Transferi
Re: Transferi
Ček, ček, ciganski isprdak Savićević je OK, a naš isprdak nije OK? Malo konzistentnosti nije na odmet. Što se Poletanovića tiče, poput Savićevića ću reći, neka hvala. Samo što dalje od kluba. I jedan i drugi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nisam verovao u te priče, daleko od toga, oduvek su mi se gadila ekipa u odelima koja priča o ljubavi javno.slanobarac wrote: ↑Wed Jun 12, 2024 5:16 pmNisi valjda verovao takvom liku?Duplof wrote: ↑Wed Jun 12, 2024 5:09 pm O Poletanoviću se može diskutovati za ili protiv, ali prelazak preko sopstvenih reči, kao što je to učinio Zbiljić, je veoma jadno. Da li onda možemo očekivati, možda, da Zbiljić drži fige u džepu dok priča o ljubavi prema klubu? Obraz i čast u ovom društvu očigledno ne postoje.![]()
Šta misliš da sam ja onako bezveze govorio o njemu čim se pojavila informacija da će preuzeti klub?Ali, da ti kažem, ovo nije najgore što će uraditi na štetu kluba. Samo gledaj......
To moje pitanje je za one koji i dalje misle da on voli klub i želi mu sve najbolje. Možda i želi, ovde verovatno niko ne zna to pouzdano, ali treba biti oprezan i ne verovati baš svemu slepo. Svaka njegova priča i najava onda pada u vodu pošto bi ovim potezom srozao integritet i ozbiljnost cele ove priče.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Kakvo lozenje na jedan tekst maxbeta, nigde veze sa zivotom
Sta nije konzistentno?
Pre cu ceniti doslednog protivnika nego domaceg izdajnika.
Savicevic (i Vukanovic i Petrovic i Radulovic) se nikad nisu deklarisali kao nasi. Nisu u toku karijere imali nikakvo nepostovanje prema Vosi, dosli su ovamo i posteno oznojili dres. Bas kao sto to rade Seri i Korac na primer. Nisu njih dvojica nasi, vec igraci koji profesionalno rade svoj posao.
Poletanovic je nesto drugo. On je (trebao biti) nase olicenje. Ako se dobro secam, bilo je price da je preko celog zida u svojoj sobi imao grb Vose nacrtan dok je igrao ovamo. Dete Novog Sada, dooobro naucen kakvo zlo blizanci nama predstavljaju. Sve mu klub dao, ceo zivot ovde, deklarisani slaninar, tek tako ode tamo? Jos izjave ulizivanja? Odvratno.
Od mene nece dobiti zvizduke ni psovke tokom utakmice, jer sam izriciti protivnik zvizdanja svom igracu dok traje utakmica. Ipak Vojvodina je iznad njega, a zvizdanje i psovanje nikako nece uticati dobro ni na ostatak tima u toku utakmice. Ali isto tako necu mu ni aplaudirati nesto puno. I ne mogu pozdraviti njegov dolazak kao dobru stvar. I to ne zbog navedenih stvari, vec zbog igrackih kvaliteta.
Totalno ravnodušan po pitanju ovog transfera, ako je istina. I mozzart je preneo, tako da možda ipak ima nečega. Ako je zaista tako, možemo se samo nadati da će zaista nešto da donese sa tim višegodišnjem iskustvom igranja preko.
Nisam siguran i da ne kopam sad po netu, ali da li su Meda i Poletanović igrali zajedno?
i dnevnik se oglasio:
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dne ... c-ponovo-u
Nisam siguran i da ne kopam sad po netu, ali da li su Meda i Poletanović igrali zajedno?
i dnevnik se oglasio:
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dne ... c-ponovo-u
Ima li u ovom klubu nesto sto se ne moze?
E, posto nema, onda on ne moze ni do Titule, ni do Evrope 30+ godina.
Kakva je razlika izmedju npr. FK Vojvodine i Mladosti iz Lucana, grada Novog Sada i mesta Lucana od par hiljada stanovnika? Razlika je samo ta, sto bi Nesko, da je na mestu Zbiljica, od Vojvodine napravio tim, koji ne bi igrao u Evropi jedino u sezoni kupanja kolo ili dva. I ne bi propustio ove dve poklonjene evropske LE godine za drugo, trece i cetvrto mesto u domacoj ligi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Što se mene tiče, svim bludnim sinovima želim dobrodošlicu nazad, ako urade ono što se od bludnih sinova i očekuje - izvinjenje, objašnjenje, oprostite_mi_ruznu_proslost, ultra-slaninarstvo, i tome slično
Bolje je pitanje da li njegov kvalitet pravi razliku za sledeću sezonu, nisam ga pratio poslednjih godina.

Bolje je pitanje da li njegov kvalitet pravi razliku za sledeću sezonu, nisam ga pratio poslednjih godina.
- Mare_Liman
Не би му био први пут

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Vreme je za kabića
Ovo
može da se vrati u svoj klub - Crvenu Zvezdu; naša Vojvodina nema nikakve veze sa njim; sam je izabrao svoj ciganski put ko ga je..e.
Od mene samo totalan hejt i neka se tera vec u januaru odavde.
Može u BG.

Ovo

Od mene samo totalan hejt i neka se tera vec u januaru odavde.
Može u BG.
Savićević ciganski isprdak i ponosni predstavnik ciganskog sistema vrednosti. Poletanović izdajnik bez mane i straha, koji je bez pola reči usvojio taj sistem vrednosti. Nema razlike, prijatelju. Objasnio ti je lepo Turija(ne tebi, ali se lepo projektuje i na tvoj upis) dokle god sve može i dokle god tribine ćute kao... Dotle će ovaj nesrećni klub gubiti i ono minimalno što je ostalo od njegovog identiteta. E sad, svi i dalje tražite razloge šta što ne može ipak možda i može, pa malko samo još olabavimo tu granicu i eto Poletanovića nazad, pa na kraju budu ipak OK i cigan Vukan i cigan Marko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mozda nema razlike sa te perspektive.Rabba wrote: ↑Wed Jun 12, 2024 8:19 pmSavićević ciganski isprdak i ponosni predstavnik ciganskog sistema vrednosti. Poletanović izdajnik bez mane i straha, koji je bez pola reči usvojio taj sistem vrednosti. Nema razlike, prijatelju. Objasnio ti je lepo Turija(ne tebi, ali se lepo projektuje i na tvoj upis) dokle god sve može i dokle god tribine ćute kao... Dotle će ovaj nesrećni klub gubiti i ono minimalno što je ostalo od njegovog identiteta. E sad, svi i dalje tražite razloge šta što ne može ipak možda i može, pa malko samo još olabavimo tu granicu i eto Poletanovića nazad, pa na kraju budu ipak OK i cigan Vukan i cigan Marko.
Ali meni i dalje ima razlika. Ja prema Vukanu nemam neku emociju. Ne ocekujem od njega da velica slaninarstvo. Od njega ocekujem da postuje klub. I on se nije ogresio o nas klub ni jednim postupkom. Da je isprdak i sve ostalo, tacno je, ali to mene ne zanima toliko.
Od Poletanovica sam imao neka ocekivanja. I on je ta ocekivanja mnogo povredio i izneverio. Plus se ogresio o klub. Zaigrao je za cigane, dobro znajuci sta to znaci. Ja ne mogu zameriti tamo nekom Bukariju sto je nekad igrao za cigane. Ali kad nase dete to uradi, ja cu svakako zameriti jako puno... koliko god da je nas, to je nepostovanje kluba. Jednostavno, kad si dete Vojvodine, imas mnogo vecu odgovornost prema Vojvodini neko tamo neki random igrac, dosao on iz Afrike, Lucana ili zvezde... isti mi je djavo. Od takvih samo ocekujem da daju 100% za ovaj dres i profesionalno rade svoj posao. Od nase dece ipak ocekujem vise od toga, i to je to.
Napravicu jedno mozda banalno poredjenje. Da nadjem novu devojku, i da se ona posle 7 dana nase veze kre*ne sa mojim najboljim drugom sa kojim se druzim od detinjstva. Necu se ja u nju toliko razocarati koliko u njega sto je to uradio.
- Mare_Liman
@Н13
Апсолутно се слажем са тобом, Полетановић ми је ко клинац био највећи љубимац, имењак, капитен, неко ко је прошо све категорије, скупљао лопте, живео у нашим крајевима, рођен Новосађанин, па друже себи бих ноге и руке одсеко да пређем у неког од близанаца као неко ко живи за Вошу од рођења, а не да имам ту част и привилегију да будем капитен таквог клуба, ај да пређем али изјава, био сам капитен, прошо све млађе категорије, провео сам 10 година, али циганија је живот, величина, делије најбољи навијачи, онако да причаш пред дуел са екипом која ти је све пружила, ја бих пре вратио и аранђела и антића него њега, друже цео живот си на стадиону, у клубу са толиком величином и традицијом, многима можда јадном, али нама веома вредном, па чињеницом да си одрастао уз Вошу, у нашем граду, у нашем крају ти је предуслов да живиш и дочараваш Вошу бар упола ко и ми... Можда сам ја луд, јебем ли га, али за мене генерално одлазак и такве изјаве, понашање Панкова, Иванића на улици би их пљунуо у фацу, а не да их гледам у најдражем дресу... Што даље одавде, делим мишљење дали Раббе или неког другог да никад нећу звиждати ни једном играчу који наш дрес, али звиждаћу управи што је допустила такав трансфер и поред силних "затворених" врата и изјава...
Апсолутно се слажем са тобом, Полетановић ми је ко клинац био највећи љубимац, имењак, капитен, неко ко је прошо све категорије, скупљао лопте, живео у нашим крајевима, рођен Новосађанин, па друже себи бих ноге и руке одсеко да пређем у неког од близанаца као неко ко живи за Вошу од рођења, а не да имам ту част и привилегију да будем капитен таквог клуба, ај да пређем али изјава, био сам капитен, прошо све млађе категорије, провео сам 10 година, али циганија је живот, величина, делије најбољи навијачи, онако да причаш пред дуел са екипом која ти је све пружила, ја бих пре вратио и аранђела и антића него њега, друже цео живот си на стадиону, у клубу са толиком величином и традицијом, многима можда јадном, али нама веома вредном, па чињеницом да си одрастао уз Вошу, у нашем граду, у нашем крају ти је предуслов да живиш и дочараваш Вошу бар упола ко и ми... Можда сам ја луд, јебем ли га, али за мене генерално одлазак и такве изјаве, понашање Панкова, Иванића на улици би их пљунуо у фацу, а не да их гледам у најдражем дресу... Што даље одавде, делим мишљење дали Раббе или неког другог да никад нећу звиждати ни једном играчу који наш дрес, али звиждаћу управи што је допустила такав трансфер и поред силних "затворених" врата и изјава...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Jel on zvanicno stigao? Ili je baba vanga kazala?
I zamisli posle par meseci ga ipak molis da ti se "vrati" da ostanete i dalje drugari, a on kaze "ko te je*e, ne zelim, i samo da znas mala ti se super kre*e". Popizdis, das rece da on za tebe vise ne postoji i onda ipak posle godinu dan... mislim, ipak je to drug

Inace meni Poletanovic ne smeta kao navijac zvezde, neka navija covek za koga hoce, al secam se godine kada je bio proglasen igracem sezone, uvek sam se raspravljao sa celim forumom, proglasen je jer je bio nase dete, i to mu je dalo privilegiju da ponese titulu igraca sezone, a ne kvalitet. Nikad nije imao kvalitet renomea Vose (kakvu zamisljamo i zelimo), i ne verujem da ga i sada ima. Posto povlacite paralelu sa Vukanom, i za njega sam tad pisao da bih vise voleo Daja Savicevica. Jednostavno ovom timu treba kvalitet, a mislim (ako cu biti iskren do kraja) da ga ne bi dobili ni sa povratnikom za kojim vapite