Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
Grouch

Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Spartaks (LAT), četvrtak 20:3

Post by Grouch »

Dajte ljudi smirite se sa tim grobarima i ciganima.Kao da igramo protiv njih pa je neka najezda govana.Ne verujem da ih takvih ima vise od 10% na stadionu.Nisu to nikakvi cigani i grobari vec Novosadjani koji su zbog slabije razvijenog mozga i normalnog razmisljanja poklekli pod pritiskom visedecenijske medijske tiranije blizanaca pa se u svojoj obnevidelosti vise po nekom automatizmu opredeljuju za jednu od dve opcije,kao da nista drugo ne postoji.A i takvi pogledaju 2 puta godisnje njihove utakmice na TV-u.Srecom ta njihova bolest je po meni izleciva a boljeg leka od odlaska na stadion u svom gradu nema.
Eventualne tapkarose sutra istrebiti,da znaju i za ubuduce da im to ne pada na pamet.
Baltazar

Post by Baltazar »

Kao što je na marakani od 100.000 ljudi bilo 30.000 ili više koji nisu navijali za crvenu zvezdu, tako sutra neće na stadionu biti svi koji navijaju za Vošu. Naš je uspeh što dolaze navijači drugih klubova da navijaju za Vojvodinu. Naš dobar marketinški potez. biće spektakl sa protivnikom koji bi se u našoj ligi borio za opstanak, i verovatno naša pobeda sa dva-tri gola razlike. Odličan potez uprave!
P.S. Urke od prvog minuta!
Vojvodina, jedna jedina!
milancl

Post by milancl »

Baltazare, ima nas i van ns-a koji smo redovni. Srećom sam našao svoju staru godišnju kartu. Inače išao bih na sever, što ne bi bio problem, ali kako je krenulo možda neće biti ni severa sutra. Poseban problem je što mi sa godišnjim kartama konstantno gubimo, umesto da imamo povlastice. Ovaj besplatan ulaz ima svojih prednosti i mana. Ja sam lično da bude bar 100 dinara za sve tribine. Jer, ili će se pojaviti tapkaroši, ili će neko ući sa viškom karata, u to budite sigurni.

Mislim da ne bismo trebali više gušiti temu sa besplatnim ulazom. Napišite ako imate nešto o očekivanjima za sutra, ko može neka pomogne ljudima koji su bez ulaznice i to je to. Idemo sutra po pobedu, kec hendikep, vidimo se... :dance2:

P.S. Da zahvalim i javno forumašu Chana što se ponudio prošli put da mi da ulaznicu. Pozz svima!
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Samo da Vosa pobedi i razgali pun stadion,prica o blizanackim navijacima je malo preduvana.Kad je moglo na ukradeno finale kupa,pa i na izgubljeno od Jagodine da nas ode preko 10.000,sto ne bi ovde napunili stadion.Ljudi su svesni da ne igramo po 10 tekmi u Evropi vec gledaj dok ima.Treba napuniti i jug i sever.
laki

Post by laki »

Samo je trebalo staviti katu po ceni od 100 kinti za istok i zapad, da ne bi ljudi uzimali vise nego sto im je potrebno. 100 kinti je bukvalno beda, ali niko nece uzeti 3 komada ako mu treba jedna, pa pljunuti jos 200 dinosaurusa za jos dve kate za slucaj ako zatreba. Zato teba simbolicna cena. A ko nece da gleda tekmu za 100 dinara, ALI STVARNO NE TREBA NI DA DODJE!!
Image
Chana

Post by Chana »

milancl wrote:Baltazare, ima nas i van NS-a koji smo redovni. Srećom sam našao svoju staru godišnju kartu.
:lala:
Ja sam lično da bude bar 100 dinara za sve tribine.
Jer, ili će se pojaviti tapkaroši, ili će neko ući sa viškom karata, u to budite sigurni.
+ 1 :!:
P.S. Da zahvalim i javno forumašu Chana što se ponudio prošli put da mi da ulaznicu. Pozz svima!
:cheers:
Podrazumeva se - ipak smo mi FAMILIJA :!:
Čuvaj brojeve mojih mobilnih, pa kada Ti nešto zatreba - javljaj se...

KAKAV LEP OSEĆAJ, LEPTIRIĆI U STOMAKU, BROJIM MINUTE I SEKUNDE DO UTAKMICE... ( 1370 / 82220 ) :!: :!: :!:

P. S. Kod mene je 22:10 ! Nisam pogrešio...
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Marcello

Post by Marcello »

Poštujem svačije mišljenje, ali ja sam, ipak, razmišljao o ideji da moj gari i ja napravimo dokumentarac pod nazivom: "Navijač Vojvodine u letnjem periodu".

:whistler:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Stexman

Post by Stexman »

Ja se slazem sa Lakijem, trebalo je staviti neku minimalnu cenu, dati to u humanitarne svrhe i mnogo bi to lepse izgledalo u ocima onih koji i dalje misle da samo stoka ide na utakmice!
Problem je za nas iz unutrasnjosti sto ne mozemo da dodjemo ranije da podignemo karte! Da li cemo sutra uci, videcemo ali ako ne udjemo neko ce da se češe gde ga ne svrbi.
Mora jedan kontigent ulaznica da se ostavi za ljude sa strane, jer verujem da je najvece jezgro navijaca upravo iz okoline Novog Sada!
Turija

Post by Turija »

Ipak je lepo, ponovo, videti redove pred našim Stadionom.
Druga strana (tamna) medalje je to što neki pravi navijači Vojvodine neće doći do karte ili će je morati kupiti od tapkaroša, a još veća je nepravda za one koji imaju sezonsku, a da ne mogu da uđu na svoju prepunu tribinu.No, oprostiće oni to zbog Voše.Ne znam koliko ima takvih prodatih sezonskih karata, ali ograđena tribina C bi morala biti njihova ,,sigurna kuća".
Mišljenja sam da Zapad, ubuduće, ne treba da bude besplatan.,,Stotka" je mera, a ko neće da izdvoji ni toliko, neka ide na ostale tribine.
Nadam se da će puštati gledaoce i u ,,kavez" na Istoku.Leto je, (pre)toplo je, pa čak i ako nema stolica može se sesti na beton ili stajati (jedino ako to UEFA zabranjuje, onda će zvrjati prazna).Međutim, mi smo stvarno neshvatljivi, skidamo stolice zbog blizanaca, umesto da izabacimo sa tribina i uhapsimo te što ih lome.Posle se čudimo što nas Svet ne razume, mrzi nas UEFA i šta ti ja znam.
Srećno našim momcima sutra :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

Ima mesta na severu, ima mesta na jugoistoku. Ali mene nervira sto je malo falilo da moji drugari nemaju karte sa sutra za istok , za tribinu gde smo i po snegu i po suncu i po kisi, jer su kreteni uzimali svi vise nego sto im treba. Stoka seljacka. Nemam ja nista protiv da bilo ko dodje na tekmu, ali nemoj uzimati 3 komada, znam da ti ne treba, halavi odvratni majmune!!
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

laki wrote:Ima mesta na severu, ima mesta na jugoistoku. Ali mene nervira sto je malo falilo da moji drugari nemaju karte sa sutra za istok , za tribinu gde smo i po snegu i po suncu i po kisi, jer su kreteni uzimali svi vise nego sto im treba. Stoka seljacka. Nemam ja nista protiv da bilo ko dodje na tekmu, ali nemoj uzimati 3 komada, znam da ti ne treba, halavi odvratni majmune!!
sustina!

Ne smetaju meni ti ljudi sto ce sutra doci sa nekim mozda buducim navijacima, nego oni sto dodju na stadion Vojvodine 3x godisnje, pa se ponasaju kao najgore seljacine, pocevsi od uzimanja vise ulaznica nego sto treba, pa sve do nekih momenata ponasanja na stadionu. Primer - liku jednom je strasno smetalo sto Enac ekipa stoji kod ograde, pa je on u svom 4-5 redu resio da ustane i zakloni svima pogled, uz recenicu ''vidi njih kako stoje, ja ne vidim nista, boli me ku*ac''. Druze, da ti dolazis na stadion malo cesce od svojih gns/nscz drugara, znao bi da beton kod te ograde ima otiske njihovih djonova...eto, takvi mi ljudi smetaju - doci cu ovde 2x godisnje da se ponasam kao gazda, a sve zato sto ni svoje klubove ne gledam redovno, pa ne poznajem bilo kakvu kulturu stadiona...
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne moze se nikada nikome udovoljiti pa to ti je. Jbg... Uvek ce biti nesto sto je moglo bolje i drugacije da se odradi. Zao mi je sto ce ljudi koji su uvek na stadionu mozda ostati izvan, ali jbg za sledeci put znamo svi da se moramo bolje organizovati. Ako si ti radio i nisi mogao da dodjes, pa sigurno ti nije cale/keva/drugar radio pa da nije mogao da dodje i da uzme za tebe kartu,... Itd. Itd.
Ali sa druge strane, svi znamo da ovakve utakmice Novom Sadu trebaju. Vojvodini treba Evropa i njene utakmice. To je jedini nacin da se Novosadjani probude. Ljudi sutra cemo imati pun stadion, pa sta nam vise treba. Zajebite indijance i turiste, neka se i oni prime kao i mi, a stadion neka grmi. Uhhhh,...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajd da i ja kazem koju.... Ponovo dolazim do zakljucka da je i dalje njegovo velicanstvo REZULTAT sustina svega.
Da nije bilo onakve igre i onog rezultata protiv MTK nista ne bi pomogao sutrasnji besplatan ulaz. Jednostavno,kao retko kada,Vosa je protiv MTK spremno odgovorila na izazov "pun stadion" i vec danas se vidi kako im se to vraca,trazi se karta vise... a trazila bi se da kosta i 100 i 300 i 500 dinara. Jednostavno ljudi u Srbiji vole fudbal,i na najmanju naznaku da se na stadionu "igra fudbal",pohrlice tamo. Ukoliko igraci sutra ne padnu na ispitu,i sledeci Evro mec ce se traziti karta vise.... tako to ide... imas rezultat,ziv si. E sad... ta vasa polemika,navijaci ovih ili onih na tribinama... verovatno je i takvih bilo,ali mnoooogo manje nego sto ovde predstavljate. Pa jos od Bastije i Werdera ne pamtim da je stadion bio ovoliko uz Vosu kao protiv MTK. Pa cak i da su svi navijaci Zvezde i Partizana,jedno je sigurno,prevarili bi ih sa Starom damom,definitivno :greenbutt: I smatram da ne treba da se bunimo zbog punog stadiona,vec ovi standardni na tribinama treba da se aktiviraju jos vise i animiraju publiku,da pozeli da dodje i sledeci mec. Nas narod voli pobednike,uz dobre rezultate brzo bi dosla i publika. Mislim da bi s posebnom paznjom trebalo pristupiti mladom narastaju,i pridobiti ih ovakvim ambijentom,igrom i rezulatatom. Steta je sto recimo nema neka promocija da se svaki mladi navijac ili navijacica nagrade nekim pokloncicem u vidu znacke,zastavice,sto da ne i dresa,jer je mnogima od njih ove sezone mozda i prvo gostovanje na Karadjordju,zasto im ne omoguciti da imaju neku uspomenu na taj mec!?
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

@gospodinFKV
Ja tom liku sto je ustao u petom redu uopste ne zameram. I on je dosao da vidi, sto ne bi ustao? Ja sam misljenja da na istoku, ukoliko je guzva svi treba da stoje. To je jedini nacin da svi vide i time stvara bolja atmosfera.

Mislim da bi svi trebali razbiti njusku svakome ko pokusa makar jednu kartu da proda oko stadiona. Uvek ce biti onih koji su uzeli viska pa hoce da daju kartu, ali ko pokusa da proda...
Vidimo se sutra! :cheers:
laki

Post by laki »

Cekajte, jel ja mogu sa propusnicom za isok da udjem na istok? Posto se spominje samo da je ulaz 4 na zapadu rezervisan za sezonske kate. Ne pada mi na pamet da idem na zapad kad sam kupio sezonsku za istok!
Image
Locked