Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Radoye wrote:Jel' imas brojeve dresova nasih najsvezije pridoslih (Gavric, Aksentijevic)? Ne mogu nigde da nadjem.
Ja ih skupljam na istim mestima na kojim ih i ti trazis... Na zvanicnom sajtu nisu istaknuti, na stranici superlige nije azuriran spisak igraca... Znacemo brojeve sutra kad budu sedeli na klupi :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote:
Radoye wrote:Jel' imas brojeve dresova nasih najsvezije pridoslih (Gavric, Aksentijevic)? Ne mogu nigde da nadjem.
Ja ih skupljam na istim mestima na kojim ih i ti trazis... Na zvanicnom sajtu nisu istaknuti, na stranici superlige nije azuriran spisak igraca... Znacemo brojeve sutra kad budu sedeli na klupi :)
:cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Aksentijević 13, Gavrić 44
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Svaka cast! :cheers: Sad ih mogu dodati na sajt.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Da li je Emil Rockov idalje član kluba?
Turija

Post by Turija »

Pavkov juče, "metnuo" 2 gola (od 4 Radničkog) na Voždovcu.
Lalatoviću i upravi on i Meri ne valjaju, jer Ašćerić i Trifunović razbijaju u Voši - jelda?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Nemoj da se šališ sa Pavkovim. Koliko je samo šansi dobijao kod nas i u Radničkom pre nego što je dao ova dva gola. Najbolje da sada plačemo za svakim igračem koji postigne gol u svom novom klubu.

Ašćerić i Trifunovič nisu neke Bog zna kakve klase, ali kao što sam rekao Ašćerić je na tri utakmice pre ove poslednje dao 2 gola i imao 2 asistencije + nedosuđeni penal nad njim. Protiv Rada jednostavno nije ni bio u situaciji da nešto učini, a to nije samo njegova krivica. Trifunović nije nešto dobijao šansu, ali vidi se da ima taj napadački instikt, što se najbolje videlo protiv Partizana. Prvo kada je onako lagano prešao Šaranova (doduše i promašio) i drugi put kada je izašao ponovo pred Šaranovim i matirao ga jednim potezom. Tako rade pravi golgeteri, a ja tako nešto nisam video kod Pavkova.
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote:Nemoj da se šališ sa Pavkovim. Koliko je samo šansi dobijao kod nas i u Radničkom pre nego što je dao ova dva gola. Najbolje da sada plačemo za svakim igračem koji postigne gol u svom novom klubu.
Nemoj ti da se šališ o pruženim šansama Pavkovu ( Merija da ne pominjemo).
Pavkov je dobijao minute, a ne šansu.Šansu dobijaju Lalatovićevi igrači (Gavrić i Knežević odmah juče, a Zličić čeka na klupi). Ostale dovedene smo trpili više od pola godine, da bi bar nešto pokazali sada.Da smo tako istrpeli sve naše igrače, možda bi oni bili i bolji od ovih sadašnjih, kojima se divimo, kao da su majstori fudbala.Dve asistencija i 2 gola Ašćerića za XY utakmica.Ja i dalje tvrdim da je Ašćerić drvo, a Trifunović isluženi igrač (koje nikom nećemo prodati).
Pavkov ima samo 21-22 godine i odlične predispozicije - ne zaboravi to.Kad se potpuno aklimatizuje u Nišu, videćeš tek onda da li bilo za njega mesta u današnjoj Voši, u konkurenciji matorog Trifunovića i Ašćerića u godinama, kada više nema napredka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Pa dobijao je dovoljno minuta da uradi nešto, ali nije. Zato smo ga svi i kritikovali i niko nije plakao kada je odlazio već naprotiv. Sada kada je posle 8 utakmica za Radnički dao 2 gola, ispada je on baš ono što nam treba, a sada kada opet u narednih 3-4 kola ostane bez učinka niko ga se neće ni sećati.

Mada opet ponavljam ni Ašćerić, ni trifunović nisu neka klasa, ali su cenim superligaški prosek, što za Pavkova ne mogu da tvrdim. Ali i opet bih rado njih dvojicu menjao za jednog iznadprosečnog napadača.
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote:Pa dobijao je dovoljno minuta da uradi nešto, ali nije. Zato smo ga svi i kritikovali i niko nije plakao kada je odlazio već naprotiv. Sada kada je posle 8 utakmica za Radnički dao 2 gola, ispada je on baš ono što nam treba, a sada kada opet u narednih 3-4 kola ostane bez učinka niko ga se neće ni sećati.

Mada opet ponavljam ni Ašćerić, ni trifunović nisu neka klasa, ali su cenim superligaški prosek, što za Pavkova ne mogu da tvrdim..
Mi nemamo centarfora (zna to i Lalatović, zato mu tu poziciju i igra Trujić ili neki drugi lažni c-for).
Podsetiću te na ovaj deo tvog post, za nekoliko meseci (ili ti mene :D ).
:cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja sam prvi kritikovao Ascerica, ali treba biti fer i reci da je momak od pocetka sezone skroz korektno odigrao. Po ulozi u timu me dosta podseca na Pantelica u reprezentaciji pod Anticem - lik je jako malo golova dao, stvarno ga nije htelo, ali je svuda na terenu bio, dosta asistencija podelio i generalno odigrao prilicno kvalitetno svaku utakmicu u tim kvalifikacijama. Sta god mislili o njemu i sprdali se, lik je bio jedan od bitnijih srafova u toj ekipi, a to je malo ko video.

Tako sad vidim Ascerica kod nas - tu je, proigrava saigrace, pokusava da se zagradi, gladan je za golove, a opet nije halavac. Ima 25 godina, tesko ce se od njega ista zaraditi, ali mislim da klub moze od njega dobiti dosta toga na terenu. Nece imati Asceric nesto mnogo bolji ucinak od Pavkova, ali za razliku od njega uliva neko poverenje sada. Na slican nacin je i Laza igrao kod nas, s tim sto on nije bio svestan svojih limita, pa je cesto gubio lopte i bio potpuno beskoristan, pokusavajuci da bude koristan.
playmaker

Post by playmaker »

gospodinFKV wrote:Ja sam prvi kritikovao Ascerica, ali treba biti fer i reci da je momak od pocetka sezone skroz korektno odigrao. Po ulozi u timu me dosta podseca na Pantelica u reprezentaciji pod Anticem - lik je jako malo golova dao, stvarno ga nije htelo, ali je svuda na terenu bio, dosta asistencija podelio i generalno odigrao prilicno kvalitetno svaku utakmicu u tim kvalifikacijama. Sta god mislili o njemu i sprdali se, lik je bio jedan od bitnijih srafova u toj ekipi, a to je malo ko video.

Tako sad vidim Ascerica kod nas - tu je, proigrava saigrace, pokusava da se zagradi, gladan je za golove, a opet nije halavac. Ima 25 godina, tesko ce se od njega ista zaraditi, ali mislim da klub moze od njega dobiti dosta toga na terenu. Nece imati Asceric nesto mnogo bolji ucinak od Pavkova, ali za razliku od njega uliva neko poverenje sada. Na slican nacin je i Laza igrao kod nas, s tim sto on nije bio svestan svojih limita, pa je cesto gubio lopte i bio potpuno beskoristan, pokusavajuci da bude koristan.
Ja i ti ne gledamo isti fudbal kanda. :D

Po meni Asceric je katastrofalan, niti se krece kako treba niti se gradi sve nesto cmrljavo, nema ga uopste na terenu kao da nije prisutan. :roll:
Turija

Post by Turija »

playmaker wrote:
gospodinFKV wrote:Ja sam prvi kritikovao Ascerica, ali treba biti fer i reci da je momak od pocetka sezone skroz korektno odigrao. Po ulozi u timu me dosta podseca na Pantelica u reprezentaciji pod Anticem - lik je jako malo golova dao, stvarno ga nije htelo, ali je svuda na terenu bio, dosta asistencija podelio i generalno odigrao prilicno kvalitetno svaku utakmicu u tim kvalifikacijama. Sta god mislili o njemu i sprdali se, lik je bio jedan od bitnijih srafova u toj ekipi, a to je malo ko video.

Ja i ti ne gledamo isti fudbal kanda. :D

Po meni Asceric je katastrofalan, niti se krece kako treba niti se gradi sve nesto cmrljavo, nema ga uopste na terenu kao da nije prisutan. :roll:
Ti i ja, kanda, gledamo isti fudbal :)

Ašćerić je, možda, dobar momak, ali ne i fudbaler.Zato mi bude i žao kad ga ,,teže okvalifikujem" kao c-fora.
Nema skoka, nema duel igru, nema brzinu,nema dribling, nema procenu leta lopte i prostora.U skladu sa svim tim nedostacima,takav mu je i CV (boj datih golova i rejting ekipa za koje je nastupao).
Svaki veteran na tom mestu /sa takvim statusom u Voši/ i toliko minuta u igri, imao bi bolji učinak.
Jednostavno, njegova metiljava igra me nervira.Možda bi momak bio dobar košarkaš, rukometaš ili odbojkaš, ali u fudbalu su mu promašene sportske godine.Osim visine, ništa više.Nažalost.
Vojvodina nije klub kome su dovoljne 2 asistencije i 2 gola, na sijaset utakmica, za njenog prvog c-fora.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja nista ne bi zamerao njemu, jer i on i Trifunović ove sezone nisu dobili ja mislim niti jedan jedini kvalitetan centarsut. Krila nam retko centriraju, a oni su igrači koji igraju otprilike samo glavom.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

MiSmoFKV! wrote:Da li je Emil Rockov idalje član kluba?
Rockov nije član FK Vojvodina od prethodnog zimskog prelaznog roka.

Da li neko ima neke informacije o momku kojeg smo poslednjeg dana prelaznog roka doveli na pozajmicu iz Čačanskog Borca, Igoru Vukomanoviću?
Post Reply