Meni ta izjava nekako budi nostalgiju...kao da mi je nešto poznato sve iz nje
A i skladu sa bivšim predsednikom mi je i onaj deo koji mi se nije dopao "Ja recimo mislim da nam fale desni bek i špic"...mislim apsolutno tu i škripi, samo on ne bi trebao da se petlja u taj aspekt kluba. A ova izjava mi već budi sumnju. A izjava o napadu na titulu...nemojte molim vas.
Po meni odličan igrač, plus što mislim da će se dobro uklopiti u Lalatovićev sistem. Žao mi Moglija metlike, ali mislim da će biti pun pogodak. Mlad igrač, prošao je sve generacije reprezentacije, internacionalno iskustvo. Pre svega konačno bek koji ume da digne loptu i centrira, a verujem da će brzo i prekide izvoditi. Voli da igra napred, što mu je možda i najveća "mana", a to bi trebalo da bude idealno za visoki presing.
Ozegovic je pregovarao danima sa Vojvodinom, a zasto nije potpisao valjda ce neko vec napisati... Ja sam se iskreno nadao da cemo ga potpisati jer nam fali fajter u napadu!
Ali... Zna se ko vedri i oblaci u Vosi kad su transferi u pitanju...
Stete sto nismo doveli spica ,a znamo da treba.Tu ce da skripi.A toliko ih je slobodnih.
Aksemtijevic je mnogo obecavao ,jedan od najvecih dragulja Partizanove skole.Brzo prodat i stagnacija u karijeri.Videcemo u kojoj je formi i koliko mu treba da se vrati.Moramo mu dati podrsku jer moze biti ogromno pojacanje.Upocetku mozda nece ici,al treba ga istrpeti.Verujte
Stexman wrote:Ozegovic je pregovarao danima sa Vojvodinom, a zasto nije potpisao valjda ce neko vec napisati... Ja sam se iskreno nadao da cemo ga potpisati jer nam fali fajter u napadu!
Ali... Zna se ko vedri i oblaci u Vosi kad su transferi u pitanju...
Пита се и његов менаџер који је вероватно проценио да му је боље да оде у Чукарички, јер са потписом на годину дана не би Војводина зарадила ништа, а Чуки као што неко рече гори под ногама па се не цењкају превише.
Nije Aksentijević loš igrač, čak ga se sećam iz perioda dok je igrao u partizanu, odskakao je kvalitetom, samo dokle ljudi više sa dovođenjima ispušenih muštikli sa topčidera, koji će jedva da čekaju na mig iz jazbine?