trelos gia fcv wrote:Vojo, ja sad ne znam da li je ovaj rezultat dobar?
Da li ima smisla da hvalim?
Ako po tebi ima ja cu to i da uradim.
Samo kazi
Mozda su moje zelje i shvatanja velicine fudbalskog kluba Vojvodina potpuno nerealne, pa bih se u skladu sa tim najradije izurinirao po ovom neresenom rezultatu.
samo "udri" breeee....
Moj predlog je da klub promeni ime... da ne blatimo vise Vosino
Imali smo tu nesreću da prvo gostovanje treba da odradimo u selu koje je dočekalo da im klub uđe u Superligu. Mogu misliti, naložen plebs, mečka, daire, šećerna vuna, čovek na štulama... I grozno je što mi više podlegnemo takvoj atmosferi nego na prepunom Visente Kalderonu, ni Aleti nam nisu dali dva komada za deset minuta. Raduje gol Ožegovića, jer vrlo verovatno on dobija šansu pre Šalete u četvrtak; probio je led, sada nek' peca... Za poništen gol niko ne može da tvrdi je li opravdano, ali ukoliko se ispostavi da smo pokradeni, onda smo barem dobili potvrdu da nas kuhinja nije zaboravila i da se niz iz prethodnih sezona nastavlja.
Daljcu hvala na sjajnoj najavi utakmice, ne sumnjam ni najmanje da je posao čoveka koji nas prvim postom u topiku mentalno priprema za naredni meč lude stare dame u pravim rukama
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Za mene, rezultat ,,može da prođe".Ni dobar, ni loš, pred gostovanje u Torinu.Voleo bih da vidim golove.
Sa ovim remijem, može se malo podgrejati atmosfera i nadanja, ali se mora pažljivo analizirati kakav sastav suprotstaviti Italijanima.Ako je branio Kordić, ne znam šta se time htelo ili postiglo?Zašto je onda dovođen Perić, ako mu nismo dali šansu u Surdulici?Ne vidim logiku.
No, sada treba manuti sve rasprave i okrenuti se Sampdoriji.
Nadam se da će odande biti tv prenosa? Da vidimo momke kako će predstaviti Klub javnosti u jednom velikom sportskom događaju, po mnogo čemu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ma treba se skoncetrsati na Evropu,i sve karte baciti na to takmicenje.Tamo svakako najbolje stojimo i na tabeli Sreca nasa pa svi ljubitelji fudbala u zemlji misle da Vosa taktizira zbog Evrope,dok ne shvate u kolikoj su zabludi nadam se da cemo se mi konsolidovati.Turija,kakvi god da su golovi,primiti dva protiv novajlije u ligi je smesno za renome naseg kluba.Al ajd,bilo pa proslo,Evropa nas jos pokriva,ali kad tamo ispadnemo... kuku lele... zestoka borba za play off
Turija wrote:Ako je branio Kordić, ne znam šta se time htelo ili postiglo?Zašto je onda dovođen Perić, ako mu nismo dali šansu u Surdulici?Ne vidim logiku.
Sve je vise nego logicno... dok se dva svadjaju,treci koristi... izgleda Turija,da je strasni Danilo iskoristio priliku,pa stao na gol
Dajte ljudi, ovo je BRUKA sto nismo danas pobedili, posebno posle one blamaze prosle nedelje. Primiti dva gola za prvih 10 minuta od radnika iz surdulice je stvarno dno.
Takodje mi nije jasno sta se htelo sa stavljanjem Kordica, ako taj Peric nije resenje za prvog golmana, sto smo ga uopste dovodili?!
Vec citave godine gledamo bruku za brukom u prvenstvenim utakmicama, sad vec imam ozbiljne probleme da razumem takav manjak motivacije. Ja licno ne razumem one koji misle da bodovi u prvenstvu nisu bitni, pa sta je bitno ako to nije?!
Cini mi se da je nas glavni problem sto je kriticna masa nas navijaca Vose nekako prihvatila da je normalno da se ponasamo kao provincijski klub.
Iako sam rekao(Vojkan) da se necu javljati dok su na celu kluba ovi nesposobnjakovici ipak sam se predomislio u nadi da cu bar malo ubrzati njihov odlazak!
Iako nisam gledao utakmicu po izvestajima bi rekao da je osim rezultata i igra bila ocajna vecim delom utakmice.
Glavni krivac za to je predsednik zbog loseg prelaznog roka uz par dobrih igraca i proslogodisnje dovodjenjem jednog od najlosijih trenera zadnjih 15tak godina.
Ako smo klub koji stremi visokom plasmanu i dobroj igri ovo je apsolutno pogresan put sa pogresnim strucnim stabom,forsiranjem dva stopera sa konstantnim vracanjem lopte u nazat a oni nesigurnom sa ocajnim ispucavanjem golmanu.
Ovo je sesti mec i osim malo bolje ali ne i odlicne igre sa MTK u NS sve ostalo je ispod svakog kriterijuma ,bez agresije,bez ideje,bez zelje, sa pojedinacno dobrim potezima koji su i resili dve utakmice na nasem terenu.
Pod hitno za pocetak mora da se menja trener iako sam uvek za to da se treneru da vremena, ovo nije taj slucaj jer je ocigledno kao i pre par godina on nije kapacitet ni za super ligu a tek nije za vodjenje tima koji zeli borbu za trofeje !
@slanina preduhitrio si me, bas sad htedoh da okacim golove i da prokomentarisem PANKOVA. Ispada da svi imamo nesto protiv njega samo zato sto navija za jednog od titovih blizanaca, rec mu ne bi rekao da igra dobro na terenu, ali nije tako. Ja jednostavno nemam vise STOMAK da ga svarim, lik je kao muva bez glave..Koje su ovo greske katastrofalne,u rangu beton lige. Kod prvog gola proplivao decko ovaj ostao sam pita golmana u koji ce ugao da mu suta, kod drugog odigra povratnu protivnickom igracu zna se sta sledii..! UZAS KATASROFA je lik poslednjih par meceva mene on najvise plasi u Italiji, tacno bez njega poceti mec bolje cemo proci.
Stexman wrote:Kritikovati trenera, bolje reći bilo kojeg trenera posle Dzimija je smesno i neumesno! Zaga mozda nije Ferguson ali je za Dzimija doktor.
- Ekipa pokazala karakter i vratila se posle 2:0
- Lepi golovi Ozegovica i Ivanica
- Pankovu je ocigledno krivo zbog golova koje je skrivio i njegova gestikulacija prema nasim navijacima posle gola Ivanica dosta govori. Primetio sam da retko pokazaju bilo kakve emocije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov