Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Meni ta izjava nekako budi nostalgiju...kao da mi je nešto poznato sve iz nje :wink:
A i skladu sa bivšim predsednikom mi je i onaj deo koji mi se nije dopao "Ja recimo mislim da nam fale desni bek i špic"...mislim apsolutno tu i škripi, samo on ne bi trebao da se petlja u taj aspekt kluba. A ova izjava mi već budi sumnju. A izjava o napadu na titulu...nemojte molim vas.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Nikola Aksentijević!

https://www.mozzartsport.com/vesti/za-k ... vic/144865" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Solidan potez. Zadovoljan sam skroz...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

E do kurca... A da promenimo mi ime u Crveni Partizan, da se ne zajebavamo vise?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

Rabba wrote:E do kurca... A da promenimo mi ime u Crveni Partizan, da se ne zajebavamo vise?

Taj je psihicki stabilan do mojega!
Kup je nas!
limanfkv

Post by limanfkv »

Po meni odličan igrač, plus što mislim da će se dobro uklopiti u Lalatovićev sistem. Žao mi Moglija metlike, ali mislim da će biti pun pogodak. Mlad igrač, prošao je sve generacije reprezentacije, internacionalno iskustvo. Pre svega konačno bek koji ume da digne loptu i centrira, a verujem da će brzo i prekide izvoditi. Voli da igra napred, što mu je možda i najveća "mana", a to bi trebalo da bude idealno za visoki presing.
0.0625
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Kako se onda niko nije setio i Bandalovskog!?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image[
Image
Stexman

Post by Stexman »

Ozegovic je pregovarao danima sa Vojvodinom, a zasto nije potpisao valjda ce neko vec napisati... Ja sam se iskreno nadao da cemo ga potpisati jer nam fali fajter u napadu!
Ali... Zna se ko vedri i oblaci u Vosi kad su transferi u pitanju...
Karlsson

Post by Karlsson »

Gavrić i Aksentijević i zvanično.

http://www.fkvojvodina.rs/2016/08/gavri ... vojvodine/" onclick="window.open(this.href);return false;
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Prošle godine su poslednji dan stigli Vukčević (krilo) i Antić (bek), a ove Gavrić (krilo) i Aksentijević (bek). Slučajnost?
Danilo

Post by Danilo »

Stete sto nismo doveli spica ,a znamo da treba.Tu ce da skripi.A toliko ih je slobodnih.
Aksemtijevic je mnogo obecavao ,jedan od najvecih dragulja Partizanove skole.Brzo prodat i stagnacija u karijeri.Videcemo u kojoj je formi i koliko mu treba da se vrati.Moramo mu dati podrsku jer moze biti ogromno pojacanje.Upocetku mozda nece ici,al treba ga istrpeti.Verujte
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Stexman wrote:Ozegovic je pregovarao danima sa Vojvodinom, a zasto nije potpisao valjda ce neko vec napisati... Ja sam se iskreno nadao da cemo ga potpisati jer nam fali fajter u napadu!
Ali... Zna se ko vedri i oblaci u Vosi kad su transferi u pitanju...
Пита се и његов менаџер који је вероватно проценио да му је боље да оде у Чукарички, јер са потписом на годину дана не би Војводина зарадила ништа, а Чуки као што неко рече гори под ногама па се не цењкају превише.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nije Aksentijević loš igrač, čak ga se sećam iz perioda dok je igrao u partizanu, odskakao je kvalitetom, samo dokle ljudi više sa dovođenjima ispušenih muštikli sa topčidera, koji će jedva da čekaju na mig iz jazbine?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

http://fkvozdovac.rs/8640/lukic-i-filipovic-u-5-do-12/" onclick="window.open(this.href);return false;

Milinković u Surdulici
Post Reply