Ključna reč.gospodinFKV wrote: ↑Tue Jun 04, 2024 6:12 pm Upravo o tome i pricam.![]()
Moramo prihvatiti da, koliko god mi smatrali Vojvodinu klubom za stadion od 10+ hiljada, ona trenutno to nije, sto zbog fudbalskih faktora, sto zbog onih manje fudbalskih.
Mi stariji pamtimo i 25- 30 hiljada. Znači bilo je i biće opet ako ponude kvalitet. Nemamo mi para da gradimo stadion od 35 miliona€ a posle još jedan za veće utakmice za 100 miliona + atletski. Zašto "Karađorđe" ne ostane atletski stadion i na njemu otvoriti klupski šop, muzej i preseliti neke klupske administrativne poslove? Zašto ne napraviti u njemu neki klupski kafe, neki pab, poslastičarnicu za klince sa onim automatima za točeni (belo, crveni) sladoled. Zašto to ne bi bila neka polazna tačka za odlazak na novi stadion? Totalno brendirati stadion u klupske boje, simbole kluba i grada. Mogli bi se održavati koncerti, zajedničko praćenje naših utakmica za one koji ne mogu ići na gostovanja. Znam da će biti postavljeno pitanje bezbednosti ali valjda ćemo se svi u dogledno vreme unormaliti? Trebali bi. Ne zbog kluba nego nas samih.
@Radoye nije loša ideja o stadionu na Klisi(stadion Borca nije na Slanoj bari) ali bi se morale rušiti i neke privatne kuće kao i školski tereni. Bolje su, čini mi se, dve lokacije:prva je između ulica B. Bajića, Bulevara Evrope i Ledinačke tj. Futoškog puta. Tu je i onaj sajamski padok. Druga je preko puta. To uopšte nije van šireg centra grada. Od "Karađorđa" par minuta biciklom.