playmaker wrote:gospodinFKV wrote:Ja sam prvi kritikovao Ascerica, ali treba biti fer i reci da je momak od pocetka sezone skroz korektno odigrao. Po ulozi u timu me dosta podseca na Pantelica u reprezentaciji pod Anticem - lik je jako malo golova dao, stvarno ga nije htelo, ali je svuda na terenu bio, dosta asistencija podelio i generalno odigrao prilicno kvalitetno svaku utakmicu u tim kvalifikacijama. Sta god mislili o njemu i sprdali se, lik je bio jedan od bitnijih srafova u toj ekipi, a to je malo ko video.
Tako sad vidim Ascerica kod nas - tu je, proigrava saigrace, pokusava da se zagradi, gladan je za golove, a opet nije halavac. Ima 25 godina, tesko ce se od njega ista zaraditi, ali mislim da klub moze od njega dobiti dosta toga na terenu. Nece imati Asceric nesto mnogo bolji ucinak od Pavkova, ali za razliku od njega uliva neko poverenje sada. Na slican nacin je i Laza igrao kod nas, s tim sto on nije bio svestan svojih limita, pa je cesto gubio lopte i bio potpuno beskoristan, pokusavajuci da bude koristan.
Ja i ti ne gledamo isti fudbal kanda.
Po meni Asceric je katastrofalan, niti se krece kako treba niti se gradi sve nesto cmrljavo, nema ga uopste na terenu kao da nije prisutan.

Ti i ja, kanda, gledamo isti fudbal
Ašćerić je, možda, dobar momak, ali ne i fudbaler.Zato mi bude i žao kad ga ,,teže okvalifikujem" kao c-fora.
Nema skoka, nema duel igru, nema brzinu,nema dribling, nema procenu leta lopte i prostora.U skladu sa svim tim nedostacima,takav mu je i CV (boj datih golova i rejting ekipa za koje je nastupao).
Svaki veteran na tom mestu /sa takvim statusom u Voši/ i toliko minuta u igri, imao bi bolji učinak.
Jednostavno, njegova metiljava igra me nervira.Možda bi momak bio dobar košarkaš, rukometaš ili odbojkaš, ali u fudbalu su mu promašene sportske godine.Osim visine, ništa više.Nažalost.
Vojvodina nije klub kome su dovoljne 2 asistencije i 2 gola, na sijaset utakmica, za njenog prvog c-fora.