Transferi
Re: Transferi
Ajd nek neki novinar pita Laneta jel ima klauzula i u novom ugovoru po kome se malom garantuje da ce igrati za prvi tim?
Ostale mu klince iskljuciti iz nase skole. Neka sledece dete prebaci partizan za svaki slucaj, da moze da balansira izmedju galaktickih sampiona i vecitog mu pratioca.
Ostale mu klince iskljuciti iz nase skole. Neka sledece dete prebaci partizan za svaki slucaj, da moze da balansira izmedju galaktickih sampiona i vecitog mu pratioca.
- Uvek sa tobom
Све наше клинце који су поделили на свом сторију ову издају, суспендовати и избацити из клуба, јер они су свакако следећи који прелазе!
А за сад сам приметио двојицу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Mozda se deca raduju!?Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 1:51 pm Све наше клинце који су поделили на свом сторију ову издају, суспендовати и избацити из клуба, јер они су свакако следећи који прелазе!

Trojica,Prodanovic,Butrakovic i Jaukovic.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 1:51 pm Све наше клинце који су поделили на свом сторију ову издају, суспендовати и избацити из клуба, јер они су свакако следећи који прелазе!
Taman kad ste spomenuli, malo sam istražio. Naši omladinci ovu objavu stvarno kače na svoj stori sa sve srcima... Pa da li je realno? Kakva sramota. Sve do jednog isterati iz kluba.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Najveći košmar koji mogu trenutno da zamislim je da nam Zvezda sada prosledi Kabića i Jovanovića na pozajmicu i da ovaj drugi mora da započne min 15 utakmica (60 min+). Da li neko sumnja da bi ciganska go**a Boža i Zbilja sada odbili da postupe po ugovoru?
Od kada me je ćale odveo prvi put na Karađorđa pre 50 godina nikada me nije bilo toliko sramota što sam Slaninar.
PS. Hajde da oteramo sve te klince i ne uzmemo dinara za njih dok nam istovremeno pola tima čine preplaćeni ciganski isprci.
PS2. Ne znam da li je pravilno isprci, isprdci ili isprtci, mnogo sam ljut!

Od kada me je ćale odveo prvi put na Karađorđa pre 50 godina nikada me nije bilo toliko sramota što sam Slaninar.

PS. Hajde da oteramo sve te klince i ne uzmemo dinara za njih dok nam istovremeno pola tima čine preplaćeni ciganski isprci.
PS2. Ne znam da li je pravilno isprci, isprdci ili isprtci, mnogo sam ljut!

Last edited by Maki on Tue Jun 25, 2024 2:16 pm, edited 2 times in total.
Ne stvarno dajte jednog od terzinih sinova da vodi, da se ne guraju obojica u ofk zajecar.
0.0625
- Uvek sa tobom
Перановић, Јурешић, Незири...rykerfcv wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 1:57 pmTrojica,Prodanovic,Butrakovic i Jaukovic.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 1:51 pm Све наше клинце који су поделили на свом сторију ову издају, суспендовати и избацити из клуба, јер они су свакако следећи који прелазе!
Још мало па цела екипа. Браво Грујо добра ти је школа. Набијем те.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Daaaj....Maki wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 12:05 pm Pošto vidim da se ovde pojavilo 7 naloga samo da komentariše porodicu Jovanović, uglavnom negativno, udariću i ja jednu rekontru čisto radi ravnoteže perspektiva.
Milan Lane Jovanović, veliko ime Vojvodine i srpskog fudbala uložio je u naš klub svoje ime i sva svoja tri sina, što bi potencijalno činilo kapital od 3-5 miliona evra, ne računajući marketing.
Šta su uložili Zbiljić, Bajatović, MJ, Mandarić i Boža Dunster? Ništa?
Ko je kriv što nije ispoštovan ugovor potpisan između Laneta i Zbiljića?
Prema, tome, bolje dati i Lanetu da vodi klub, nego nastaviti sa naprednjačkom mafijom dalje.
Valjda vidite da troluju i spinuju u medijima da se bes usmeri tamo gde najmanje treba.
Upravo je i poenta što tih potencijalnih 3-5 miliona neće doći Voši, jer je to "veliko ime" iskoristilo klub i resurse pa pobeglo u zvezdu.
Naravno da su Zbilja i naprednjaci odgovorni za sve svašta pa i za ovo, ali to ne znači da treba da opravdavamo ovog prevaranta.
Ovaj transfer sam ocekivao, ali veći poraz su storiji naših omladinaca koji su trenirali zajedno sa malim govnarom. Sramota za omladinsku školu pa i ceo klub. Zukić gleda i krsti se verovatno.
Stojim u mestu gubim vreme
Treba zaboraviti na ovu pricu zavrsena je, mali Laza svojim ponasanjem a pisebno igrackim kvalitetima sa 16 godina nije mogao da konkurise za prvi tim fk vojvodine, kako ce se razvijati videcemo.Vidim ga u OFKi sa znacajnom minutažom.Od kluba je predstavljen kao glavni projekat i kolimo toliko se gutao.Ko je pogresio pa KLUB .Lane nije nista u klubu ali ima bratski odnos sa Maradonom i tu treba traziti uzrok i posledicu ovog problema.Ko je i sta obecao.Lanetu nisu problem pare ,ali negde je puklo.Imali su spremnu izlaznu strategiju.Prevarili su KLUB to se ne oprašta.Ne sporim nek ide ako je nezadovoljan, al to je neko trebao debelo da plati.Jer mali je bez obzira na sve veliki potencijal sa ludom glavom.Il ce biti veliki igrac il ga nigde nece biti.
Vise ga necu spominjati.
Ajde da bacimo kosku zanimljiv nam je bivsi nas igrac, igrao za jednog [ od blizanaca ] nije direktno tamo otisao.
Poznar je kao veliki radnik postovali smo ga , ginuo je na terenu.
Vise ga necu spominjati.
Ajde da bacimo kosku zanimljiv nam je bivsi nas igrac, igrao za jednog [ od blizanaca ] nije direktno tamo otisao.
Poznar je kao veliki radnik postovali smo ga , ginuo je na terenu.