Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

http://www.fkvojvodina.rs/2016/08/nikol ... -spartaku/" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

MiSmoFKV! wrote:Postoji još jedan problem vezan za Merija i generalno sve strance koji bi možda došli u fkv, a to je da su naši fudbaleri neobrazovani, ne znaju engleski, i veliki problem je komunikacija. Skoro svi stranci u Srbiji su prolazili period navikavanja, koji je pre svega učenje jezika.
A slovenacki fudbaleri svi do jednog poliglote... :mrgreen:

Mislim da je to vise problem zapadnoevropskih ekipa, gde imas po par igraca sa svakog kontinenta. Lako je nasim igracima i trenerima da nauce protrci/dodaj/sutni i jos plafon 3-4 reci za osnovnu komunikaciju na terenu.
Beonic

Post by Beonic »

Taj lik je promasaj, mogli su ga odmah prodati/dati njima. Mada i ovo nije lose, mozda im se nekom silom svidi pa ga traze na kraju. :deal:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Odlazak Kovačevića u Spartak, ovako pod kraj prelaznog roka, bi mogao da znači da će Novica ostati u klubu bar do zime. Što je vrlo lepa vest.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Sto bi rekao Djordje Cvarkov "A ustvari ne bi mogao..." :)
Doveli smo u ovom prelaznom roku i Vukasovica, koji je takdje zadnji vezni. Na toj poziciji sada imam Micica, Jovancica, Vukasovica, a i mali Djurisic je valjda zadnji vezni. Nadam se da Novica ostaje! Tj nadam se da nikakvih promena vise nece biti, osim eto ako hoce i zele da vrate Ozegovica.
Karlsson

Post by Karlsson »

Fale još jedan ili dvoje u odbrani, a Ožegovića ako vrate super, samo onda nek se otarase Ašćerića.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ništa ne možemo dobro dobiti povratkom Ožegovića, kao ni dolaskom Gavrića. Ako smo hteli još jedno krilo, zašto izbor nije pao na recimo milion puta spomenutog Jovanovića iz Lučana?
Beonic

Post by Beonic »

Rabba wrote:Ništa ne možemo dobro dobiti povratkom Ožegovića, kao ni dolaskom Gavrića. Ako smo hteli još jedno krilo, zašto izbor nije pao na recimo milion puta spomenutog Jovanovića iz Lučana?
Zato sto je Gavra Lalatov igrac i vuce ga sa sobom. Bilo je pitanje vremena kada ce da dodje, kao sto je i pitanje vremena kada ce Stefan Babovic potpisati.
Karlsson

Post by Karlsson »

Verovatno zato što Jovanović košta, a Gavrić ne.

Dolaskom Ožegovića imali bi smo najuobitiji i najbrzi napad u ligi, s obzirom da se blizanci upravo u ovom momentu raspadaju na tim pozicijama.
Bane

Post by Bane »

Imam jednu teoriju mislim da je Gavrić doveden za poziciju beka,koliko se sećam on je u Napretku pokrivao celu desnu stranu tako da će vremenom verovatno Mogli opet izvisiti
ssnigd

Post by ssnigd »

Ova ekipa je nekako timski orjentisana bez individualaca i zvezda, Ozegovic sa ludom glavom i halavljenjem nisam siguran koliko bi legao ukupno gledano.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Djisa

Post by Djisa »

Jos Filipovic, I ja vise nista ne bih menjao.
Kup je nas!
Karlsson

Post by Karlsson »

Djisa wrote:Jos Filipovic, I ja vise nista ne bih menjao.
To bi bilo idealno. A Puškarić da bude štoper i desni bek po potrebi.
ernesto

Post by ernesto »

Djisa wrote:Jos Filipovic, I ja vise nista ne bih menjao.
Slazem se!!!!!
Banujte me molim vas :beg:
Stexman

Post by Stexman »

Puska nije za stopera ali nije ni za beka. Suvise je spor za te pozicije i lako ispada u duelima, sto vuce za posledicu dobijanje kartona jer pokusava da zaustavlja rukama ili prekrsajem. Njemu je mesto na zadnjem veznom ako ga vec treba imati u timu, uz Maksu ili cak ispred njega...
Ja ga gotivim jer je borac ali cini mi se da ga sustizu godine.
Post Reply