U ovoj poplavi nevolja koje pogadjaju nas klub do mene je stigla jedna neverovatna informacija(ili bolje reci mulj) o nacinu raspodela premija u klubu! Pravilnik o podeli premija nisam uspeo da nabavim a ako mislite da posle pobede za koju je odredjena nagrada profitiraju prvi tim i strucni stab moram vam reci da veoma gresite. Da ne spominjem imena(jer info nije 100 posto) mnog funkiconeri koji nemaju veze sa prvim timom polazu pravo na puno premiju. Ne kazem da neki od njih nisu zasluzni za rezultate prvog tima ali mislim da su na ovaj naci sebi obezbedili bez nekog velikog naprezanje veliku zaradu.
p.s. PRIJATELJU molim te dopuni ovo spisanije a svi vi koji poznajete jos neke takve primere nedomacinskog upravljana slobodno pisite ovde!
Pitanje premija
Podbara,nisam siguran ali mislim da sam vec dodirnuo ovu temu.Sto se tice finansija i primanja u klubu je haoticno stanje.Kako ko je dolazio poslednjih 5-6 godina i dovodio svoje kadrove,tako im je u primanja ubacivao i premije.Tako da vecina zaposlenih ima od 50%-100% premija.Mislio sam da ce nova uprava to resiti novim pravilnikom ali ocigledno da nije,cim tajno dele premije i plate i naznacavaju igracima da ne govore da su ih dobili.Nova uprava nije lose krenula.Polako se skidaju neka dugovanja,isplacuje poneka plata i zahvaljujuci Voji Aleksandru nalaze pare za premije.Mislim da bi se boljim rezultatima privukao jos koji jaci sponzor i malo ubrzanije krenulo u brze resavanje finansijskih problema.Ali tehnicki i pravni deo uprave mora pod hitno da donese novi pravilnik o nagradjivanju u kome ce premije dobijati samo direktni proizvodjaci.Sto se tice plata u klubu one su srazmerno broju zaposlenih ogromne.Mnogi ce reci sta to vredi kada ih ne isplacuju ali ne zaboravite da svaki dug ostaje i mora se isplatiti kad tad.Ljudi,mi zivimo u vreme tranzicije i ma kako ona bila bolna,mora zaziveti u klubu.Po mojim procenama u klubu ima visak od 40% zaposlenih.Nazalost proslo je vreme socijalizma i oni moraju ostati bez posla.Kao prvo nemaju sta da rade a kao drugo nemamo para da ih placamo.Raspitajte se samo koliko treba klubu za plate mesecno.Strasno puno.Znam da je tesko nekome dati otkaz a pogotovo sto svako u klubu zna svaciji prljav ves ali apelujem na novu upravu da krene u rasciscavanje neradnika i preplacenih sluzbenika kluba.Plate moraju da prate finansijsku situaciju u klubu.Posto je ona losa ni plate ne mogu biti velike.Kada se popravi bice svima bolje.Ko ne zeli da radi za odgovarajucu platu,dovidjenja.Iovako mnogo mladih i sposobnih ljudi ceka bilo kakav posao.Niko nije bogom dat da radi u klubu.Sto pre krenu bice im lakse.E sad je pitanje da li ce potencijalnim kupcima kluba(kada se donese zakon o sportu)odgovara jak klub pa da ga skupo plate ili je bolje da propada da bi bio dzabe.Pozdrav.
Stari grade,da visim cesto na sajtu,visim.Ali ne samo na ovom.Obavezno udjem pri kraju radnog vremena i uvece kad sam kuci.Ne razumem zasto podcenjujes ostale ucesnike foruma sa mislju da mogu da upravljam necijim mozgom.Ja samo ovde pisem ono sto znam da je istina i obavestavam navijace o nekim stvarima koje tesko stizu do njih.Nazalost dobrim stvarima se svi hvale a lose kriju.Sto se tice mojih namera one su da budem sledeca reinkarnacija Dalaj Lame i pokusam da uticem na tebe da se ovde javljas pod imenom pod kojim se inace javljas.Mnogo bre volis da koristis pseudonime na Engleskom.Ajd zdravo.
Stari gradu,pa i ovo je ta ista kuca i u njoj bivaju uglavnom zaljubljenici u tu istu kucu.A kamo srece da se prljav ves iznosio unazad 10ak god. pa nam ne bi razni hostopleri,prevaranti,lopovi i pljackasi upropastili klub.Ako je tvoje misljenje da treba cutati i zataskavati neciju nesposobnost i malverzacije,onda svaka cast.Sto se tice mojih namera(sad ozbiljno),one ne postoje.Postoji ljubav(platonska) prema Vojvodini(i klubu i pokrajini) i zelja da ih obadve vidim u Evropi.Mislim da ce mo se svi mnogo lepse osecati tada.Eto to je to.Sad nam ti napisi tvoje vidjenje situacije i ,,zatruj" nas svojim idejama.
Jeli to djumi old town?
Jeli to djumi old town?
Mozda? Dajte ljudi ne igrajte se skrivalica ko god da je! Ili idite ne private pa se pljujte i izigravajte dalaj lame i sl.
Ovo je iskljucivo sportski a samim tim i fudbalski forum!
Mozda? Dajte ljudi ne igrajte se skrivalica ko god da je! Ili idite ne private pa se pljujte i izigravajte dalaj lame i sl.
Ovo je iskljucivo sportski a samim tim i fudbalski forum!