Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ElMaestro13 »

Veselinović je odličan trener, jedino je pitanje kakav stručni štab ima jer je on sam dugo radio kao pomoćnik. Mislim da su neki previše grubi što se njega tiče. Proverena informacija je da nije ni hteo da radi sa Ivićem jer je želeo da nastavi samostalno, ali su ga najbliži prijatelji ubedili zarad egzistencije porodice da ode sa njim par ugovora i obezbedi se, i da će biti vremena da radi samostalno. Ozbiljan stručnjak je u pitanju, sad je samo pitanje da li će nakon dugo godina rada preko u mnogo fudbalskijim zemljama od Srbije moći da se adaptira na sve ovo ovde. Čovek je radio u Votfordu, nemojmo se zezati i pričati da ništa ne zna :)
Maki

Post by Maki »

@ElMaestro13
Uz dužno poštovanje, možda grešim, ali da znaš da sam ubeđen da si ti „prijatelj“ sa Mozzarta, jer se poklapaju upisi i mnogo bolje si obavešten od Ernesta, koji je volšebno ispario sinhrono sa našim lošim rezultatima, želim da te pitam: zašto baš Mingo, a ne neko drugi?
Ti si ga prvi ovde najavio...
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Maki wrote: Mon Aug 26, 2024 11:21 pm @ElMaestro13
Uz dužno poštovanje, možda grešim, ali da znaš da sam ubeđen da si ti „prijatelj“ sa Mozzarta, jer se poklapaju upisi i mnogo bolje si obavešten od Ernesta, koji je volšebno ispario sihrono sa našim lošim rezultatima, želim da te pitam: zašto baš Mingo, a ne neko drugi?
Ti si ga prvi ovde najavio...
Nisam prijatelj sa mozzarta, ne pisem komentare tamo, rekao bih ti da jesam. Najavio sam ga i zasto bas on, pa zato sto je u fudbalskim krugovima izuzetno cenjen kao strucnjak. Lazetic, Marko Savic i cela ta ekipa mladje garniture trenera su redovni na predavanjima koja drzi upravo Mingo. Covek je ozbiljan profesionalac i radnik, budi siguran da je u trenutku kad je usao u pregovore sa Vojvodinom (ako je usao) znao sve o igracima, igri, vrlinama, manama i tako dalje. Ne kazem da ce da napravi rezultat, slazem se da jeste rizik jer nije dugo radio samostalno, ali isto tako mislim da bolje resenje nisu mogli da nadju trenutno. Mada, cujem da se nekima iz uprave on i ne dopada kao ideja.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Da li ovaj Miloš Veselinović može igrati špica? :deal:
Maki

Post by Maki »

@ElMaestro13
U redu, hvala na odgovoru i praštaj zbog insinuacije.
Upravo je neko na Mozzartu ostavio komentar pod tvojim imenom, ali to i meni često rade iako takođe nisam tamo nikada napisao ni slovo. :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam mnogo o Veselinoviću, pa nemam ni neki poseban stav, ali me zanima od ovih koji se protive šta im tačno smeta kod njega i koji su to po njima treneri koji su bolji od njega, a opet pristupačni.
Čovek je radio u mnogo zvučnijim i jačim klubovima od Vojvodine i ligama od domaće.
Stexman

Post by Stexman »

Jebo trenera kad moram googla da koristim da saznam nesto o njemu.
Voleo bih samo da znam koje taj u klubu kome je ovo bila dobra ideja!?
Mislio sam da nam je ovo propala sezona. Ako angazuju ovog propala nam je i sledeca.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Mingo je durogočni projekat i plan kluba koji je trenutno u Srbiji broj 1, a glavni u tom klubu smatra da je on jedini mladi trener sa srpskim pasošem koji je vredan toga. Vojvodina je samo zagrevanje za to što je plan da se desi kroz godinu-godinu ipo dana. Međutim, nisu svi u Vojvodini radi da prihvate to tako...
Milan

Post by Milan »

Pa sjajno! :valcer:
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Ako se ne varam, ovaj je poznat po detaljnim analizama protivnika, prilagodjavanju taktike ne protivnickom timu, vec svakom pojedincu iz protivnickog tima.
Te stvari su normalne vec neko vreme u evropskom fudbalu. Priprema utakmice ne podrazumeva samo treninge, vec i analizu i proucavanje protivnika, i onda ceo tim danima pred trening se upoznaje sa karakteristikama svakog pojedinca u protivnickom timu.
Ali u nasem fudbalu to nije slucaj. Treneri pred utakmice imaju sablonske izjave 'vrlo nezgodan protivnik, imaju opasnu kontru i polukontru, i brzu tranziciju iz odbrane u napad'. Svaki trener, svaka utakmica, isti sablon. A zapravo ne znaju nabrojati ni 3 igraca protivnickog tima, kamoli karakteristike tih igraca. Zato zaostajemo za Evropom u svakom pogledu.

Ovaj trener bi to mogao da promeni. Prica se je toliko pedantan i toliko dobro skautira svakog protivnika, svakog igraca, i da na osnovu toga priprema tim za utakmice.

Necu da tvrdim da li je dobar ili los izbor, kao i do sad, to ce vreme pokazati.

Ali moram da kazem da sam jako razocaran forumom u poslednje vreme. Nemam vise snage da pisem toliko.
Dovoljno je sto me ovakav start sezone razocarao. Ali ljudi sa kojima delim tribinu, ne znam, ne mogu. Ovde preovladavaju misljenja ljudi za koje smem da garantujem da u zivotu nisu sutnuli loptu ili imali dodirne tacke sa sportom (PES, Fifu i FM ne racunam). A toliko kontradiktornosu u tim misljenjima da ne znam da li je zalosno ili smesno. Ali dobro, misljenje je kao guzica, zar ne? :) Pogotovo kad treba unapred nesto osuditi, po tome smo sampioni sveta. Kako mi je drago sto je @gospodinFKV iskopao one postove gde su ljudi i pre dolaska izhejtovali i Njegosa i Koraca i Serija. Ali dzabe, ljudi ce nastaviti tako na ovom forumu. Ne znas nista o coveku, ali znas da ne valja :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dok on hoće nazad u Srbiju, nešto tu ne valja. Što bi ovi internet neshvaćeno zakinuti Nobelovci rekli, pametnom dovoljno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Ako dodje Veselinovic pozdravljam taj potez,klubovi u kojem je radio su izuzetno ozbiljni fudbalski klubovi i lige.Sto kaze @N13 analiziranje svakog igraca je normalno i to je standard sem kod nas....
Ima i toga sto kaze @Rabba da ne valja ako hoce da se vrati u Srbiju,videcemo sta nam predstoji,ali od trenutne situacije ne moze gore.Imamo gori start nego prosle sezone(2023/2024 5 kola 5 bodova sada jedan manje).Od Cukarickog smo vec na -6 posle partizana ce biti i -9.

VošaNS

Post by VošaNS »

Opet smo počeli sa prozivanjem, a čoveka nismo videli na delu. Mislim da bi morali malo da se uozbiljimo, pa nismo doveli Sivića, Trajkovića, Matića itd... Čovek je radio u ozbiljnijim ligama od naše i želim mu sreću i da demantuje forumaše.
Božidare hvala na finalu Kupa i doktorskoj disertaciji na jna, sve pre i posle toga ravno je potopu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne ocekujem od trenera da pravi "energetski bum" kao Lalatovic odmah na pocetku. To mi je za siroke narodne mase i klub poput crvenog blizanca. Mi nismo takav klub i takvi navijaci. Od novog trenera ocekujem da zahteva strogu disciplinu u igri i ponasanju. Tako ce se i atmosfera podici.
Onakve nonsalancije Delea i Vukana, onakvo primadonisanje Radulovica je za strogu suspenziju.
Realno, promil ljudi ovde zna ko nam je novi trener i kakav fudbal voli da igra.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Maki

Post by Maki »

Što se tiče umešnosti analiza, to smo imali kao preporuku i kod Rastavca, jer je i on bio stručan pomoćnik, ali se samostalno nije pokazao.
Mingo nema nikakvu spektakularnu karijeru, radio je kao pomoćnik samo Iviću, u grčkoj, izraelskoj i ruskoj ligi,ukupno 4 godine.
Samostalno je vodio Inđiju, Radnik, Javor i Voždovac sa polovičnom uspehom. Ajde u redu, to su stvarno krš klubovi. Zanimljivo, sa Vojvodinom je igrao 6 puta i ima 4 pobede i 2 poraza, bez remija.
Sinoć sam bio vruće glave, pa sam bio izuzetno protiv, jer sam očekivao neko veće ime, ili makar Slaninara, ali kad se setim šta je Bandović uradio od slaninarstva za pola godine, Mingo će da bude melem na ranu. Ako ne bude pravi, isceljujući melem, bar neće biti so na ranu.
Kamo sreće da smo ga doveli umesto Ranka, sigurno ne bi razjurio Vošinu decu. Srećom, preteklo ih je još nekolicina.
Sam taj odnos prema mladom igračima će biti za mene opredeljujući kako ću ga prihvatiti. Rezultati su sada sekundarni. Dakle, ako pokaže hrabrost i borbenost u igri i poštovanje prema Starom klubu, a to pre svega znači kapitenska traka na ruci Slaninara, za mene će Mingo biti Bingo. Posle Ranka i Dunstera će biti potrebni meseci da se oporavimo, jer smo bili na pogrešnom kursu.
Post Reply