Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Za sada mi deluje nezamenjivo. Čovek je pokrivao dve pozicije. Ko nam je sada drugi desni bek, ko nam je rezervni štoper (Puškarića ne računam)?

Ne znam šta je zapelo oko Filipovića. Vidim dečko je pozvan u mladu reprezentaciju, a i za nas i za njega bi bio pravi posao da dođe ovde. Šteta da takav igrač trune u Prvoj ligi.

Maraš iz Rada takođe nije loš.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Ozegovic postao slobodan igrac.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Baltazar

Post by Baltazar »

Ja bi na desnom beku najradije video Milosevica, bivseg igraca rada.
Vojvodina, jedna jedina!
Danilo

Post by Danilo »

Drugu Mileti sve najbolje u daljoj karijeri zelim od srca.Svojim odnosom prema klubu i zalaganjem maksimalno je opravdao bar moje poverenje.U ovom momentu je nezamenljiv na desnom boku.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Miletic za kratko vreme u potpunosti opravdao dovodjenje, mozda i jedini u skorije vreme. Partije mu nisu bile vanserijske, ali sve sto je trebalo odigrati je i odigrao maksimalno borbeno, i za to mu apsolutno skidam kapu. Srecno momcino i samo napred!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Danilo

Post by Danilo »

Videcemo kako ce proci finis prelaznog roka.
Ono sto sam cuo je da smo Miletu prodali za oko 150.000 e.
fare

Post by fare »

Forza Voša wrote:Ozegovic postao slobodan igrac.
Možda nas uprava iznenadi pa nam dovede Ožega :P.
Stexman

Post by Stexman »

Ja bi se iznenadio da ga ne dovede!

Mada sam se isto tako iznenadio i za Envera...al opet... Nada umire poslednja.
Beonic

Post by Beonic »

Bivsi igrac Napretka i crvene zvezde, Nenad Gavric, i zvanicno je potpisao za nas klub.
Cak i ako planiraju da prodaju nekoga, nije mi jasno cemu jos jedno krilo i to ovog kvaliteta. Mali Stamenic je za ovog, vec sad, znalac.
Jos jedan cigan u timu od kojeg ocekujem samo cupanje kose, ali ajde da ne crnim dok jos nije ni istrcao na teren.
I pored ovakvog teksta mu zelim dobrodoslicu i da me demantuje.

Image
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Ubedjivo najgori potez ove uprave raskidanje ugovora sa Merijem.Krcmarevic ga bas nahvalio posle utakmice.Plakacemo jednog dana kad bude igrao u nekoj ozbiljnoj ligi.

https://www.youtube.com/watch?v=P5JCAfSPTpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Slovenacka liga jeste generalno slabija od nase (mi smo ovaj Aluminijum ocetkali na pripremama), ali sudeci po ovom snimku definitivno mi ne deluje da je Meri zalutao u fudbal, kako su nas ubedjivali ovuda. Sve sto sam imao prilike da ga gledam u nasem dresu bese jedno poluvreme na pripremama kada je kompletan tim igrao uzasno, i kad je sveukupno dvaput dobio loptu, suvise malo da bi se doneo sud. Ove partije koje sada pruza u Sloveniji pokazuju da nam je jos i kako mogao biti koristan. Ono, sigurno nije Drogba iz najboljih dana, ali nije ni totalni duduk kakvog su nam ga predstavljali "strucnjaci" iz kluba koji se jedino vode svojim licnim interesima ("a koliko sam ja tu dobar")...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Meri je igrac kojeg bi Stanislav Karasi obozavao,jer nadaleko je cuvena Karasijeva misao "ne mozes dati gol,ako ne sutnes na gol",a Meri bas to radi,svaku i najmanju priliku koristi da uputi sut ka golu,pa sta bude
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Meri u principu sve ima, osim menadzera za tal i samo zato je izvisio. Meni nije jasno da se neko toliko trudi i bori da dobije sansu i ti mu je nedas. Da je kod nas dobio sansu na vreme, vec bi jeo malu decu i sigurno bi bio veliki plus za nas u mecu sa AZ Alkmarom.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Postoji još jedan problem vezan za Merija i generalno sve strance koji bi možda došli u fkv, a to je da su naši fudbaleri neobrazovani, ne znaju engleski, i veliki problem je komunikacija. Skoro svi stranci u Srbiji su prolazili period navikavanja, koji je pre svega učenje jezika.
recni galeb

Post by recni galeb »

e ovaj ga bese dzaba naucio... :lol:
Post Reply