To sam i ja hteo da napisem, skinuti Urosa, Vukana, Randjelovica sa plate i dati to sve Seriju. Jer on i kad odigra slabiju utakmicu napravi tu razliku koju ova trojica ne mogu ni da igraju za sopstveni život.Rabba wrote: ↑Thu Dec 05, 2024 1:06 am
Ne piše da ga ne treba pokušati zadržati, realnost je da će otići. Skinuti Uroša i Vukana sa platnog spiska, i sve pare dati Seriju, moj predlog.
Mala zanimljivost, Dele i Seri su postigli ove sezone 5 golova više nego svi ostali igrači zajedno. 19:14. Uistinu, dva beskorisna igrača.
Kup Srbije 24/25
Re: 1/16 finala Kupa Srbije 24/25: VOJVODINA - Grafičar, sreda u 16.00
Ne bih znao za ovo, jer retko citam izjave iz Kluba ( jer odavno ne znace nista), ali u vezi ovog sto si napisao, da je Lalat rekao, stvarno je dobro sto ne citam.
Ono sto pamtim sa ove utakmice od Randjelovic je promasaj zicera ( sam pred golmanom Graficara i niko mu ne smeta) i centarsut iza gola. Sve drugo nisam primetio, sto ne znaci da je samo tako bilo.
Moj utisak je da su i Savicevic i UN bili korisniji u igri.
Dok UN dobro izvodi prekide, Savicevic uzasno lose sutira, ali se dobro kreci.
Savicevic je meni potpuno nedokuciv igrac. Lepo barata loptom, trci dosta, ali fali zavrsni pas i sut. Ja na svakoj utakmici ocekujem da ce sad proraditi, a ono nikad da se desi. Zasto, ne verujem da i on sam zna?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Re: 1/16 finala Kupa Srbije 24/25: VOJVODINA - Grafičar 3:1 (2:1)
Sto je najgore tom Savicevicu je dobar deo karijere sut bio jaca strana. Nadavao se golova sa preko 20 samo tako. Kod nas nekad i gol aut promasi
0.0625
Mislim da je kod Savicevica problem sto su ga zbog nedovoljne snage gurali na desetku, ali on je cista osmica, kao i npr Poletanovic.
Isto kao i Njegosa, kog su gurali na sesticu, a on najbolje partije pruzio kad je imao jednog igraca iza sebe. Takodje, mislim da je on ovde stalno pod nekim pritiskom ocekivanja, iz kog sledi slabije samopouzdanje, te zavrsne akcije kod njega izgledaju lose.
Vrlo moguce ( i ono sto kolega @limanfkv kaze da je to apsurd za Savicevica u Vosi).MiSmoFKV! wrote: ↑Thu Dec 05, 2024 2:57 pmMislim da je kod Savicevica problem sto su ga zbog nedovoljne snage gurali na desetku, ali on je cista osmica, kao i npr Poletanovic.
Isto kao i Njegosa, kog su gurali na sesticu, a on najbolje partije pruzio kad je imao jednog igraca iza sebe. Takodje, mislim da je on ovde stalno pod nekim pritiskom ocekivanja, iz kog sledi slabije samopouzdanje, te zavrsne akcije kod njega izgledaju lose.
Najverovatnije si u pravu, da je Savicevic osmica.
I onda dolazimo da onog, sto na Forumu stalno pisemo, da nam treba desetka.
PS
Ja, jos uvek, ne mogu da kritikujem igru Savicevica, jer vidim nesto u njemu, sto on ne pokazuje na terenu. Da li ce, pitanje je za trenera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Igra Savićevića mora biti posmatrana kroz više prizmi.
Prvo, bivši je igrač zvezde, kovan u zvezde dok je tamo igrao.
Drugo, plaćen je suvim zlatom. Znači, nije doveden kao Radulović, za kojeg se ne zna da li će i šta će, već je najavljen kao reprezentativac države!
Njegove predstave nisu loše, ali ni približno ne odražavaju platu ni reputaciju. Niti doprinose toliko da se oseti njegov izostanak. Poletanovićev izostanak se, recimo, dosta više oseti. Da ne pričam Njegošev.
Meni je sve to dovoljno da zaključim da je vreme da se rastajemo sa njim. Ne samo to, već da nikad nije trebalo da se desi ni da potpiše za nas. On i Uroš Nikolić se sad već nezasluženo guraju do iznemoglosti, na račun nekih igrača od kojih bismo mogli imati značajno više koristi. Uz Radulovića, njih trojica su mi ubedljivo glavni kandidati za rastanak. Uložiti deo novca od njihovih plata da se zaštite nosioci igre.
Uz njih, Promeniti Lalatovića, potpisati trajno Depua i već bi bilo značajno bolje.
Prvo, bivši je igrač zvezde, kovan u zvezde dok je tamo igrao.
Drugo, plaćen je suvim zlatom. Znači, nije doveden kao Radulović, za kojeg se ne zna da li će i šta će, već je najavljen kao reprezentativac države!
Njegove predstave nisu loše, ali ni približno ne odražavaju platu ni reputaciju. Niti doprinose toliko da se oseti njegov izostanak. Poletanovićev izostanak se, recimo, dosta više oseti. Da ne pričam Njegošev.
Meni je sve to dovoljno da zaključim da je vreme da se rastajemo sa njim. Ne samo to, već da nikad nije trebalo da se desi ni da potpiše za nas. On i Uroš Nikolić se sad već nezasluženo guraju do iznemoglosti, na račun nekih igrača od kojih bismo mogli imati značajno više koristi. Uz Radulovića, njih trojica su mi ubedljivo glavni kandidati za rastanak. Uložiti deo novca od njihovih plata da se zaštite nosioci igre.
Uz njih, Promeniti Lalatovića, potpisati trajno Depua i već bi bilo značajno bolje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
U nacelu da. Sve je tacno.Rabba wrote: ↑Thu Dec 05, 2024 3:41 pm Igra Savićevića mora biti posmatrana kroz više prizmi
U praksi malo drugacije. Zasto?
Zato, sto Vosa, poodavno, prodaje mladog igraca cim se pojavi kao perspektivan i nikad ne napravi kontinuitet tima i igre. Da li se prodaju cim se ustale u prvom timu ili cak ni da odigraju neke minute u super ligi. To dovodi do toga, da u Evropi budemo totalni autsajderi. Jednostavno, takva je trenutna politika kluba.
E sad, Savicevica, UN, i njima slicne igrace, malo je verovatno da mogu da ih prodaju, a mogu da ih uigraju sa pravim trenerom. Nisu oni antitalenti, samo treba rad i disciplina i pametno uvodjenje mladih igraca u tim, uz Medu, Polutanovica, uskoro mozda i Rockova, kao okosnice FKV. Kad bi hteli, Savicevic, UN, o Njegosu da ne govorim, mogu da daju doprinos razvoju mladih igraca i rezultatima Vose.
I naravno, da ne prodaju Serija, Barosa, Koraca, Delea, Sicendzea, pa i Depua. Tim samo treba uigrati i dovesti desetku. Od silnih sansi, davace dovoljno golova i oni koji ih mase. Jer, ne moze se bas toliki broj prilika promasiti.
Ali, svima dati takav zadatak i vezati rezultate za plate. I treneru, naravno.
- Deep Purple
Biće dobar Ranđelović ali on je ipak igrač za “kontru” i tjt.
Treba i njemu vremena, ne bojim se ja za njega.
Da treba dovoditi kvalitetne igrače i nije važno odakle dolaze samo želim da kažem da je situacija takva da ako se ukaže prilika da treba da gledamo i u pravcu nekih razvijenijih liga jer se po primeru Sery-a pokazalo da opet nekako možemo da privučemo neke igrače.
@Deep
I ja mislim da ce Randjelovic ,,doci k sebi", samo su ga ( i Lalatovic) prerano ubacili na teren, a nije spreman.
Najavljen je kao veliko pojacanje ( pa mora da igra) i ucinili mu ,,medvedju uslugu".
I ja mislim da ce Randjelovic ,,doci k sebi", samo su ga ( i Lalatovic) prerano ubacili na teren, a nije spreman.
Najavljen je kao veliko pojacanje ( pa mora da igra) i ucinili mu ,,medvedju uslugu".
-
Super što se posle dve pobede razvija diskusija
Najbliži sam onom što je @Rabba rekao, novac (a i ostale resurse) preusmeriti na one koji su se pokazali da mogu biti nosioci.
Ostalo, naši klinci, kavki god, koliko god.
Nemamo mi borbu na 3 fronta, a ako je i bude iduće godine odrediti jedan front kao prioritet.
Još dugo vremena mi nećemo biti u stanju (ni sportski ni finansijski) da imamo rotaciju kvalitetnu za sve.
Bandovićeva greška je bila Čuka i što je mislio da sa nekom totalnom drugom postavom može igrati istu igru.
Do tako nečega je potrebna decenija, ako ne i više.

Najbliži sam onom što je @Rabba rekao, novac (a i ostale resurse) preusmeriti na one koji su se pokazali da mogu biti nosioci.
Ostalo, naši klinci, kavki god, koliko god.
Nemamo mi borbu na 3 fronta, a ako je i bude iduće godine odrediti jedan front kao prioritet.
Još dugo vremena mi nećemo biti u stanju (ni sportski ni finansijski) da imamo rotaciju kvalitetnu za sve.
Bandovićeva greška je bila Čuka i što je mislio da sa nekom totalnom drugom postavom može igrati istu igru.
Do tako nečega je potrebna decenija, ako ne i više.
Što se Savićevića tiče, a po rečima nekih od njegovih saigrača, on je dobar dečko, zna s loptom, ali ima veliki manjak muda. Plaši se duela i na treningu, a kamoli na utakmici...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Savicevic, pored mu*a, nema ni fizikalije. Lagan je, nije preterano visok, a ni brz, sto doprinosi tome da se njegov psiholoski profil u ekipi utemelji u tu ''nevidljivu'' grupu. Da zna sa loptom, zna, ali to nije dovoljno, jer da jeste, danas bi i dalje bio u reprezentaciji i ne bi igrao za Vojvodinu.
Mogao bi da igra desetku, ali postoji upravo to breme ocekivanja. Nije klinac, nije placen malo. Svaki potez mu se gleda. To sve utice...
Sto se Serija tice, mozda je raskidao sa devojkom.
Mogao bi da igra desetku, ali postoji upravo to breme ocekivanja. Nije klinac, nije placen malo. Svaki potez mu se gleda. To sve utice...
Sto se Serija tice, mozda je raskidao sa devojkom.

gospodinFKV wrote: ↑Fri Dec 06, 2024 1:01 pm
Ne znam da li je podatak tačan, ali sam čuo da ima možda i najveću platu u ekipi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Da ima jednu od najvecih, u to ne sumnjam, ali nisam siguran za najvecu. Bilo bi krajnje imbecilno, osim ako to nije povuklo sa sobom 1001 ugradjivanje. U stvari...verovatno si u pravu.
Može tema za Čukarički?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!