Da, ne moze Kokanovic gol da pogodi. A, vec me napusta i strpljenje za Sicenrzeove greske. A, pomalo i Bukinca. Puno je za njega startna postava ( 20-30 minuta je mera).
30. kolo, Mladost – VOJVODINA 1:3 (0:2)
Re: 30. kolo, Mladost – VOJVODINA, ponedeljak u 18.00
Last edited by Turija on Mon Apr 07, 2025 7:14 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Izgleda da su se dogovorili samo za jedno poluvremeRabba wrote: ↑Mon Apr 07, 2025 6:37 pm Koja muka za gledanje... Lučani inači krenuli sa famoznim Vukom Bogdanovićem, bivšim igračem Vojvodine. Toliko o utakmici i da li će nas Mladost pustiti. A količina radovanja kao da su na prijateljskoj protiv slovenačkog trećeligaša, a ne da im gori za plejof. Meni je sve to jasan pokazatelj da ovde ima posla za policiju.
Sramotno i nedostojno kluba. Na adekvatnom mediju ide prenos, adekvatnije bi bilo jedino na informeru. Imao sam želju da pogledam utakmicu, neopisiva me sramota svega što se na terenu dešava i ne mogu sebe da nateram ovo dalje da gledam.

Sičenje kiksara proverena ... Može imati ne znam ni ja kakve fizikalije kada toliko kiksira kao zadnji igrač odbrane
- Mare_Liman
Баш сад хтео написати, да смо га удомили још на лето и Бог да нас види, овако тешко...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Meni se čini da drugi gol primamo. Veoma smo nesigurni nazad.
Videćemo spram ostalih rezultata gde idemo.
Videćemo spram ostalih rezultata gde idemo.
Come on you Reds!
- Grbavica.021*
Судија свирај крај. 

Кажем на Величка на терен, нисмо џабе дали 400.000€ да седи на клупи а има квалитет
Nije mi jasna zamena Delea i Medojevica. Ne zbog igraca koji su usli, vec zasto su Dele i Meda zamenjeni.
Drugo poluvreme smo se koncepcijski potpuno pogubili. Zbog cega, pitanje je za struku.
Drugo poluvreme smo se koncepcijski potpuno pogubili. Zbog cega, pitanje je za struku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kuci Mladost Gost Pazar Kuci TSC Gost OFK gost zvezda kuci Kragujevac i gost Partizan ako sam ja dobro izracunao
- Mare_Liman
Да је бар само 400.000....
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Prvo poluvreme odlično sa puno želje i borbe, popravili smo prekide, ali ne svidja mi se što se previše igramo oko gola i što Rosić ne ispucava napred. Sičendže po ko zna koji put poklanja gol protivniku posle čega sledi raspad igre i samo nas je sreća spasila da ne primimo drugi gol. Meda i Dele prerano izašli, Depu, Sičendže, Bukinac i Kokanović teški rekreativci.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Bez cirkusa u gradu, najjaci raspored koji smo mogli da dobijemo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Mare_Liman
+1