6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak 1:2 (0:0)
- Grof Žekula
- Administrator
6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak 1:2 (0:0)
Цар нам оде у Португалију и сигурно ће мењати одело. Нама ипак треба да га промене сви. Баш као у бајци. Да се тргнемо на време. Да почнемо да поправљамо шта можемо. И морамо.
Цара више нема међу стативама. Имамо замену. Шта је са осталима? Ко иде (и да ли има замену), а ко добија (нову) шансу да се „поправи“, видећемо до почетка септембра.
Разматрамо о тренеру. Онај ко је с њим уговор потписивао, па исти продужавао, зна ваљда, да су два потписа на истом. Реч је реч. Усмена или писмена. Ко ту, онда, није ваљан посао обавио?
Да победимо Напредак морамо. Погледајте се у очи, реците међусобно шта имате и ПОЧНИТЕ да играте онако како знате, како ми од вас то очекујемо и како ИМЕ ФК ВОЈВОДИНЕ захтева!
Јасно је да нисмо задовољни. Степен разочарења је већи, уколико су то била и сама очекивања. Можда смо сви ту погрешили у старту.
Ако идеш, улаз је бесплатан. Ако не, сви знамо да ћеш гледати на ТВ. Наша Воша је то...
Бачка Топола, 25.08.2024.
ФКВ - Напредак 1:2 (0:0)
0:1 - Петковић 59'
1:1 - Сери 61'
1:2 - Дробљак 90'+3
Изваштај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... -napredak/
Цара више нема међу стативама. Имамо замену. Шта је са осталима? Ко иде (и да ли има замену), а ко добија (нову) шансу да се „поправи“, видећемо до почетка септембра.
Разматрамо о тренеру. Онај ко је с њим уговор потписивао, па исти продужавао, зна ваљда, да су два потписа на истом. Реч је реч. Усмена или писмена. Ко ту, онда, није ваљан посао обавио?
Да победимо Напредак морамо. Погледајте се у очи, реците међусобно шта имате и ПОЧНИТЕ да играте онако како знате, како ми од вас то очекујемо и како ИМЕ ФК ВОЈВОДИНЕ захтева!
Јасно је да нисмо задовољни. Степен разочарења је већи, уколико су то била и сама очекивања. Можда смо сви ту погрешили у старту.
Ако идеш, улаз је бесплатан. Ако не, сви знамо да ћеш гледати на ТВ. Наша Воша је то...
Бачка Топола, 25.08.2024.
ФКВ - Напредак 1:2 (0:0)
0:1 - Петковић 59'
1:1 - Сери 61'
1:2 - Дробљак 90'+3
Изваштај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... -napredak/
- Mare_Liman
Re: 6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak, nedelja 19.30
Што рече Гроф, морамо да се тргнемо, на време, 5. коло, сад ил никад...
Противник идеалан ил да нам усере сезону и цело стање у клубу или да полако кренемо да се будимо...
Само храбро до нове победе...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Pristao bih da izgubimo ako će to dovesti do bilo kakvih promena. Bukvalno se nismo nijednom radovali ove sezone, ni zbog čega. Prvu utakmicu smo dobili jedva, a trebalo je odmah da zasednemo na čelo tabele. Videlo se još tada.kuda ovo vodi. Zatim odlaganje utakmice sa Pazarom koju smo mogli lagano dobiti, pa onda serija poraza, da bi se sve završilo Pirovom pobedom protiv Maribora i samo bodom posle 2:0 protiv Radničkog. Jedna radost, makar jedan uspeh? Ali, Bandović i ostali i dalje na svojim pozicijama. Krivac je naravno naš (zapravo jedini naš) najmlađi (po meni i ubedljivo najbolji) igrač Miha Ivanović, a ne svi oni skupo plaćeni stranci i cigani koji su dovedeni da nam prave rezultat. Pa neće moći tako dragi moji. Ovog leta smo ostali bez kvalitetnih izdanaka naše škole, praktično smo ih podelili za šaku krompira: Jovanović, Kovačev, Lazarević, Bjeković, Jeličić i kapiten Zukić, a sada biste i Mihu da oterate budzašto, je li?
Tim koji bih ja u nedelju izveo i koji bi nam vratio slaninarstvo i potentnost, a dao i rezultat:
Rosić - Butean, Korać, Sičenje (Drobnjak), Baroš (Bukinac) - Meda kapiten (Popović), Poletanović, Veličković (Butraković) - Dele, Ivanović, Seri
(U zagradi su izmene za poslednjih pola sata kada bude 3:0.)
Dakle, samo stranci, Vojvođani i po jedan iz Istočne i Zapadne Srbije – nikakvi Đetići, cigani, Grobari i Beograđani, s njima samo svađe na terenu, svlačionici i medijima, sve ih na rasprodaju na čelu sa trenerom.
Tim koji bih ja u nedelju izveo i koji bi nam vratio slaninarstvo i potentnost, a dao i rezultat:
Rosić - Butean, Korać, Sičenje (Drobnjak), Baroš (Bukinac) - Meda kapiten (Popović), Poletanović, Veličković (Butraković) - Dele, Ivanović, Seri
(U zagradi su izmene za poslednjih pola sata kada bude 3:0.)

Dakle, samo stranci, Vojvođani i po jedan iz Istočne i Zapadne Srbije – nikakvi Đetići, cigani, Grobari i Beograđani, s njima samo svađe na terenu, svlačionici i medijima, sve ih na rasprodaju na čelu sa trenerom.
- Red Marquis
- Moderator
Bukvalno bi ako može neko ko je 25 odsto đetić, 25 odsto cigan, 25 odsto grobar i 25 odsto begešar (ako bi takav mutant bii moguć uopšte
) a da isti zameni Preletanovića.
Zabole me i da bude cele sezone najbolji izdajnik je mrtav za mene, danas juče i sutra.

Zabole me i da bude cele sezone najbolji izdajnik je mrtav za mene, danas juče i sutra.
Io odio Belgrado
Umesto ciganske izdajice poletanovića, Njegoša Petrovića iz Krupnja i ja se ne bih bunio.
Amin.Red Marquis wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 6:41 pm Bukvalno bi ako može neko ko je 25 odsto đetić, 25 odsto cigan, 25 odsto grobar i 25 odsto begešar (ako bi takav mutant bii moguć uopšte) a da isti zameni Preletanovića.
Inače, što se mutanta tiče, Raduloviću i Savićeviću fali samo "grobar" deo i to je to.

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pa nije li slican takav sastav vec oducen od fudbala na Banovom Brdu?Maki wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 4:43 pm Pristao bih da izgubimo ako će to dovesti do bilo kakvih promena. Bukvalno se nismo nijednom radovali ove sezone, ni zbog čega. Prvu utakmicu smo dobili jedva, a trebalo je odmah da zasednemo na čelo tabele. Videlo se još tada.kuda ovo vodi. Zatim odlaganje utakmice sa Pazarom koju smo mogli lagano dobiti, pa onda serija poraza, da bi se sve završilo Pirovom pobedom protiv Maribora i samo bodom posle 2:0 protiv Radničkog. Jedna radost, makar jedan uspeh? Ali, Bandović i ostali i dalje na svojim pozicijama. Krivac je naravno naš (zapravo jedini naš) najmlađi (po meni i ubedljivo najbolji) igrač Miha Ivanović, a ne svi oni skupo plaćeni stranci i cigani koji su dovedeni da nam prave rezultat. Pa neće moći tako dragi moji. Ovog leta smo ostali bez kvalitetnih izdanaka naše škole, praktično smo ih podelili za šaku krompira: Jovanović, Kovačev, Lazarević, Bjeković, Jeličić i kapiten Zukić, a sada biste i Mihu da oterate budzašto, je li?
(U zagradi su izmene za poslednjih pola sata kada bude 3:0.)![]()
Malo sam utakmica propustio u poslednjih 10+ godina, sto kod kuce, sto na strani. Pre par nedelja na Banovom Brdu sam se prvi put u zivotu pokajao sto sam otisao, nije vredelo utrosenog vremena i novca.
Ne znam na osnovu cega tvrdis da bi taj tim dao rezultat, pogotovo stekao prednost od 3:0... jer nije da nismo gledali vec slicna eksperimentisanja. A ono sto smo videli je da bi taj tim ispao iz lige, i to vrlo lagano.
Snaga naseg tima je realno i nazalost u 2 igraca, Njegosa i Serija. Mozda i 2 najjaca igraca u ligi na svojim pozicijama. I sve rezultate koje imamo, to je zahvaljujuci njihovom individualnom kvalitetu, uz pomoc par drugih igraca koji povremeno imaju svoj dan: golmani (dosta cesto), Korac (npr polufinale kupa), Savicevic (retko, al se desi tipa cetvrtfinale kupa), Radulovic (protiv TSC-a), Ivanovic (cesto davao po 2 gola na utakmici). Sad od ove sezone deluje da i Velickovic i Dele mogu sa vremena na vreme da zablistaju. Sve je to ok, ali snaga ovog tima je ipak u 2 igraca koja uvek prave razliku... cak i kada im nije dan, najvazniji su na terenu. Kada njih dvojica ne igraju, tim je u totalnom raspadu.
@N13
Bilo koji naš sastav bi bio odučen od Čuke, jer su bolji na svim pozicijama. Ovo je tim za Napredak, i jedina promena u odnosu na Bandovićev tim je Njegoš. On ne može biti kapiten Vojvodine. Mogao bih podneti da igra, jer po kvalitetu zaslužuje, ali videli smo kakav je autoritet kao kapiten, a i kao igrač se utopio u opšte sivilo poslednje 2-3 utakmice.
Seri je isto u krizi, ali njega stvarno nema ko da zameni ni približnog kvaliteta. Zašto je tabu tema na forumu reći da je Seri promašio zicer kod 2:1 kada ga je Dele majstorski spojio sa golom. Bio je sam ispred golmana, seća se neko? U Gornjem Milanovcu... Najbolja šansa na utakmici sa obe strane...
Bilo koji naš sastav bi bio odučen od Čuke, jer su bolji na svim pozicijama. Ovo je tim za Napredak, i jedina promena u odnosu na Bandovićev tim je Njegoš. On ne može biti kapiten Vojvodine. Mogao bih podneti da igra, jer po kvalitetu zaslužuje, ali videli smo kakav je autoritet kao kapiten, a i kao igrač se utopio u opšte sivilo poslednje 2-3 utakmice.
Seri je isto u krizi, ali njega stvarno nema ko da zameni ni približnog kvaliteta. Zašto je tabu tema na forumu reći da je Seri promašio zicer kod 2:1 kada ga je Dele majstorski spojio sa golom. Bio je sam ispred golmana, seća se neko? U Gornjem Milanovcu... Najbolja šansa na utakmici sa obe strane...
Autoritet kao kapiten je prilično veliki, ne znam šta smo to videli, ono što sam od Njegoša sa trakom video je naloženost i dosta velika požrtvovanost. Prilično neuobičajeno za bivšeg igrača zvezde. Meni je ono što Vukan Savićević radi, to nezainteresovano šetkanje po terenu dok gori nebo i zemlja i izigravanje neke face jer je on eto igrao u zvezdi i igranje u Vojvodini mu je ispod časti, recimo sasvim očekivanije ponašanje od bivšeg cigana.
Gore napisano ne menja činjenicu da u ovom sastavu postoji samo jedan jedini kapiten i on se zove Slobodan Medojević. Korać pa Njegoš bi meni bio redosled dalje.
Što se utakmice tiče, interesuje me ko će biti prijavljen kao treći golman?
Gore napisano ne menja činjenicu da u ovom sastavu postoji samo jedan jedini kapiten i on se zove Slobodan Medojević. Korać pa Njegoš bi meni bio redosled dalje.
Što se utakmice tiče, interesuje me ko će biti prijavljen kao treći golman?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ni sa cim se ne mogu sloziti u ovoj recenici.Maki wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 7:49 pm @N13
Cuka jeste organizovaniji tim, bolji nikako. Ne kazem da bismo ih pobedili sa najjacim sastavom, ali svakako ne bismo bili onoliko nemocni na terenu. Da je sastav bio drugaciji, utakmica bi mogla otici na sve 3 strane. Ovako i pre pocetka utakmice znali smo ishod, samo je broj golova bio upitan.
Drugo, Njegos kao igrac koji je u par nedelja pre dolaska kod nas odigrao utakmice i protiv Reala, i protiv Barse (ne sedeo na klupi, vec odigrao) nema autoritet za kapitena, a jedva punoletna deca kojima jos brada nije pocela rasti imaju autoritet u svlacionici za kapitena? Ironija.
Nemoj mi samo te price kapiten je nase dete, jer mislim da u te bajke jos jedino ti verujes. Pojam 'nase dete = slaninar' je iskorenjen pre par decenija kada je fudbal postao biznis, a ne sport. Svakog igraca u nasem timu smatram da su 'nasi' dokle god nise nas grb na grudima. Bio nase dete ili ne. A za 'nasu decu' cu tvrditi da su 100% slaninari tek kada zavrse karijere. Tako da i Ivanovic i Jelicic i Bukinac i svi ostali su mi nasi koliko i Radulovic i Savicevic. To smatram i za Zukica, Topica, Sergeja, Tadica... tek kad zavrse karijere, i kad se uverim da tu nema ni jedne mrlje onda cu da tvrdim da su 100% slaninari i da ih uzdizem u legende kluba. Do tada ih podrzavam dok nose nas dres, i povremeno ispratim kada odu napolje. Dovoljno sam se vec opekao kad sam se kunuo u Ivanica i ostale.
Kapitenska traka nije ukras. Kapitenska traka je jako bitna za ceo tim. Svako ko se bavio fudbalom dobro zna koliko je bitno da kapiten bude osoba koja ima prirodan autoritet, a ne koja ima odredjena krvna zrnca.
-
Njegoš nije nigde bio kapiten koliko ja znam, a Meda je svuda bio. I Đorđević i Poletanović su bili kapiteni Vojvodine i treba i sad da budu pre Njegoša, bez obzira što neko misli da su veći cigani od njega, a ne mogu biti, jer su i Slaninari, deca kluba. Slažem se i sa Rabbom da je Korać takođe ispred njega po svemu. A slažem se i sa tobom da klincima ne treba davati traku, osim kad ju je nosio Zuka koji je imao najviše nastupa u Voši, ali i njemu su je oduzimali čisto da ponize ovaj klub. Osim toga, Meda, Đorđević i Poletanović su maltene deceniju stariji od Njegoša, i imaju bogatiju karijeru od njega. O tome da su deca kluba da ne govorimo. Sramota je da je traka na njegovoj ruci. Nema nikakvog smisla. Lik se do juče sprdao sa bojama kluba.N13 wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 8:11 pm Njegos kao igrac koji je u par nedelja pre dolaska kod nas odigrao utakmice i protiv Reala, i protiv Barse (ne sedeo na klupi, vec odigrao) nema autoritet za kapitena, a jedva punoletna deca kojima jos brada nije pocela rasti imaju autoritet u svlacionici za kapitena? Ironija.
EDIT. Da napišem još jednom Deca kluba, pošto vidim da to ovde mnoge nervira.

Jedino se sa pricom oko Mede slazem. Prirodno je da on bude kapiten, isto kao sto bi bilo prirodno da to bude Duca Tadic ako se ikad vrati.Maki wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 8:44 pmNjegoš nije nigde bio kapiten koliko ja znam, a Meda je svuda bio. I Đorđević i Poletanović su bili kapiteni Vojvodine i treba i sad da budu pre Njegoša, bez obzira što neko misli da su veći cigani od njega, a ne mogu biti, jer su i Slaninari, deca kluba. Slažem se i sa Rabbom da je Korać takođe ispred njega po svemu. A slažem se i sa tobom da klincima ne treba davati traku, osim kad ju je nosio Zuka koji je imao najviše nastupa u Voši, ali i njemu su je oduzimali čisto da ponize ovaj klub. Osim toga, Meda, Đorđević i Poletanović su maltene deceniju stariji od Njegoša, i imaju bogatiju karijeru od njega. O tome da su deca kluba da ne govorimo. Sramota je da je traka na njegovoj ruci. Nema nikakvog smisla. Lik se do juče sprdao sa bojama kluba.N13 wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 8:11 pm Njegos kao igrac koji je u par nedelja pre dolaska kod nas odigrao utakmice i protiv Reala, i protiv Barse (ne sedeo na klupi, vec odigrao) nema autoritet za kapitena, a jedva punoletna deca kojima jos brada nije pocela rasti imaju autoritet u svlacionici za kapitena? Ironija.
EDIT. Da napišem još jednom Deca kluba, pošto vidim da to ovde mnoge nervira.![]()
Mozda nije realno da sad odma bude Meda kapiten, jer verovatno i ne poznaje sve saigrace... bukvalno je tek dosao, odigrao utakmicu i po. Kapiten mora poznavati svakog igraca u dusu.
Ali ocekujem da bi vec u drugoj polusezoni mogao preuzeti traku.
Djordjevic po meni jeste materijal za kapitena, video sam vise puta da dotrcava prema mladjim igracima da ih podrzi kada pogrese, posavetuje, itd. Ali on je rezervni igrac, i po svemu sudeci nece imati puno minuta. Samim tim ne moze biti bas kapiten. Jos ako su istinite price one kad je bio suspendovan da je imao rasisticki ispad prema Barayu... time je sam sebi zapecatio sudbinu kapitena.
Poletanovic nikako. On je vec bio kapiten Vose pre nego sto je otisao. Svestan toga, otisao je kod cigana i time se posrao na kapitensku traku Vojvodine. Nisam puno negodovao sto se vratio, ali dodeliti mu traku na koju se vec jednom posrao, ne moze.
Za Koraca zaista ne znam. Borben i srcan, to smo svi videli. Koliki je autoritet, tesko mi je proceniti. To bi trebali igraci i trener da znaju bolje.
Dok je Njegos sve to. Bukvalno na svakoj utakmici, obratite paznju sa tribina, prilazi saigracima, ohrabruje, podrzava ih, pokazuje gde da se krecu. Takodje je standardan igrac u prvih 11, nema konkurenciju. Uz sve to mislim da ima autoritet i postovanje kod sudija, a to je jako bitno za kapitena.
Tako da u ovom trenutku ne vidim prirodnijeg kapitena od Njegosa. Na polusezoni bo to mogao biti Meda, kada se bolje uklopi i upozna tim. Videcemo.
@N13
Slazem se sa tobom, da ne bi trebalo menjati Kapitena - za sada.
Bio bi to jos jedan los potez za odnos igraca prema Klubu i medju igracima.
Njegos ima dobar pristup i zalaganje i jedan je dosta prirodan autoritet. Nicim nije izneverio svoj status kapitena.
Medojevic i on su najbolji izbor i obojica treba da su na terenu.
Slazem se sa tobom, da ne bi trebalo menjati Kapitena - za sada.
Bio bi to jos jedan los potez za odnos igraca prema Klubu i medju igracima.
Njegos ima dobar pristup i zalaganje i jedan je dosta prirodan autoritet. Nicim nije izneverio svoj status kapitena.
Medojevic i on su najbolji izbor i obojica treba da su na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Forza Voša
https://www.fkvojvodina.rs/bandovic-nap ... k-u-formu/
Njemu je ovo kljucna utakmica a sto se tice povratka u formu ja sam pored njega postao preterano strpljiv pa sada mogu da sacekam jos malo tu formu, ne mora bas u nedelju.
Dovidjenja Bozidare, sve najbolje ti zelim.
Njemu je ovo kljucna utakmica a sto se tice povratka u formu ja sam pored njega postao preterano strpljiv pa sada mogu da sacekam jos malo tu formu, ne mora bas u nedelju.
Dovidjenja Bozidare, sve najbolje ti zelim.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Mare_Liman
Је л могу ови дани жалости утицати да се утакмица помери за уторак?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."