Iskreno,ravnodusan sam prema tom transferu...... ko je sledeci? Stevo Glogovac,Goran Milosevic ili mozda Vulevic,Vanic..... ???Stara Garda wrote:p.s. Sasa Drakulic je potpisao za Vojvodinu
Na Zlatibor će krenuti 25 igrača: Brkić, Babalj, Drinić, Kizito, Marković, Pekarić, Milan Milutinović, Popović, Vukobratović, Radović, Stošić, Čotra, Despotović, Buač, Đurić, Miroslav Milutinović, Sikimić, Tadić, Smiljanić, Aleksić, Ubiparip, Lerinc, Stojčev, Stevanović i Drakulić.
Transferi

-
Vidi,necu da se svadjam sa vama,jer mi delujete i ti i Cause,kao fini momci.Sto se tice Lea,ma sta ti mislio,ja sam ubedjen da je on Slaninar.Otac mu je jedna od legendi kluba,sam on je igrao za nas i ubedjen sam da voli Klub.Ali istovremeno on je i jedna lujka i to emotivna lujka,kome je jako tesko pao nacin na koji je oteran iz Vose.Sigurno nije veci Slaninar od Kacara i Brkica,ali posle njih ide odmah on,svi ovi su manje vise Topalovici ili Kusturicina inspiracija.Stara Garda wrote:A otkud tebi da jedan novi toliko voli Vojvodinu?van der iV a.k.a Totti wrote:Kome se ne sviđa u Vosi,slobodno,ako ima bolje nek ide.Niko tu ne igra iz ljubavi prema Vosi(sem mozda 2 stara i 1 novog igraca),a ostali su tu samo zbog PARA!!A muka mi je od svih tih sto pocnu ''jako da vole i postuju Vojvodinu'' kad zaigraju u njoj,kad pocnu da je treniraju,a dotle su bili na severu ili jugu BG stadiona.
Jel to mislis na onog sto u Mazestiku na proslavi duple krune pali baklju i dovodi muziku,sto na SOS kanalu izjavljuje kako mu zvezdin sever daje krila kad igra i da to treba doziveti,onaj sto je najglasniji sa pesmom kad je kamera usla u svlacionicu posle duple krune,jel to onaj sto se druzi sa vodjama zvezdinog severa,jel to onaj sto na izbornoj konvenciji jedne stranke pljune po FKV...Mislis na njega?:shock:
Zasto mislis da se Davidovu nije svidelo u Vosi?
A ti poveruj da nije pristao na trosoban stan i plus pare,jer je ta prica krenula po gradu...
Lepo kaze Lane Gutovic:Misljenje je kao dupe-svako ima svoje!Ni ja nisam izuzetak...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Za koji je moj onda Drakulic oteran iz Vose ne tako davno ako ga sada ponovo kupuju?
Nego, pustili nam ovde preko okeana prenos finala U21. Sad sam konacno razumeo zasto su neki toliko prebacivali Kahrimanu. Sve je tacno. Mada istini za volju nije bio nas najgori igrac na terenu, cak je takav kakav je bio jedan od boljih. Nadam se da ce to biti prilika nekom da ga utrapimo za dobre pare...
Nego, pustili nam ovde preko okeana prenos finala U21. Sad sam konacno razumeo zasto su neki toliko prebacivali Kahrimanu. Sve je tacno. Mada istini za volju nije bio nas najgori igrac na terenu, cak je takav kakav je bio jedan od boljih. Nadam se da ce to biti prilika nekom da ga utrapimo za dobre pare...
I, naravno i ja ću (u ovoj mini raspravi) imati svoje mišljenje.
Meni Leov put liči na put čoveka koji je imao dva braka.Prvi iz ljubavi, a drugi iz inata.
Mogu da razumem i obrnute situacije (to su oni koji su došli u Vošu i zavoleli je), tj da prva ljubav ne završi brakom (ugovorom), već neka nova (da bi nekog zavoleo moraš ga prvo upoznati).
Obe priče su mi realne i ljudski razumljive. Jedino (za mene) je nemoguće:
da se voli (
) grad u kojem se živi i radi, a navija za klub iz nekog drugog
U to me niko ne može ubediti.Čak i da ga na testu laži, detektor ne prijavi.
Meni Leov put liči na put čoveka koji je imao dva braka.Prvi iz ljubavi, a drugi iz inata.
Mogu da razumem i obrnute situacije (to su oni koji su došli u Vošu i zavoleli je), tj da prva ljubav ne završi brakom (ugovorom), već neka nova (da bi nekog zavoleo moraš ga prvo upoznati).
Obe priče su mi realne i ljudski razumljive. Jedino (za mene) je nemoguće:
da se voli (

Last edited by Turija on Sun Jun 24, 2007 8:42 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Drakulić je oteran iz neznanja (kao i mnogi naši igrači i ljudi koji su mogli Voši puno dati).Ravnodušan sam, kao i Voja, njegovim igračkim povratkom, .Radoye wrote:Za koji je moj onda Drakulic oteran iz Vose ne tako davno ako ga sada ponovo kupuju?
..
Međutim, drago mi je zbog povratka Drakulića kao čoveka i motivatora (uvek se rado sećam njegovog nastupa u Banatskom Dvoru, saveta i pristupa igri i igračima).Od velike je koristi za tim i mlade igrače.Od Sikimića je daleko bolji u svakom elementu.Ali, ne vidim da će ti njegovi kvaliteti biti značajni, ako i dalje budemo gomilali matore igrače.Sad već moramo STAVITI TAČKU NA VETERANE (mislim da su Nađ i Kralj zakasnili i treba se koncentrisati na Marinkovića, Bosančića i jednog centarhalfa).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
van der iV a.k.a Totti - Krivo mi je što se spominje recimo u tom kontekstu Davidov. Hajde da uzmemo,evo, najnoviji primer Drakulića ili raniji Dunđerskog. Čovek je došao iz Koreje i tamo bio bog,da ne preterujem.Djumi je spominjao i neke bananice. Nije Koreja neka fudbalska zemlja ali su igrali na prvenstvu gde smo mi otpali od Azerbejdžana. Došao u Vojvodinu kao pojačanje, i oteran od ljudi koji su i dalje u njoj i ... nikom ništa. O Ljubetu ne treba trošiti reči. Opet ništa. Kada se klub prema njegovim velikim igračima odnosi tako, šta da misle oni koji su na početku karijere ili nisu toliki kapaciteti. Pa Kiza je prošle godine bio najbolje ocenjeni igrač na ovom sajtu a sada o njemu niko ništa. Dok je bio dobar valjao je. Niko se malte ne nije pitao što on ne igra, što igrača koji je prošlu sezonu harao ligom nema među prvih 18? Na stranu što je malo luftika.
Treba samo malo izbalansiramo sistem vrednosti i da ne okrećemo leđa ljudima koji su hteli to ili ne,normalno iz nekih ljudskih razloga, otišli iz kluba jer, ko zna, možda se opet vrate.

Treba samo malo izbalansiramo sistem vrednosti i da ne okrećemo leđa ljudima koji su hteli to ili ne,normalno iz nekih ljudskih razloga, otišli iz kluba jer, ko zna, možda se opet vrate.
" Dečko je pun zmajova! "
-
Ljube je iz Srbobrana i znam da navija za Vosu.Nepravedno je oteran kao i Govedarica pod Djumijem,pa njega niko ni ne spominje.U ranijem postu u ovom topicu sam napisao da treba vratiti Ljubeta da zavrsi karijeru kako dolikuje velikom igracu i da kasnije dobije mesto u klubu kao trener ili kao funkcioner,sto vazi i za Govedaricu.Kiza je talenat,tu nema spora,ali je neodgovoran i neozbiljan i kao takav ne moze biti oslonac tima.Samo cekam momenat da ostane kuci duze,jer nema aviona za nazad,zaboravio da gleda na kalendar i slicno.Vosa je veliki klub i igraci moraju biti spram njenog renomea i zato i podrzavam Batinu inicijativu za skolovanje igraca.Ne znam sta da kazem,osim da se uvek naljutim kad neko zavrne Vosu i ode bez obestecenja,pa je tako i sa Davidovim.Zaista nemam nista licno protiv njega,cak sam cuo da je super lik,pobozan,vredan,ali ipak vise volim Vosu od njega.Cause wrote:van der iV a.k.a Totti - Krivo mi je što se spominje recimo u tom kontekstu Davidov. Hajde da uzmemo,evo, najnoviji primer Drakulića ili raniji Dunđerskog. Čovek je došao iz Koreje i tamo bio bog,da ne preterujem.Djumi je spominjao i neke bananice. Nije Koreja neka fudbalska zemlja ali su igrali na prvenstvu gde smo mi otpali od Azerbejdžana. Došao u Vojvodinu kao pojačanje, i oteran od ljudi koji su i dalje u njoj i ... nikom ništa. O Ljubetu ne treba trošiti reči. Opet ništa. Kada se klub prema njegovim velikim igračima odnosi tako, šta da misle oni koji su na početku karijere ili nisu toliki kapaciteti. Pa Kiza je prošle godine bio najbolje ocenjeni igrač na ovom sajtu a sada o njemu niko ništa. Dok je bio dobar valjao je. Niko se malte ne nije pitao što on ne igra, što igrača koji je prošlu sezonu harao ligom nema među prvih 18? Na stranu što je malo luftika.![]()
-
Evo opet da te ja pitam...van der iV a.k.a Totti wrote:Ne znam sta da kazem,osim da se uvek naljutim kad neko zavrne Vosu i ode bez obestecenja,pa je tako i sa Davidovim.Zaista nemam nista licno protiv njega,cak sam cuo da je super lik,pobozan,vredan,ali ipak vise volim Vosu od njega.
Otkud tebi da je Davidov zavrnuo Vosu?
Hoces to reci i za Nastica,kad ode u decembru po isteku ugovora bez obestecenja,za Markovica koji nema ugovor...
-
HOCU!Vukelja ma koliki bio seljak je ispao iole fer,produzio ugovor i otisao,a mi smo uzeli neke pare za to sto smo ga trpeli par sezona.Ove momke nismo morali da trpimo,oni su mnogo bolji igraci od Vukelje,ali princip je isti.Ako nisi zadovoljan ponudjenim,a toliko se kunes u ljubav prema Vosi,produzi ugovor na 6 meseci sa tim uslovima sto ti nude,pa idi odmah ako mozes,a ne ovako.Druga stvar je ako ti nije stalo do Vose,vec samo do sebe,onda OK snalazi se kako znas i umes,ali nemoj da pricas kako ti je Vosa u srcu i sl.Stara Garda wrote:Evo opet da te ja pitam...van der iV a.k.a Totti wrote:Ne znam sta da kazem,osim da se uvek naljutim kad neko zavrne Vosu i ode bez obestecenja,pa je tako i sa Davidovim.Zaista nemam nista licno protiv njega,cak sam cuo da je super lik,pobozan,vredan,ali ipak vise volim Vosu od njega.
Otkud tebi da je Davidov zavrnuo Vosu?
Hoces to reci i za Nastica,kad ode u decembru po isteku ugovora bez obestecenja,za Markovica koji nema ugovor...
Hmmm. Sve to što kažeš je OK ali se onda cela priča svodi na par igrača i to finansijski obezbeđenih. Klub treba da stane iza ljudi koji ga čine. To je po mom mišljenju tako i onda može da otvori oči. Da se bude svestan gde si došao i šta značiš toj zajednici. Da je tako formulišemo. Davidov je sa Despotom bio najbolji igrač od kada je počeo da igra pa do možda poslednjih tri,četiri utakmice. Da li je imao iole normalnu logistiku. Novine? Ne sećam se da sam čuo za njega nekakve hvalispevove kao recimo za neke igrače koji manje vrede a nalaze se u drugim klubovima. Znalo se da on dolazi na god. i na to je potpisao. Godina je prošla iza sebe i on je to odradio, složićemo se, ok. Drugo je to što se ide na kartu da dovedeš nekog za par hiljada evrića a prodaš ga za 100-400 hiljada. Tu nema priča ni o kakvoj Evropi.Ima ali u trećem krugu kao što igramo mi. To je jednostavno sitan biznis i kraj. Ne verujem da bi David 100.000 e god. odbio tako lako. A sa druge strane zar nije uvredljivo da nekome ko je takav kalibar ponudiš recimo 30-50 ?
Slažem se da nismo kao Zvezda i Partizan pa da možemo da prodajemo drva za milione zato treba da radimo na sebi.Pa onda o ovome neće biti reči. Njihovi igrači dobijaju min 50-tak hiljada a ja kod nas ne znam nekog da dobija toliko. lako je onda voleti klub na sva usta.
Slažem se da nismo kao Zvezda i Partizan pa da možemo da prodajemo drva za milione zato treba da radimo na sebi.Pa onda o ovome neće biti reči. Njihovi igrači dobijaju min 50-tak hiljada a ja kod nas ne znam nekog da dobija toliko. lako je onda voleti klub na sva usta.
" Dečko je pun zmajova! "
Na zalost sve po starom uvek nam ode najbolji....
Drakulic je dobar igrac ali mislim da nam ne trebaju "matori" igraci ali kontam da je to sveg zbog UEFA lige tojest zbog iskustva ekipe pa kontam da je to Ok.
Po meni Bosancic nam ne treba ..koji ce nam...N.Marinkovic ..e on bi vec mogao...
A sto mi ne dovedemo onog Rumuna sto CZ hoce? Mislim da je slobodan igrac a i bivsi je repr. Tu bi Leo mogo da odigra ulogu:)
Od mog prvog pika vidim ne ma nista:( (Stjepanovic-Zeta)
Drakulic je dobar igrac ali mislim da nam ne trebaju "matori" igraci ali kontam da je to sveg zbog UEFA lige tojest zbog iskustva ekipe pa kontam da je to Ok.
Po meni Bosancic nam ne treba ..koji ce nam...N.Marinkovic ..e on bi vec mogao...
A sto mi ne dovedemo onog Rumuna sto CZ hoce? Mislim da je slobodan igrac a i bivsi je repr. Tu bi Leo mogo da odigra ulogu:)
Od mog prvog pika vidim ne ma nista:( (Stjepanovic-Zeta)
- KoKanidja
Sve mi nesto licimo na Partizan od pre godinu-dve, kad je vracao izgubljene i matore igrace na sva vrata, pa sam im se smejao, i vidimo sada sta ih je snaslo.
A sada kad mi vracamo Pantelica, Krivokapica, Lerinca, Drakulica, a hocemo i Nadja i Kralja i Cirkovica i Dundjerskog, a mozda na kraju i Milosa Shestica, e onda ne znam da li da se smejem ili da placem.
Pitam se samo, jel neko od njih prati i gleda fudbal i u kom vremenu zive, nista vise...
A sada kad mi vracamo Pantelica, Krivokapica, Lerinca, Drakulica, a hocemo i Nadja i Kralja i Cirkovica i Dundjerskog, a mozda na kraju i Milosa Shestica, e onda ne znam da li da se smejem ili da placem.
Pitam se samo, jel neko od njih prati i gleda fudbal i u kom vremenu zive, nista vise...
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva