst i kontekst. Ne trebamo u Evropu, jer moraju za nešto da odgovaraju. I preplaćene vedete. I nepismena struka. A pogotovo šerif koji se pravi da je biznismen.
Što se Kokanovića tiče, dečko je ozbiljna igračina za sve Uroše, Lazare, Alekse... Da ne idem dalje. Bar smo ga izveli kroz školu, a on može i da se popiša po nama. Čekao je priliku do svoje 22. godine. I ništa manje nije pokazao od mnogih koji su tu priliku nezasluženo dobili i debelo naplatili.
Što se Kokanovića tiče, dečko je ozbiljna igračina za sve Uroše, Lazare, Alekse... Da ne idem dalje. Bar smo ga izveli kroz školu, a on može i da se popiša po nama. Čekao je priliku do svoje 22. godine. I ništa manje nije pokazao od mnogih koji su tu priliku nezasluženo dobili i debelo naplatili.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
3.10 квота, мало ли је? Ако ништа бар имамо циганију од екипе, они ће сигурно наложено изаћи против црних, ко ће дати гол, Романић неће сигурно... Идемо по 3 бода и ново паћење у Тополи 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
@Rabba
Čak da nismo igrali finale i da smo bili deo play out-a ovi ćaciji ne bi otišli. Milom, sigurno.
A za Kokanović a se slažem da je Mesi za većinu igrača ove generacije. A i manje je plaćen to je sigurno. Biće on dobar igrač, videće svi oni koji sad ne veruju u njega.
Čak da nismo igrali finale i da smo bili deo play out-a ovi ćaciji ne bi otišli. Milom, sigurno.
A za Kokanović a se slažem da je Mesi za većinu igrača ove generacije. A i manje je plaćen to je sigurno. Biće on dobar igrač, videće svi oni koji sad ne veruju u njega.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
@ Slanobarac
Ja sam onaj koji veruje da Kokanovic moze biti znacajan igrac Vojvodine, pa mozda i vise?
Ja sam onaj koji veruje da Kokanovic moze biti znacajan igrac Vojvodine, pa mozda i vise?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Чумић у ложи на јна 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ja ne vidim kako mi ovo mozemo sa dobijemo sa takva dva rekreativca u napadu kakvi su Bamidele i Veličković.
- Mare_Liman
Не могу они да дају онолико колико ми можемо да промашимо
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."